פורסם 2002 בינואר 1923 שנים היילמישהו יש מושג אם קיימת תוכנה המאפשרת לעבוד עם שני עכברים על אותו מסך???תודה רבהאיל
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים לא נראה שזאת תוכנה שעושה את זה אלה אתה צריך 2 חיבורים לעכבר שלך מאחורה.... (נראה לי)
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים אם אחד מהם הוא PS2 והשני USB , הם יעבדו ביחד בכל מערכת הפעלה ביחד .אתה לא צריך שום תוכנה מיוחדת .
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים ללוג'יטק יש אפשרויות כיוונון והגדרות שונות בדרייברים המעולים שלהם, השאלה היא האם יש לך עכבר מתוצרתם ? :
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים ללוג'יטק יש אפשרויות כיוונון והגדרות שונות בדרייברים המעולים שלהם, השאלה היא האם יש לך עכבר מתוצרתם ? : לא צריך עכבר של לוג'יטק בשביל להשתמש בMOUSEWARE
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר אמממממככה- 1. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבוד עם שני עכברים בו זמנית, משמע לראות ויז'ואלית שני סמנים על המסך, שכל אחד ישלט בידי עכבר אחר...2. אני צריך את זה כי:א. מגניב, לא?ב. אני עובד עם שני מסכים וזה מאפשר פחות או יותר לשני משתמשים להשתמש על אותו מחשב בו זמנית...ג. אני מחפש דבר כזה די הרבה זמן, ואני מת למצוא דבר כזהתוווווווווודהאיל
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים אמממממככה- 1. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבוד עם שני עכברים בו זמנית, משמע לראות ויז'ואלית שני סמנים על המסך, שכל אחד ישלט בידי עכבר אחר...2. אני צריך את זה כי:א. מגניב, לא?ב. אני עובד עם שני מסכים וזה מאפשר פחות או יותר לשני משתמשים להשתמש על אותו מחשב בו זמנית...ג. אני מחפש דבר כזה די הרבה זמן, ואני מת למצוא דבר כזהתוווווווווודהאילכשאתה מחבר 2 עכברים למחשב - הם שולטים על סמן אחד. הדבר היחיד שראיתי שעובד עם 2 עכברים זהDoom Legacy Fab&Boris Project ...
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר אוקיי....ובכל זאת...אני שוב שואל אם מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת את הדבר תחת WIN XP
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים אני עבדתי עם שני עכברים ב WINDOW 9X וב XP שניהם מצויינים פועלים בסדר גמור אבל למה!?! מי צריך את זה רק אם צריך עכבר למשחק ואחד לעבודה
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר כן כן כן....וגם בשביל עבודה במקביל!!!אני צריך את זה!!אתה יכול להגיד לי את שם התוכנה ומאיפה ניתן להוריד אם אתה יודעתודהאיל
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים יש לך שתי עכברים בכלל....?כי אם כן, נסה לחבר כול עכבר ליציאה נפרדת הוא אמור לזהות...
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים מחבר Ghost Dogg, חאלס, תקראו את כל ההודעות ואז תגיבו...אם מחברים שני עכברים לאותו מחשב זה לא מראה שני סמנים על המסך!!זה עושה ששני העכברים ישלטו על אותו הסמן....מישהו??????????אין סיכוי שאין דבר כזה!!!!תודהההה
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים יש !תשובה ...........רק 7 שנים אבל מצאתי ...... ;Dhttp://www.wunderworks.com/download/setup-teamplayer.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.