עבור לתוכן

שאלות בקשר לשידרוג מעבד + לוח אם ..

Featured Replies

פורסם

SATA זה החיבורים של הHD ושל הצורבים החדשים.

2 זה מעט מאוד...

כרטיס רשת, תאמת, רק אם יש לך רשת בבית בין שני מחשבים אז אתה אולי תרגיש את ההבדל.

אם אתה רוצה את הלוח הכי זול (הכי זול, כמו שזה נשמע) לQ6600 אז קח אותו.

ובאמת שתשכח מOC עם הלוח הזה.

פורסם
  • מחבר

SATA זה החיבורים של הHD ושל הצורבים החדשים.

2 זה מעט מאוד...

כרטיס רשת, תאמת, רק אם יש לך רשת בבית בין שני מחשבים אז אתה אולי תרגיש את ההבדל.

אם אתה רוצה את הלוח הכי זול (הכי זול, כמו שזה נשמע) לQ6600 אז קח אותו.

ובאמת שתשכח מOC עם הלוח הזה.

להגיד תאמת ראיתי עוד אחד ב241 שקל גם תומך בQ וגם של פוקסון אבל זה כבר היסחפות .

יש לי כולה צורב אחד ככה שמספיק לי חיבור אחד לצורב וHD יענו זה ר"ת באנגלית של דיסק קשיח ?

אם כן גם דיסק קשיח יש לי אחד ככה שאני לא צריך יותר מ2 חיבורי SATA תקן אותי אם אני טועה .

ולא אין שום רשת בבית ולא תיהיה אלא אם כן בעתיד הרחוק רחוק אני אחליט לקנות נייד לחדר :\

מה שהכי הבהיל אותי שאמרת תשכח מOC עם הלוח הזה :\

יענו בכלל אי אפשר כמו הלוח שיש לי עכשיו או שאפשר אבל הלוח הזה לא טוב לOC ?

פורסם

בקשר לחיבורי SATA רק הבהרה, סביר להניח שמה שיש לך בבית זה חיבור IDE.. שזה חיבור אחר ישן יותר...הלוח תומך בו.

HD יענו זה כן יענו קיצור .... יענו...

אני באמת יתפלא אם הוא יצליח לנצל את המעבד הזה במהירות סטוק, זה שוק בשבילי שבכלל קיים כזה לוח-אם...

בלוחות עם כרטיס מסך הOC כמעט ותמיד חלש עד לא אפשרי. וזה עוד איזה צ'יפסט מונפץ לגמרה...

פורסם
  • מחבר

בקשר לחיבורי SATA רק הבהרה, סביר להניח שמה שיש לך בבית זה חיבור IDE.. שזה חיבור אחר ישן יותר...הלוח תומך בו.

HD יענו זה כן יענו קיצור .... יענו...

אני באמת יתפלא אם הוא יצליח לנצל את המעבד הזה במהירות סטוק, זה שוק בשבילי שבכלל קיים כזה לוח-אם...

בלוחות עם כרטיס מסך הOC כמעט ותמיד חלש עד לא אפשרי. וזה עוד איזה צ'יפסט מונפץ לגמרה...

ומה שאתה מנסה להגיד לי בעברית זה "אין ברירה הלוח הכי מתאים לך עולה 590 שקל" ?

פורסם

אם אתה רוצה אפילו טיפת OC - אז כן.

למרות שאפשר להשיג גם לוחות P965-S3 של ג'גבייט במחיר יות זול מזה ויאפשרו OC ותמיכה בQ... חפש אחד כזה. לדעתי לא אמור לעלות מעל 500

ותחפש זה אומר בחנויות - לא בזאפ.

אם אתה רוצה לוח שיעבוד עם Q ושיהיה הכי זול אז הפוקסקון הוא הלוח שהכי יתאים לך.

אבל תכיר בזה שיש השלכות לזה. צ'יפסט גרוע, לוח חסר פיצ'רים, אין יכולת OC.

שלא תגיד שלא אמרנו לך.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה אפילו טיפת OC - אז כן.

למרות שאפשר להשיג גם לוחות P965-S3 של ג'גבייט במחיר יות זול מזה ויאפשרו OC ותמיכה בQ... חפש אחד כזה. לדעתי לא אמור לעלות מעל 500

ותחפש זה אומר בחנויות - לא בזאפ.

אם אתה רוצה לוח שיעבוד עם Q ושיהיה הכי זול אז הפוקסקון הוא הלוח שהכי יתאים לך.

אבל תכיר בזה שיש השלכות לזה. צ'יפסט גרוע, לוח חסר פיצ'רים, אין יכולת OC.

שלא תגיד שלא אמרנו לך.

תקשיב אני יוצא לפולין כמו שאמרתי וזה אומר שכל הטיול + כסף לביזבוז והכל על אמא שלי ..

שזה אומר שאני חוזר מפולין ואני מתכנן לקנות את הלוח+הקירור היא לא הולכת להביא לי שקל

כי היא במילא לא אוהבת לראות אותי על מחשב .

כה שאני אמור להוציא מאצלי ובתור ילד בן 17 אני מעדיף להוציא תכסף שעבדתי עליו בחופש

יותר על איזה מסיבות בגדים מאשר מחשב למרות שאני לא ישקר אני אוהב ליהיות על המחשב .

בקיצור מה אני חופר לך תמוח באמצע הלילה אני רוצה לוח שיספיק לי לשנים הקרובות כי זהו

חאלס לא מתאים לי כבר לשדרג עוד תמחשב שלי במילא אז אני רוצה אחת ולתמיד לקנות לוח נחמד

לקנות לו גם קירור למעבד טוב לעשות OC ולשאוף כמה שיותר לאיזור ה3 ג'יגה וזהו לא להתעסק

יותר במחשב עד מקרה של תקלה .

יש לך משהו להציע לי שעולה טיפה פחות מההוא של ה590 שקל ?

יענו אם זה עסק של 150 שקל אז אני יקח ת590 ויהיה בטוח איתו לתמיד אבל אם זה נגיד ירידה ללוח

שעולה 400 שקל בערך אז אני יקח תהוא של ה400 שקל ..

בקיצור יש משהו שעולה לך בראש ?

פורסם

רוצה להקשיב לי? עזוב את הפריזר כרגע, זה יוריד לך 150 שקל מהחשבון הכללי.

תקנה לוח אם טוב, אפילו P35-S3L יהיה הרבה יותר טוב לOC, ולשידרוגים בעוד שנתיים. (שפנריין עדין יהיה בשוק אבל נחלם יהיה החדש יותר, ואתה תהיה בצבא אז לא יהיה לך כסף.. :) ) קירור אתה גם ככה מקבל את הסטוק, תשמש בו עד שתחליט לעשות OC, המעבד הזה חזק גם ככה..

מה יעזור לך לוח שלא נותן OC ומעבד עם קירור?

שיהיה לך טיסה נעימה, אני לא זכיתי להגיע לפולין , אבל שמעתי שזה משהו שחייב לעבור.... בהצלחה.

עריכה:

כמו שאמרתי מקודם - גם P965-S3 יתן לך קצת OC עם קואד ואמור לעלות עוד מחות מ 500 לדעתי.

עריכה 1.1:

הכי זול שמצאתי זה 536 ש"ח בIQPC

עריכה2:

אני מדבר שטויות, לוח GA-P35-S3L עולה 30 שקל יותר מ P965-S3... קח אותו 560 ש"ח הכי זול

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1940&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e&

פורסם
  • מחבר

רוצה להקשיב לי? עזוב את הפריזר כרגע, זה יוריד לך 150 שקל מהחשבון הכללי.

תקנה לוח אם טוב, אפילו P35-S3L יהיה הרבה יותר טוב לOC, ולשידרוגים בעוד שנתיים. (שפנריין עדין יהיה בשוק אבל נחלם יהיה החדש יותר, ואתה תהיה בצבא אז לא יהיה לך כסף.. :) ) קירור אתה גם ככה מקבל את הסטוק, תשמש בו עד שתחליט לעשות OC, המעבד הזה חזק גם ככה..

מה יעזור לך לוח שלא נותן OC ומעבד עם קירור?

