עבור לתוכן

זקוק לפינגים מתחת ל100 לאירופה.

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שיש אנשים שמגיעים ל80-90 לאירופה, ואני גם רוצה. אל מה אני צריך להתחבר? ADSL/כבלים ואיזו ספקית? יש לציין יש לי עדיפות לADSL בגלל שיש YES בבית.

פורסם
  • מחבר

תעזרו לי בבקשה!

פורסם

זה תלוי בעוד המון גורמים שאין לך שליטה עליהם. המעט שאתה יכול לעשות זה לשפר את מהירות הUPLOAD שלך. בהנחה שמהירות ההורדה שלך סבירה.

פורסם

חשוב לבדוק שאין לך בעיות בהגדרות ו/או מזקים על המחשב שמעמיסים על הקו/מפריעים לו.

פורסם

לא קשור ל-UPLOAD.

כשהייתי עם בזק בינלאומי ב-ADSL עם חבילה של

2Mbps הורדה

96Kbps העלאה

הייתי מקבל פינגים של 80-90 לאירופה, לפעמים אפילו 60-70.

עכשיו אני עם נטוויז'ן בכבלים, עם UPLOAD יותר גבוה, אבל עם פינגים יותר גבוהים.

1.5Mbps הורדה

512Kbps העלאה

לא עניין של UPLOAD במקרה הזה (מתי שאתה פותח שרת - HOST, זה תלוי ב-UPLOAD - כמה שהוא יותר גבוה, ככה יותר אנשים יכולים להכנס בלי שהפינגים שלהם יקפצו), אלא יותר עניין של מרחק גיאוגרפי וניתוב.

פורסם

אלא יותר עניין של מרחק גיאוגרפי וניתוב.

נכון אבל אם תפעיל תוכנות שצורכות את הUP (כגון הורדות וכיו"ב)ת אז כמובן שתרגיש בהבדל.

פורסם

לא אמרתי שזה הUPLOAD, אמרתי שזה אחד מהגורמים, ושזה הדבר היחיד שהוא שולט בו. וזה המעט שהוא יכול לעשות

פורסם

2.5 מגה בבזק מגיע ל מיתחת ל 90 אפילו עם השרת חזק מגיע ל 57 פינג

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני עכשיו בבזק בין לאומי ואני ממש מאוכזב.

עד לפני חודש ששיחקתי WOW הפינג היה עומד על 150-300 , שזה יפה מאוד.

היום הוא עלה ל 600 באמצע השבוע ו800-1000 בסופשים.

אני חזרתי לשחק ב BF2 לאחרונה , בעבר הפינגים לחול היו מתחילים מ 80-100 והיו המון סרברים בסביבות ה 100-200.

שזה בסדר גמור מבחינתי.

היום אחרי שהתקנתי , עשיתי refresh לכל הרשימה , הסרברים התחילו עם פינג של 350-450.

לא היה אפילו סרבר אחד עם פחות מ350.

התקשרתי אליהם לפני שבוע הם אמרו שהם עובדים על זה עכשיו... נשמע יותר כמו נציג שירות שסתם רוצה לסיים את השיחה מבלי שתתנתק מהשירות שלהם.

יש לכם רעיונות? מה הולך איתם לאחרונה?

פורסם

גם אצלי זה ככה כנראה שהבעייה שיש בלווין עמוס גורמת לעומס בפינגים אבל עדיין לבזק יש את הפינג הכי טוב

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז יש הסכמה - הפינגים הטובים ביותר הם אצל בזק בינלאומי(למעט התקלות בזמן האחרון?)

בכלל אני לא מעמיס שום דבר, הכל אצלי במצב האופטימלי, כמו שבעל הכינוי בערבית פה אמר, זה יותר עניין של ניתוב, וכנראה אצל בזק הניתוב הכי אפקטבי.

תודה רבה לעוזרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים