עבור לתוכן

מתי אתם הולכים לישון?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני הכי הרווחתי מהכתבה הזאת על השינה ;D

עשיתי "הסכם" עם סבתא שלי שאני הולך לישון מוקדם יותר (ב 23:00-23:15 בימים שיש ביצפר ו 2:00-3:00 כשאין למחרת ביצפר).

אתם בטח שואלים מה אני מקבל מההסכם (כי עד עכשיו הייתי הולך לישון בימים שיש ביצפר בסביבות השעה 1-2 ובימים שאין ביצפר הייתי הולך לישון אפילו בבוקר) אז ככה אני מקבל (*תרועות) Ipod (תרועות*)

כן כן אתם שומעים טוב אני הולך לקבל איי פוד, אבל אני אצטרך ללכת לישון מוקדם (אבל האיי פוד שווה את זה ;D)

מה זה איי פוד?

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עשיתי "הסכם" עם סבתא שלי שאני הולך לישון מוקדם יותר (ב 23:00-23:15 בימים שיש ביצפר ו 2:00-3:00 כשאין למחרת ביצפר).

אתם בטח שואלים מה אני מקבל מההסכם (כי עד עכשיו הייתי הולך לישון בימים שיש ביצפר בסביבות השעה 1-2 ובימים שאין ביצפר הייתי הולך לישון אפילו בבוקר) אז ככה אני מקבל (*תרועות) Ipod (תרועות*)

כן כן אתם שומעים טוב אני הולך לקבל איי פוד, אבל אני אצטרך ללכת לישון מוקדם (אבל האיי פוד שווה את זה ;D)

ולכמה זמן ההסכם תקף (ז"א לכמה זמן תצטרך להמשיך ללכת לישון מוקדם)?

ממממממ......... לא יודע :-(

אני מניח שעד הודעה חדשה ;D

פורסם

אני חושב שאני כמו רבים הוא לא דוגמא לתלמיד..

יום רגיל אני הולך בין 00:30 ל1:00

חופש, זה משתנה...

פורסם

מה זה איי פוד?

זה אייפוד:

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ipod

פורסם

לישון?

מה זה "לישון"?!?!?!?

פורסם

לשקוע בחלומות פז על פרילנסר= לישון

:)

פורסם

אני עכשיו ממש בטלן...הולך לישון ב04:00 בבוקר או כמו עכשיו, לא הולך לישון...הולך להשתגע.

ובימים שאני עובד אני פשוט מתעורר כצריך ללכת לעבודה, בימים שאני לא עובד, אני לא מתעורר עד איזה 14:00 ;D

פורסם

אני הולך לישון ב10:30-11:30 בימי בית ספר

ובחופש ב1 מקסימום שתיים כי אני נהיה עייף ומת לישון ;)

פורסם

מתי שבא לי ;D

פורסם

אני דווקא, כשאני הולך לישון מוקדם אני יותר עייף בבוקר...

גם אני... כמה שזה נשמע מוזר !

;D

זה בגלל:

Iron maiden

;)

פורסם

שהייתי עובד הייתח הולך לישון שאני עייף :) וקם ב 6:45

עכשיו אני הולך לישון מתי שבא לי וקם מתי שבא לי.

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים