פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר אוקיי, מסתבר שזה הרבה יותר קל ממה שזה נראה[רק לא קל לצייר דברים יפים...]צילמתי המון תמונות שיצאו סבירות אולי אני אעלה יותר מאוחר תמוצלחות..
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר אוקיי אני אעלה את מה שנראה לי יצא טוב - אבל אל תצחקו ! בנוסף בדקתי את ההבדלים כאשר אני לוחץ על כפתור הצילום כשהאור עוד דולק וכשהאור מכובה, והתוצאה הייתה שכשהאור מכובה התמונות מעט יותר חדות. ויש לי שאלה - למה זה יוצא טיפה מטושטש ואיך אני נמנע מזה? ראוי לציין ששרר בחדר חושך מוחלט בעת צילום התמונה, בניגוד למה שאני רואה בתמונות אחרות באינטרנט, יכול להיות שזה מקור הטשטוש?
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים AIDIVN , סחתן ממש יפה.. אבל אם כבר אתה עושה HW, תעשה כבר HWzone עד הסוף.!
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים מחבר צריך לעשות את זה הפוך, וב4 שניות אני לא יכול לחשוב על כל זה ... זה נס שהצלחתי גם HW
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים יפה!אם התמונות מטושטשות כנראה שאתה קצת לא בפוקוסגם תדאג לקצת אור ברקע שיראו שזה באמת מצוייר באויר ולא פוטוושופ או משהו כי ככה אי אפשר לדעת
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים מחבר אוקיי עשיתי עוד סשן הפעם עם יותר אור ברקע ובעזרת אחי תראו מה דעתכם.. למרות שזה די עוד מאותו דבר. תנסו גם אתם זה די כיף... מצטער שחתוך למעלה, זה די קשה לכבות את הפנס ולהדליק אותו שלא לדבר על לעשות הכל במסגרת הפריים של המצלמה..[יש דרך לעשות חשיפה יותר ארוכה מ4 שניות?] [כנ"ל כמו הקודמת... נסו לנחש מה ציירתי פה ]
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים אורך החשיפה מאוד תלוי בתוכנה של המצלמה שלך.... אם אתה לא מוצא יותר מ4 שניות כניראה שאי אפשר סורי
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אני עוד צריך לעבוד על שלי ולמצוא פנס נורמלי שאשר לכבות ולהדליק בשניה.. זה הפנס של הפלאפון חח
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים http://insurance-quotes-for-you.com/Light_Graffiti.html זה אמיתי? ואם כן - איך עושים ? זה פשוט רעיון גדול וממש ממש יפה .
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים תכלס זה גרפיטי!!! ^^^^^גאוני להשתמש בצבעים שונים. זה הרבה יותר מקורי מהרעיון המקורי (מהלינק הראשון כאילו..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.