עבור לתוכן

מתחיל מודינג , יש כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

בעקרון אני רוצה לעשות כמה חורים במארז למאווררים ולעשות חלון מעוצב... הקטע הוא שאין לי שום כלי לעשיית מודינג

עכשיו השאלה היא כזאת כמה עולה בערך הפריט והאם אפשר לקנות אותו בהום סנטר לפי ידיעתכם...

מקדחה \ מבגרה ( מה עדיף ? לעשות חורים לברגים של המאוררים אפשר לעשות רק עם מברגה או אפשר גם עם מקדחה?) (יש המלצה למקדחה מסויימת? כמה שיותר זול)

מקדח כוס

דרמל( יש המלצה לדרמל מסויים? כמה שיותר זול)

הכלי הזה שאפשר לעבוד בגמישות עם הדרמל :x

דיסקים לדרמל

הכלי שמשייפים עם הדרמל ( מגיע ביחד?)

פרספקס ( מה הגדול שאני צריך לקנות? =X )

גומי U

בבקשה תרשמו את המחיר של כל פריט בערך...

זה ממש דחוף כי אני רוצה ללכת מחר לקנות

תודה.

פורסם

אחי זה ציוד מאוד יקר כדאי לך קודם לנסות להשיג את הכלים מדודים, הורים וחברים אבל אתה יכול לקנות מהו סנטר לא של בוש כי כול פריט יעלה לך 400 שקל תקנה של יונדאי, וולף

בהצלחה בפרויקט!!

פורסם

תקנה של סקיל זה יותר איכותי וב300 מקבלים גם את הזה הגמיש וזה בא עם כמה חלקים

פורסם
  • מחבר

אוייש , זה יוצא פול כסף בסוף.....זה יעלה לי יותר ממארז חדש ^_^

פורסם

כמו שאמרתי למעלה תנסה להשיג את הכלים בהשאלה מאנשים שאתה מכיר למשל את המקדחה לקחתי מאבא שלי ואת ''המקדח כוס'' לקחתי משכן בכלל

פורסם

אחי זה ציוד מאוד יקר כדאי לך קודם לנסות להשיג את הכלים מדודים, הורים וחברים אבל אתה יכול לקנות מהו סנטר לא של בוש כי כול פריט יעלה לך 400 שקל תקנה של יונדאי, וולף

בהצלחה בפרויקט!!

לקנות כלים לא איכותיים זה בזבוז כסף כי הם מתים מהר מאוד..

קודם נסה להשיג כמו שאמרו ... אם תחליט לקנות קנה של סקיל ...

בקשר למברגה או מקדחה ... מברגה קודחת.. אבל לא רציני..

עם מקדחה לא תבריג ברגים .. ובכן אפשר .. אם אתה יודע מה אתה עושה.. אם לא אל תעשה

תחשוב בעצמך מה כדאי יותר

לאחר בדיקה קטנה ..

מברגה :

בוש - בערך 300 שקל

http://www.tools2go.co.il/Product.asp?productid=1240

סקיל - בערך 240 שקל

http://www.diy-israel.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1857

אם תוסיף עוד שישים שקל תקבל מברגה איכותית של בוט עם מומנט חזק יותר שתשרת אותך לחצי מחייך ולעוד הרבה מודים ועבודות קטנות בבית .. לא שווה ?!

דרמל:

כדאי של סקיל (גם דיי איכותי וגם לא יקר) - 350 שקל בערך וגם עם אביזרים שיספיקו לך למוד אחד או אפילו 2

650 שקל + אביזרים כלמיני יצא 800 שקל

עכשיו תחליט אם אתה באמת צריך את זה או שתשתמש בזה פעם אחת וזה ירקב במחסן...

אני בכלל לא מבין אנשים שאין להם כלום .. אפילו מברגה :screwy:

פורסם
  • מחבר

מה לעשות ? :x בחיים לא היינו צריכים מברגה , מקדחה בבית...

יש מברג פיליפס ופטיש :P חחח

פורסם

חח קורה .. לי יש 2 מברגות (אחת FERM - דרק והשניה בוש -מצויינת), מקדחה, 2 JIGSAW , שני דרמלים אחד של יונדאי והשני של DREMEL (ההבדל לא ניתן לתיאור), מלטשת רוטטת, מלטשת אקצנטרית,דיסק (אבן משחזת או איך שלא קוראים לזה :screwy:), מסור דיסק (לחיתוך עץ כזה ..),אקדח סיכות חשמלי (חחח :lol:) ועוד כמה דברים ששכחתי להזכיר והמון כלים ידניים..

וב 90% אחוז מהכלים האלא אני משתמש דיי קבוע..

עריכה .. אה וגם יש לי רוטר שעוד לא יצא לי להשתמש בו ... חח אבל יש עוד זמן :D

פורסם

בוש הרבה יותר טוב מסקיל

פורסם

לא מתנגד .. למרות שסקיל זה חברת בת של בוש :screwy:

פורסם

רק חבל שלהתחיל לקנות בוש יגמר בסכום של 2,000 שקל אפילו אני לא מבין לי יש מלא כלים חשמלים ושאבא שלי היה עובד בכלל היה הכול

פורסם

חח קורה .. לי יש 2 מברגות (אחת FERM - דרק והשניה בוש -מצויינת), מקדחה, 2 JIGSAW , שני דרמלים אחד של יונדאי והשני של DREMEL (ההבדל לא ניתן לתיאור), מלטשת רוטטת, מלטשת אקצנטרית,דיסק (אבן משחזת או איך שלא קוראים לזה :screwy:), מסור דיסק (לחיתוך עץ כזה ..),אקדח סיכות חשמלי (חחח :lol:) ועוד כמה דברים ששכחתי להזכיר והמון כלים ידניים..

וב 90% אחוז מהכלים האלא אני משתמש דיי קבוע..

עריכה .. אה וגם יש לי רוטר שעוד לא יצא לי להשתמש בו ... חח אבל יש עוד זמן :D

בדרמל, אתה מתכוון שהדרמל של dremel הרבה יותר טוב או ההפך?

eegg צודק ב-100% בוש זאת איכות.

וזה שאמר שלא שווה להשקיע בבוש, תאמין לי, עדיף פעם אחת להשקיע הרבה מאשר כל חודש לקנות חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים