עבור לתוכן

האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia מה שקרה ל 3DFX?

האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia? 660 הצבעות

1. 1. האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ל-Nvidia יש את השם שהולך לפניהם !

אתם שוכחים שרוב האנשים אינם מבינים וכאשר הם שומעים את השם Geforce הם יעדיפו אותו על גבי השם Radeon

כמו התופעה המוכרת של intel ו- amd...

בדיוק... אנשים בכלל לא מכירים את כל ההשוואות והבנצ'מרקים, ובאמת צריך לראות הרבה מההשוואות כדי לדעת איזה כרטיס מהMIDEND צריך לקנות, אז רוב אלה שלא מבינים(וזה גם רוב הקהל) הולכים על NVIDIA...

פורסם

ל-Nvidia יש את השם שהולך לפניהם !

אתם שוכחים שרוב האנשים אינם מבינים וכאשר הם שומעים את השם Geforce הם יעדיפו אותו על גבי השם Radeon

כמו התופעה המוכרת של intel ו- amd...

בדיוק... אנשים בכלל לא מכירים את כל ההשוואות והבנצ'מרקים, ובאמת צריך לראות הרבה מההשוואות כדי לדעת איזה כרטיס מהMIDEND צריך לקנות, אז רוב אלה שלא מבינים(וזה גם רוב הקהל) הולכים על NVIDIA...

פורסם

אני חושב שלבסוף NV יעשו כמה טעויות ואל תשכחו שטעות אחת יכולה לשנות הכל, אני מקווה שהיא תיפול חזק!

פורסם

כנ"ל nvidia משחקת אותה יותר מדי .

פורסם

כמו שנאמר ע"י הרבה חכמים היא חברה גדולה ויש לה עוד רווחים וגם יש לה את השם שלה שהולך לפניה. הקטע הוא גם שאני לא רוצה שהיא תיפול לקרשים כי אז אין תחרות ואז ATI יהיה יקרנים טכנולוגיה לא תזוז.

דבר אחרון:

נחיה ונראה מי יודע מה יקרה מחר אפילו?

פורסם

תשמע, מהתחרות עם ATI אנחנו עוד לא ראינו פלוסים... המחירים פתאום לא נהיו יותר זולים, רק שNV מוציאים עכשיו כרטיסים בקצב מהיר יותר ובגלל זה הם יותר גרועים...

פורסם

בטח שהמחירים ירדו. לא המחירים של הכרטיסים היקרים ביותר אבל התחרות היא מה שמאפשר לך היום לקנות ב 350 ש"ח כרטיס שלמרות שאנחנו לא אוהבים להודות בכך מסוגל לספק את הצרכים של 95% מהאנשים (GF4 MX).

בלי התחרות לא היו כרטיסים במחירים כאלו בכלל.

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך בלתי אפשרי שאנוידיה תיפול בדומה ל 3DFX, או שלפחות הרווחים שלה יצנחו. מישהו חשב פעם שחברה קטנה ולא מוכרת כמו Nvidia תפיל את 3DFX הגדולה עם שליטה עצומה בשוק?

פורסם

ועוד עכשיו צריכים להיכנס לשוק הכרטיסים של S3 שאמורים להוות גם תחרות מסויימת.

פורסם

Lets not rush things alright?

Just because ATI had a few lucky shots doesnt mean that Nvidia is going to crash and burn...

פורסם

its not only a few lucky shots......

ATI ניכנסה חזק לשוק ואני לא חושב שהיא בצליחה ליצור כרטיסים טובים בטעות....... ישנו פיתוח טוב של ATI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים