פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים שלוםלאחרונה נוסף לנו מחשב לביתכעת ישנם 3 מחשביםושלושתם מחוברים דרך מתאם אלחוטילהפתעתי המחשב הישן ביותר הוא בעל הקליטה הטובה ביותר שמחובר דרך מתאם PCI של אדימקס.אצלי יש את ה מתאם USB של אדימקסובנייד יש עוד מתאם שאני לא יודע של מי.יש דרך שבה יהיה אפשר לווסט את המהירויות בין המחשביםבכדי שלא יתווצר מצב שמחשב אחד יטוס והשני יזחלהוא איזשהו דרך לעשות הפוך , כלומר , להשקיע את כל משאבי האינטרנט במחשב אחד.כרגע יש לי 1.5 מגההאם מעבר ל 2.5 או 3 יכול לשפר את המהירות בצורה כזו שאני באמת ירגיש?אשמח להסברים ותשובות
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אתה יכול לחבר ראוטר אשר ינתב את המידע לפי הצורך או HUB שיחלק את המהירות שווה בשווה למחשבים. אני חוזר, יחלק!
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר יש לי נתב שמחובר עם חוט לקיר ועוד חוט לחשמל הוא מספק את האינטרנט בביתאתה מתכוון אליו?מה זה HUB
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אתה יכול לחבר ראוטר אשר ינתב את המידע לפי הצורך או HUB שיחלק את המהירות שווה בשווה למחשבים. אני חוזר, יחלק!מ..מה? רגע, מה? ע....עזוב, לא.ברוב הנתבים יש מה שנקראה QOS שמאפשר לווסת את איכות קבלת הגישה לאינטרנט.כמה שזה נשמע טוב, אבל יש שתי בעיות: דבר ראשון, זאת לא חלוקה (מחשב א' מקבל מהירות X ומחשב ב' מקבל מהירות Y, לא), דבר שני, זה לא עובד כ"כ בנתבים בייתים.בעקרון, אם אתה רק גולש בהם לא צריכה להיות בעיה לכלום לעבוד במקביל, אני עובד עם 3 מחשבים ב1.5 מגה.אם מחשב מסויים מבצע הורדות או משתמש הרבה בתוכנות שיתוף, אז הוא "ישתה" לך את הקו.נגד זה אתה יכול להגביל את ההודרה דרך התוכנה או להשתמש בתוכנה כמו NETLIMITER שכן תבצע חלקות מהירות בין המחשבים (מתקין על כל מחשב וקובע מקסימום).אם אתה מחפש לעשות יותר מרק לגלוש אז 2.5 מגה יכול לתת לך שיפור. בכל מקרה אתה תראה שיפור במהירות עם 2.5 לעומת 1.5.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר אני חושב אני יעבור ל 2.5 - 3אם ההפרש הכספי הוא 10 -15 שח בחודש אז למה לא?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים הקשר בין רמות הקליטה ומהירות האינטרנט חלש ביותרמהסיבה שגם רמות קליטה גרועות הם עדיין מהירות מאוד בהשוואה למהירות האינטרנט שהוא רק 1.5
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים תראה, מה שאתה אומר לא מדוייק.שידור אלחוטי זה לא כבל רשת, לא תווך פיזי קבוע.כאשר מערכת ההפעלה(בד"כ ווינדוז) מראה לך על קליטה נמוכהעם מהירות של 24MBPS, אתה יכול להיות סמוך ובטוח שכנראהלא מדובר באמת ב-24MBPS אלא בהרבה פחות, כיוון שהדבר מעידעל הפרעות ועל חוסר יציבות, לכן גם מישהו שגולש במהירות 1.5MBPSיכול לסבול מניתוקים ואיטיות יתרה בדיוק מהסיבות הללו.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר כתב לי 11mbpsוה signal strength : low אם נגיד אני יעבור ל 2.5 מגה צריך להחליץ את הנתב הראשי?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר הנה הנתב הראשי:זה ראוטר של Dlinkמדגם + DSL -604 אני מניח שאתה שואל על הדגם בכדי לגעת אם הוא תומך בהמהירות גבוהה יותר , אני צודק?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים לנתבים אין שום בעיה לתמוך במהירויות אינטרנט גבוהות, זו לא הבעיה.הנתב די טוב אבל כבר התיישן, כל שנה יוצאים נתבים יותר יעילים ויותר חזקים.אם לא תצליחו לפתור את הבעיה (אולי מיקום שונה של הנתב) כדאי לשקול החלפה לחדשלאדימקס יש נתבים חדשים וחזקים עם 3 אנטנות שמתפקדים יותר טוב במקרים של קשיים בקליטה.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים הנה הנתב הראשי:זה ראוטר של Dlinkמדגם + DSL -604 אני מניח שאתה שואל על הדגם בכדי לגעת אם הוא תומך בהמהירות גבוהה יותר , אני צודק?אתה מבלבל בין תמיכה למהירות בקישור אלחוטי(שזה ה-11MBPS שאתה רואה, כנראה שהנתב תומך ב 802.11B),לבין מהירות גישה לאינטרנט, שזה יותר תלוי במודם, מן הסתם שלא תקבל מהתשתית שלך מודם שלא תומך במהירות(סוגי מרכזיות ופרוטוקולים זה כבר משהו אחר, אבל מהירות? לא כ"כ נקבע ע"י המודם).בכל אופן לגבי המלצה לנתב, תן תקציב, כמות מחשביםשימוש באינטרנט וננסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.