פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מישהו יכול לשער, או להגיד לי בערך לכמה אני יגיע במפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR BLITZ FORMULA INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator 2048MB DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan CORSAIR 520HX SEAGATE 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Evga8600GT Thermaltake Tsunami +window Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System LG LCD 19" L1970HR LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 תודה רבה...
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים הכל תלוי בצ'יפ שתקבל.אם יהיה לך מזל תקבל מעבד שיגיע ל4GHZ ויותר, ועם המפרט שלך זה אפשרי.אבל יכול להיות שהצ'יפ שלך גם לא יעבור את ה 3GHZ
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר מה זאות אומרת ציפ,אתה מתכוון על הלוח?ואיך אני יכול לדעת איזה צי'פ יש לי.. (באתר)
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים הכוונה למעבד...למשל... אני קניתי E2140 שמסרב לעבור את ה3GHZ (אלא אם אני ממש קורע אותו במתחים)וSUBX מהפורום עשה OC לE2160 (שזה בעצם אותו מעבד רק בתדר שונה) והוא הגיע ל3.6GHZ עם מתחים נמוכים יחסית...אתה צריך מזל לקבל מעבד איכותי.... בתהליך הייצור חלק מהמעבדים יוצאים יותר מוצלחים וחלק פחות
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר ואיך אני יכול לדעת אם קיבלתי טוב?! זה רשום על המעבד או רק בOC אני יכול לדעתואני יכול להחזיר ולהגיד להם שמה שהם הביאו לי זה לא טוב?!או שאין דבר כזה..
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים ברוב הלוחות של אינטל לא ניתן לעשות OC..חוץ מלוח אחד או שנייםאחד מהם נקרא BAD AXE אם אני לא טועה
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים ברוב הלוחות של אינטל לא ניתן לעשות OC..חוץ מלוח אחד או שניים אחד מהם נקרא BAD AXE אם אני לא טועה וגם זה עם מוד פיזי ללוח שמוריד באותה שניה את האחריות, כי רואים שעשית מוד... ואיך אני יכול לדעת אם קיבלתי טוב?! זה רשום על המעבד או רק בOC אני יכול לדעת ואני יכול להחזיר ולהגיד להם שמה שהם הביאו לי זה לא טוב?!או שאין דבר כזה.. אין דרך לדעת אם מעבד יהיה טוב ל OC, יש לפעמים שבועות יצור שיוצאים יותר טובים מאחרים - אבל תכלס אי אפשר לדעת עד שלא עושים. -מה תגיד להם , "שלום , אני רוצה להחליף את המעבד כי הוא לא מוכן לעשות אוברקלוק ל 4G"....? יקרעו לך את האחריות בפרצוף ויסרבו לתת לך שירות. הכל מזל עם המעבדים האלה. (אבל רובם טובים ככה שאל תפחד. ) תראה את Nimrodim, שכרגע נמצא ב3.6 עם הקואד G0 הזה... והכל בטמפרטורות סבירות בהחלט ומתח לא בשמיים. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292721.0
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר זה מוזר כי בTMS הם בעצמם עושים אוברקלוק וזה לא מוריד מהאחריות,וכנראה שהם מביאים מעבדים טובים....אני מקקוה מאוד שיביאו לי מעבד טוב...וכן, ראיתי אותו הוא הגיעה לתוצאה יפה ועם קירור מים ישן לפני שנתיים...
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים TMS עושים OC במסגרת האחריות.אני לא בטוח שאם תגדיל את הOC לבד האחריות תישאר (אם הם ידעו את זה...)אתה קונה מהם מחשב ועושה לו OC לבד? או שהם ?כי למה כל השאלות האלה אם אתה לא הולך לעשות את הOC שלך?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר אני הולך לעשות בעצמי את ה-OC, אני רק מקווה שיביא לי מעבד טוב לכמה אתה חושב שאני יגיע?!
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לדעתי אין סיבה שלא תגיע ל 3.3G אולי 3.4 בלי הרבה בעיות, יותר מזה זה ברכה...למה כל השאלות התאורטיות האלה... חכה שהמחשב יגיע ואז תראה..
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר מסקרן אותי... ושנימרוד הגיע ל3.7 עם מערכת פחות טובה גם של קירור מים..תודה על העזרה....
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מסקרן אותי... ושנימרוד הגיע ל3.7 עם מערכת פחות טובה גם של קירור מים..תודה על העזרה....קירור מים זה קירור מים. זה מים. לילה טוב .תעדכן לגבי האוברקלוק, נראה מבטיח הQ6600 G0 הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.