פורסם 2003 במרץ 1522 שנים ל-Nvidia יש את השם שהולך לפניהם !אתם שוכחים שרוב האנשים אינם מבינים וכאשר הם שומעים את השם Geforce הם יעדיפו אותו על גבי השם Radeonכמו התופעה המוכרת של intel ו- amd...בדיוק... אנשים בכלל לא מכירים את כל ההשוואות והבנצ'מרקים, ובאמת צריך לראות הרבה מההשוואות כדי לדעת איזה כרטיס מהMIDEND צריך לקנות, אז רוב אלה שלא מבינים(וזה גם רוב הקהל) הולכים על NVIDIA...
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים ל-Nvidia יש את השם שהולך לפניהם !אתם שוכחים שרוב האנשים אינם מבינים וכאשר הם שומעים את השם Geforce הם יעדיפו אותו על גבי השם Radeonכמו התופעה המוכרת של intel ו- amd...בדיוק... אנשים בכלל לא מכירים את כל ההשוואות והבנצ'מרקים, ובאמת צריך לראות הרבה מההשוואות כדי לדעת איזה כרטיס מהMIDEND צריך לקנות, אז רוב אלה שלא מבינים(וזה גם רוב הקהל) הולכים על NVIDIA...
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אני חושב שלבסוף NV יעשו כמה טעויות ואל תשכחו שטעות אחת יכולה לשנות הכל, אני מקווה שהיא תיפול חזק!
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים כמו שנאמר ע"י הרבה חכמים היא חברה גדולה ויש לה עוד רווחים וגם יש לה את השם שלה שהולך לפניה. הקטע הוא גם שאני לא רוצה שהיא תיפול לקרשים כי אז אין תחרות ואז ATI יהיה יקרנים טכנולוגיה לא תזוז.דבר אחרון:נחיה ונראה מי יודע מה יקרה מחר אפילו?
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים תשמע, מהתחרות עם ATI אנחנו עוד לא ראינו פלוסים... המחירים פתאום לא נהיו יותר זולים, רק שNV מוציאים עכשיו כרטיסים בקצב מהיר יותר ובגלל זה הם יותר גרועים...
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים בטח שהמחירים ירדו. לא המחירים של הכרטיסים היקרים ביותר אבל התחרות היא מה שמאפשר לך היום לקנות ב 350 ש"ח כרטיס שלמרות שאנחנו לא אוהבים להודות בכך מסוגל לספק את הצרכים של 95% מהאנשים (GF4 MX).בלי התחרות לא היו כרטיסים במחירים כאלו בכלל.
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים מחבר זה לא כל כך בלתי אפשרי שאנוידיה תיפול בדומה ל 3DFX, או שלפחות הרווחים שלה יצנחו. מישהו חשב פעם שחברה קטנה ולא מוכרת כמו Nvidia תפיל את 3DFX הגדולה עם שליטה עצומה בשוק?
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים ועוד עכשיו צריכים להיכנס לשוק הכרטיסים של S3 שאמורים להוות גם תחרות מסויימת.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים Lets not rush things alright?Just because ATI had a few lucky shots doesnt mean that Nvidia is going to crash and burn...
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים its not only a few lucky shots......ATI ניכנסה חזק לשוק ואני לא חושב שהיא בצליחה ליצור כרטיסים טובים בטעות....... ישנו פיתוח טוב של ATI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.