עבור לתוכן

שאלה לגבי קניית עכבר טוב למשחקים וכללי.

Featured Replies

פורסם

שבת שלום,

אני רוצה לדעת איזה עכבר יתאים לי יותר, כרגע אני משתמש בעכבר מאוד מגעיל של TEAC (משהו ב 20 שקל חח) לאחר שהמיקרוסופט הקודם נהרס.

אני מוכן להשקיע עד כ200 שקל לעכבר...לדעתי לא צריך יותר מזה.

שמעתי שללוג'יטק יש מבחר איכותי כגון MX510.

איך הוא? וכמה הוא עולה? ראיתי בזאפ שמוכרים אותו כמעט ב 200 שקל..אבל אני מעדיף לשאול כאן קודם.

איזה עוד מבחר אני יכול לראות? בתור אחד שמשחק המון קאונטר סטרייק ומשחקים בכללי, וגם לעבודות.

ומה עדיף לייזר או אופטי?

תודה.

פורסם

אופטי טוב יותר מלייזר בדור הנוכחי בצורה משמעותית.

במחיר של 200 שקל העכברים הטובים ביותר שתוכל להשיג הם ה-MX518 ( קצת מעל 200 אני חושב.. בסביבות 220 ), ה-MX510, וה-IntelliMouse Optical 1.1 ( עולה 90 שקל, ב-Noacomp ).

כאשר שני העכברים הראשונים בסה"כ פחות או יותר זהים עם יתרון קל ל-MX518 ( שגם מתבטא במחיר ), והאחרון הוא עכבר דיי מיושן אבל מאוד מאוד נוח ובעל חיישן טוב יחסית, אני ממליץ עליו בעיקר בגלל הנוחות כי ברור שהוא דרגה אחת מתחת ל-MX518 ו-MX510 מבחינה טכנולוגית, אבל הרבה אנשים אומרים שעכברי IntelliMouse 1.1/3.0 הם הנוחים ביותר שיש..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי [=

פורסם

לך על ה-MX518 של לוג'יטק ולא תתחרט.

עכבר מאוד נוח במחיר שפוי.

תחפש ביקורות ותגלה שהוא המומלץ ביותר לגיימרים בטווח מחירים נמוך.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה [=

אבל בחיפוש עלה גם העכבר הבא

Logitech G5 Laser Gaming Mouse

איך הוא ביחס לעכבר ה 518??

המחיר דיי דומה!..

תודה :)

פורסם

מבחינת עיצוב ונוחות הוא אותו דבר רק שה-MX518 בעל חיישן טוב ממנו וגם עולה פחות ברב החנויות. לדעתי אין טעם להוציא יותר כסף על עכבר פחות טוב רק בגלל שהוא "לייזר" אבל תעשה מה שבראש שלך.

כמו שכבר אמרתי.. בדור הנוכחי עכברים אופטיים מדוייקים ויציבים יותר מלייזר.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה :)

מאיפה אפשר לקנות את ה 518?

הייתי היום בבאג בתל אביב ודוקוא ממש יקר שם...370 שקל.

מאיפה אפשר להזמין בזול? כי אני את האתרי אינטרנט שראיתי בזאפ לא ממש מכיר ואין לי נסיון איתם.

תודה על התשובות.

פורסם

אתה יכול לקנות אותו ב-KSP (כן, הם לא מומלצים אבל זה עכבר, ככה שתהיה סבירות נמוכה שיהיה צורך במימוש אחריות) ב- 220 שקל.

פורסם

יש לך אותו ב:

KSP - בעלות של 220 שקלים - אחריות כנראה שנה.

אייבורי - בעלות של 219 שקלים - אחריות שנתיים.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים