פורסם 2003 במרץ 1422 שנים מחבר אני הכי הרווחתי מהכתבה הזאת על השינה ;Dעשיתי "הסכם" עם סבתא שלי שאני הולך לישון מוקדם יותר (ב 23:00-23:15 בימים שיש ביצפר ו 2:00-3:00 כשאין למחרת ביצפר).אתם בטח שואלים מה אני מקבל מההסכם (כי עד עכשיו הייתי הולך לישון בימים שיש ביצפר בסביבות השעה 1-2 ובימים שאין ביצפר הייתי הולך לישון אפילו בבוקר) אז ככה אני מקבל (*תרועות) Ipod (תרועות*)כן כן אתם שומעים טוב אני הולך לקבל איי פוד, אבל אני אצטרך ללכת לישון מוקדם (אבל האיי פוד שווה את זה ;D)מה זה איי פוד?
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים אני הכי הרווחתי מהכתבה הזאת על השינה ;Dעשיתי "הסכם" עם סבתא שלי שאני הולך לישון מוקדם יותר (ב 23:00-23:15 בימים שיש ביצפר ו 2:00-3:00 כשאין למחרת ביצפר).אתם בטח שואלים מה אני מקבל מההסכם (כי עד עכשיו הייתי הולך לישון בימים שיש ביצפר בסביבות השעה 1-2 ובימים שאין ביצפר הייתי הולך לישון אפילו בבוקר) אז ככה אני מקבל (*תרועות) Ipod (תרועות*)כן כן אתם שומעים טוב אני הולך לקבל איי פוד, אבל אני אצטרך ללכת לישון מוקדם (אבל האיי פוד שווה את זה ;D)ולכמה זמן ההסכם תקף (ז"א לכמה זמן תצטרך להמשיך ללכת לישון מוקדם)?ממממממ......... לא יודע :-(אני מניח שעד הודעה חדשה ;D
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים אני חושב שאני כמו רבים הוא לא דוגמא לתלמיד..יום רגיל אני הולך בין 00:30 ל1:00חופש, זה משתנה...
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אני הכי הרווחתי מהכתבה הזאת על השינה ;Dעשיתי "הסכם" עם סבתא שלי שאני הולך לישון מוקדם יותר (ב 23:00-23:15 בימים שיש ביצפר ו 2:00-3:00 כשאין למחרת ביצפר).אתם בטח שואלים מה אני מקבל מההסכם (כי עד עכשיו הייתי הולך לישון בימים שיש ביצפר בסביבות השעה 1-2 ובימים שאין ביצפר הייתי הולך לישון אפילו בבוקר) אז ככה אני מקבל (*תרועות) Ipod (תרועות*)כן כן אתם שומעים טוב אני הולך לקבל איי פוד, אבל אני אצטרך ללכת לישון מוקדם (אבל האיי פוד שווה את זה ;D)מה זה איי פוד?זה אייפוד:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ipod
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אני עכשיו ממש בטלן...הולך לישון ב04:00 בבוקר או כמו עכשיו, לא הולך לישון...הולך להשתגע.ובימים שאני עובד אני פשוט מתעורר כצריך ללכת לעבודה, בימים שאני לא עובד, אני לא מתעורר עד איזה 14:00 ;D
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אני הולך לישון ב10:30-11:30 בימי בית ספר ובחופש ב1 מקסימום שתיים כי אני נהיה עייף ומת לישון
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אני דווקא, כשאני הולך לישון מוקדם אני יותר עייף בבוקר... גם אני... כמה שזה נשמע מוזר ! ;D זה בגלל: Iron maiden
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים שהייתי עובד הייתח הולך לישון שאני עייף וקם ב 6:45 עכשיו אני הולך לישון מתי שבא לי וקם מתי שבא לי. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.