שיהיה לך טיסה נעימה, אני לא זכיתי להגיע לפולין , אבל שמעתי שזה משהו שחייב לעבור.... בהצלחה.

עריכה:

כמו שאמרתי מקודם - גם P965-S3 יתן לך קצת OC עם קואד ואמור לעלות עוד מחות מ 500 לדעתי.

תקשיב את המעבד אני עדיין לא יודע אם אני יקבל עם קירור כי זה לא בדיוק מחנות ולא בדיוק מבנאדם פרטי .

בקשר לקירור אני לא רוצה להתעסק בלהחליף לי את החלקים האלו כי אני לא מבין גדול בזה ..

ככה שאני מעדיף לקנות לוח + קירור למעבד לבוא עם המעב דלחנות שאני קונה ממנה את הלוח והקירור להוסיף לה כסף

כמה שיצטרך על ההררכבה שלהם והכל וללכת לבית ולדעת שסיימתי סופית עם המחשב שלי :\

אני מאמין שבאייבורי אני יוציא את P35-S3L + הפריזר ב700 שקל עם הזמנה עד הבית ..

מה שחסר לי כאן זה רק ההתקנה שלהם שכנראה אני יקח לאיזה חנות מחשבים בעיר או משהו ..

הדבר הכי רחוק שעשיתי זה חיברתי ספק כוח חדש ואני לא חושב שאני יצליח להרכיב את המעבד הלוח והקירור הזה

כי אלו הדברים הכי קשים לעשייה במחשב ..

אז כמו שהדגשתי רוצה להיפטר מזה אחת ולתמיד ..

ושוב אם אני כבר משקיע כמעט 600 שקל על לוח אני מעדיף שיהיה בו גם אופציה לSLI שבעתיד הרחוק לקנות עוד

כרטיס אחד של 8600 כי יש לי כבר אחד וזהו לקבל תוצאות של שתי כרטיסי 8600 מאשר לקנות כרטיס אחד חדש

שיעלה פי 3 עד אז מהכרטיס שאני יצטרך לקנות ..

בלי שום קשר יותר חשוב לי לקנות את הפריזר כבר עכשיו ולהוציא את זה מהראש שלי כי זה הכסף הקטן לעומת הלוח

שעולה פי 4 מהקירור ..

עריכה :

לקחתי לי תמילים מהפה בעריכה שלך ..

ההפרשים ביניהם ממש ממש מזעריים ככה שעדיף בהרבה את הP35 .

-------------------------

עריכה שניה :

ובמידה ואני לא רוצה OC אז אתה אומר לא צריך לקנות לא קירור ולא לוח אם יקר ?

אם כן יש המלצה ?

פורסם

תקשיב נאור. עשית לי כאב ראש כבר.. :silly:

לגבי הSLI, אל תחשוב על זה אפילו, מתי תוסיף עוד כרטיס , עוד חצי שנה, שנה? המחירים של ה8800 ירדו עד אז וזה לא ישתלם לך לקנות 8600 נוסף כדי לקבל ביצועים פחותים מכרטיס 8800 אחד.... עזוב את זה...

שמע , אתה לא סגור על כמה אתה רוצה להשקיע ולכן כשתיסגר - אחרי פולין תחזור ותשאל.

לדעתי , לוח-אם זה לא משהו שמתפשרים עליו... קירור - מילא, קצת רעש- יהיה בסדר, מעבד - קצת OC יהיה בסדר.. אבל לוח? מה אתה יכול עשות אם הלוח שלך גרוע?

זאת דעתי בעניין הזה...לוח מחבר לך את כל הרכיבים במחשב... לי זה חשוב שהוא יהיה הכי טוב לחלקים שחיברתי עליו...

בגלל זה קניתי את P5B שלי,לפני שנה , עוד בתקופה שהוא עלה 900+ שקל....ולא קניתי קירור למרות שידעתי שאני יגיע לOC בסופו של דבר...כשהתחלתי להבין בOC קניתי את הTT BT שאז נחשב לקירור אוויר השני הכי טוב אחרי הטוניק טוואר שהיה חסר במלאי...

לעניין, אם אני אתה , קונה את הקואד, קונה לוח נורמאלי, ורק כשיש לי כסף מוסיף קירור.

יאללה מספיק חפירות, 5:19 בבוקר כבר....

פורסם
  • מחבר

כן באמת עדיף שאני יחזור מפולין ונראה כמה ישאר לי מהמזומנים של אמא ..

למרות שהסיכויים לOC כל רגע יורדים כי לא בא לי לקצר חיים של מעבד שתבין אחי השימוש שלי

זה סתם שימוש שוטף על מחשב והכי הרבה המשחק הכי כבד זה פיפא בגלל זה יש לי רק 8600 ..

אבל אמרתי אם כבר נשקיע פעם אחת לתמיד .

ותודה אחי .

שאני יחזור אני ידבר איתך ונסגור כבר על רעיון נחמד .

פורסם

אבל אמרתי אם כבר נשקיע פעם אחת לתמיד .

זה אף פעם לא נגמר...

ותודה אחי .

בבקשה :xyxthumbs:

שאני יחזור אני ידבר איתך ונסגור כבר על רעיון נחמד .

סבבה, אני פה. שלח לי הודעה אישית להיכנס לת'ארד שלך...

פורסם
  • מחבר

להגיד את האמת אני חושב ש4 ליבות שכל אחת רצה על 2.4 זה ממש ממש מספק אותי ..

אבל אני רוצה גם את הקירור הזה כי הוא עולה 120 והוא גם ממש טוב לפי מה שראיתי כאן ..

אני בעיקרון ממש יהיה מסופק מהמעבד ככה שOC אני יעשה סתם לקטע לראות איך זה ..

כי אני ממש לא רוצה לקצר חיים של המעבד הזה כי אחרי הכל הוא אמור ליהיות בשימוש עוד מספר שנים .

ככה שOC אם אני יעשה זה לכיוון ה2.6 וזהו זהו חנוק יענו ..

אז אם אני לא מתכנן OC אני יכול להביא לוח יותר זול ?

יש לך הצעה ללוח זול כזה שתומך בOC אפילו אם ממש חלש העיקר טיפה להרגיש איך זה .

רצוי מאוד עם SLI .

פורסם

כמו שבראל אמר לך קודם

תיסגר על מחיר ואם אתה מעוניין ב OC או לא

כי אם נמשיך ככה התראד הזה אף פעם לא יגמר

וכמו שאמרו לך קודם לוח זה משהו ששווה להשקיע בו לעתיד כמו שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

החלטה סופית עוד שעתיים טיסה :

יספיקו לי 4 ליבות שרצות על 2.4 , כי עד עכשיו הספיקו לי 2 ליבות שרצות על 1.6 .

אז כמובן שלא יהיה OC במעבד הזה .

בקשר לSLI ראיתי בכמה השוואות ש2 כרטיסי 8600GT הרבה יותר חזקים מPRO1950

והם כמעט ברמה של 8800GTS .

זה אומר שאם אני יקנה לוח שתומך בSLI אז אני יצטרך לקנות עוד כרטיס אחד של 8600 בעתיד הרחוק

שעד אז יעלה באיזור ה500 שקל וזהו לא יצטרך להשקיע יותר במחשב כי הכרטיס תומך גם DX10 והוא

יהיה כרטיס דיי חזק אחרי SLI כמובן .

ז"א שאם אני ישקיע נגיד 100 שקל יותר בלוח שיהיה בו SLI אז אני יוכל לקנות כרטיס אחד ב500 במקום לקנות

אחד ב1300 [מחיר של ה8800 עוד חצי שנה בערך] , ככה שזה חיסכון עצום מבחינתי .

אחרי שאני חוזר מפולין אני יפתח אשכול מסודר והכל כבר יסגר שם בינתיים אין OC [אבל רצוי לוח שתומך]

ויש SLI , וכמובן גם את הפריז'ר 7 שיעלה לי באיזור ה120 שקל ואני רוצה עוד לוח נגיד שיעלה לי

עד 400 שקל שיתמוך SLI שיתמוך בזיכרון 667 וכמובן ב4 ליבות .

שבוע טוב לכם ביי ותודה על ההתעניינות .

פורסם

טיסה נעימה ותהנה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים