פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים כשאני מוריד משחק אז בשביל להעביר אותו אני צריך להשתמש בתוכנה שבאה עם הפלאפון של נוקיה. והשאלה שלי היא האם זה עולה כסף שמעבירים את המשחק בעזרת התוכנה הזאת? כי זה כותב מתחבר וכל מיני דברים כאלה..
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אחרי שהשגת את קובץ ההתקנה זה כבר לא עולה לך כסף, מה שעולה כסף זה להשיג אותו.יש משחקי רשת שבזמן הפעלה שלהם מכשיר יתחברו לאינטרנט ויעלו לך כסף ע"פ חבילת הגלישה ולא תשלום למשחק.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים על השימוש בתוכנה זה 29.99ש''ח והעברה של משחק זה בסביבות ה25 ש''ח. את הכסף הם מחייבים מהחשבון שלך. מה שהבחור למעלה אמר ^
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר חחחחחחחח הבהלת אותי עלק 29 .. חשבתי שזה עולה כי זה עולה "מתחבר" וכל החרטה הזה
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר לא סבבה הבנתי אבל חייבים להשתמש ב nokia pc suite בשביל להעביר אותו למחשב?
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אתה צריך פשוט לשים את זה בתיקייה שתדע איפה זה, בהנחה שיש לך את הS40 גירסא שלישית
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים הPC SUITE ממש מקל על ההתקנה. אתה פשוט לוחץ פעמיים על הקובץ של ההתקנה(במחשב), והוא מתקין לך את זה בטלפון. ממש נוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.