פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים שלום חברה, רציתי לשאול איך איכות הסאונד של האייפוד בהשוואה לזאת של הiaudio...?תודה..
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים לדעתי זאת של ה IAUDIO עולה על הIPOD.בכלל D2 הוא הנגן החביב עלי.אבל אני מציע לך לשמוע אותו.יש לו צליל מקורי.כמובן לשמוע אם אוזניות ראויות.הן תורמות לאיכות הסאונד יותר מהנגן עצמו.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים איזה דגם?לדעתי הPMP שלהם לא מטיינים מול שאר החברות.באופן כללי אני מאמין שהסאונד שלהם בסדר גמור.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים תאמין לי שומעים הבדל בין האיפוד לאיאודיו די 2 בגלל האקולייזר המתקדם שאיפוד לא תומך בו
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים איכות סאונד = איכות המפענח הדיגיטלי של הנגן, ז"א איכות ניגון הקובץ כמו שהוא כשהאקו' כבוי.איכות האיקולייזר זה כבר סיפור אחר
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים הייתי ממליץ על אוזניות IN EAR לשמיעה מחוץ לבית.איזה אוזניות תלוי באיזה תקציב לרשותך כמו שציונו מעלי.אם הקניה אפשרית מחול אז יש הרבה אופציות.בארץ יש את CRX300 או EP630\5 בתקציב של 220.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אכן אך הגימור שלהם לא משהו.השערה של כמה חברה שרכשו שאלו דגמים שנפסלו בבקרת איכות של SHURE.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים כולם כנראה נפסלו אבל מה זה משנה? אתה מקבל אוזניות ששמות את הCX300 ואת הקריאטיב בכיס בחצי מהמחיר, שווה לקבל שריטה (למרות שאין שם שריטות או משהו, סתם קצת שיפשופים) בשביל זה
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים גבר אתה יכול לתת קישור לאוזניות כי לפי השם מי שלא מכיר תאוזניות לא יודע על מה מדובר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.