פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים יש לי פנטיום 4 2.0GHZ עם לוח אינטל D845HVאני מדליק את המחשב , והוא עושה ריסט אחרי 10 שניות ... זה יכול להמשך ככה שעות ופתאום זה מסתדר ... עד הפעם הבאה שהמחשב נכבה.כשזה מסתדר המחשב פועל פיקס.הבדיקות שעשיתי כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה.ניתקתי את כל הרכיבים שמחובריםהחלפתי זיכרונותהחלפתי כרטיס מסך החלפתי ספקהביוס הוא מעודכן.מה לדעתכם הבעיה?חייב פתרון
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים יש ריסטים גם לפני שהלוגו של הוינדוס מופיע? בפוסט\בוט\ביוס?ניתקת את כל הUSB מאחורה וחומרה לא הכרחית לעליה כמו הרדיסק\סידי\כרטיסי PCI?אם כן, מה שנשאר זה ככול הנראה לוח או מעבד - אין דרך לבדוק אותם בוודאות חוץ מלהחליף ולראות אם הבעיה מסתדרת.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים נסה לחבר את המאורר לחיבור אחר על הלוח אם ונסה גם לחבר אותו ישירות לספק (ממיר מחיבור רגיל של כוננן לחיבור של מאורר),או להחליף מאוררונסה להחליף ספק למשהו מותגי(במידה ועניין עם המאורר לא עוזר)
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר יש ריסטים גם לפני שהלוגו של הוינדוס מופיע? בפוסט\בוט\ביוס?ניתקת את כל הUSB מאחורה וחומרה לא הכרחית לעליה כמו הרדיסק\סידי\כרטיסי PCI?אם כן, מה שנשאר זה ככול הנראה לוח או מעבד - אין דרך לבדוק אותם בוודאות חוץ מלהחליף ולראות אם הבעיה מסתדרת.הוא מספיק להגיע ללוגו של הווינדוס... זה בפעם הראשונה אחרי כבר הוא שואל אם לעלות סייףמודגם לפעמים אני מספיק לעלות לביוס אבל הוא מייד עושה ריסט.ניתקתי הכול... נשאר רק מעבד וזכרונות וכרטיס מסך ועדין זה לא בסדר.יש לי הרגשה שמדובר בלוח אם.אגב, הטמפ של המעבד נמוכות במיוחד - מקסימום 30 מעלותנסה לחבר את המאורר לחיבור אחר על הלוח אם ונסה גם לחבר אותו ישירות לספק (ממיר מחיבור רגיל של כוננן לחיבור של מאורר),או להחליף מאוררונסה להחליף ספק למשהו מותגי(במידה ועניין עם המאורר לא עוזר)אתה מדבר על מאוורר של המעבד?ניסיתי לחבר אותו לשתי יציאות שעל הלוח לא הבנתי אותך לגבי החיבור לספק?למה להחליף מאוורר ? הוא חדש לחלוטין , אין לו שעתיים עבודהhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_512&products_id=4960ספק - ניסיתי לחבר לספק חזק של TT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.