עבור לתוכן

האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia מה שקרה ל 3DFX?

האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia? 660 הצבעות

1. 1. האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?

פורסם

לא, בפרוש לא.

וזה יהיה אסון נורא אם nVIDIA תיפול,

לא תהיה תחרות בין ATi, יהיו מחירים גבוהים עד מאוד,

והטכנולוגיה תתקדם לאט מאוד.

פורסם

אומנם שוק כרטיסי המסך הוא תחום ההתמחות הגבוה ביותר של nVIDIA אך זהו אינו השוק היחידי בו היא היא מתמחה שלא כמו 3DFX

נבידיה עוסקת גם בערכות שבבים ללוחות אם,מה גם שחברת נבידיה היא שם-דבר בכל מה שקשור לכרטיסי מסך ואינני מאמין שהיא תיפול כל כך מהר.

פורסם

יש סיבה מיוחדת למה לא לדסקס על זה בתראד השני?

פורסם
  • מחבר

זה 2 סקרים שונים

פורסם

לא.

1)nvidia עוסקת בגם בתחומים אחרים ומצליחה מאוד התחום לוחות האם

2) הכרטיסי low end שלהם עם התמיכה שלהם ב DX9 יעשו הרבה צרות ל ATI עם הראדון 9000 ו9100 שלהם

וזה חשוב לזכור שאת רוב הכסף החברות עושות השוק הבנוני והנמוך.

3)רוב האנשים היום אוהבים את nvidia כמו שאוהבים את אינטל (וזה מאוד משנה..)

4)nvidia חברה גדולה ולא תיפול כלכך בקלות כמו 3DFX

5)הם לומדים לקחים די מהר...

פורסם

אני חושב שלא.

GeForce.

1) מה הקשר ? לעזאזל..

5) איך הגעת למסקנה הזו?

פורסם

1) מה הקשר ? לעזאזל..

5) איך הגעת למסקנה הזו?

1)הקשר?, הקשר הוא זה שיש להם עוד תחמוי הכנסה חוץ מהכרטיסי מסך ואם העסקים קצת צולעים התחום הגראפי

אז תמיד יש את ההכנסות מהצ'יפ הכי טוב כבר די הרבה זמן בשוק למעבדי AMD.

5)הם היו החברה הראשונה שהוציאה כרטיסי מסך לכל הרמות בשוק מהגבוה ועד לנמוכה אבל הם עשו טעות בזה שהם לא שילבו

את הטכנולוגיות החדשות בכרטיסים הlow end (לדגמא תמיכה מלאה ב DX 8 בקו ה GF4 MX שלהם). לאחר שדבר זה גרם להקטנת המכירות (במיוחד לאחר ה RAEDON9000 של ATI) הם החליטו לשלב תמיכה ב DX9 בכל הכרטיסים החדשים שלהם החל מה low end

ועד לhigh end.

פורסם

כבר היה ת'ראד כזה בעבר ! היו אפילו כמה אני חושב.

פורסם

ברור שזה היה אבל חפיף, זה תמיד נחמד לדון בזה מחדש....

לפי דעתי אם ל NV לא היה את העסק של הציפסטים מהצד היא הייתה עכשיו ממש בלחץ!

פורסם

1)הקשר?, הקשר הוא זה שיש להם עוד תחמוי הכנסה חוץ מהכרטיסי מסך ואם העסקים קצת צולעים התחום הגראפי

אז תמיד יש את ההכנסות מהצ'יפ הכי טוב כבר די הרבה זמן בשוק למעבדי AMD.

5)הם היו החברה הראשונה שהוציאה כרטיסי מסך לכל הרמות בשוק מהגבוה ועד לנמוכה אבל הם עשו טעות בזה שהם לא שילבו

את הטכנולוגיות החדשות בכרטיסים הlow end (לדגמא תמיכה מלאה ב DX 8 בקו ה GF4 MX שלהם). לאחר שדבר זה גרם להקטנת המכירות (במיוחד לאחר ה RAEDON9000 של ATI) הם החליטו לשלב תמיכה ב DX9 בכל הכרטיסים החדשים שלהם החל מה low end

ועד לhigh end.

1) כללת את זה כבר בסעיף3, כך שחשבתי שהם אמורים להיות שונים, אז שאלתי לגבי הקשר. בכל אופן הסעיף הזה מיותר.

5) הם לא עשו שום טעות. אלו היו כרטיסים של אותה תקופה ועכשיו אלו כרטיסים חדשים ומתקדמים יותר. תאמין לי שגם בלי התחרותיות שמפגינה נגדה ATi עם כרטיסי המסך החזקים שלה, הם היו לוקחים צעדים דיי דומים. אולי אם לא הייתה התחרות, הם לא היו מגיעים לכרטיסים גראפיים שכאלו חזקים, אלא שהיו מתקדמים בצעדים קטנים יותר של התפתחויות טכנולוגיות ועם זאת גם מחירים מתאימים. אבל, הכרטיסים שלהם היו דיי דומים לכרטיסים שלהם במצב הנוכחי.

Grim Reaper. אתה מכיר את הצעות המפרטים של רוב החנויות העשקניות שהמשתמשים הביתיים שלא כ"כ מבינים בתחום דווקא בוחרים? כן, כן. לאלו מפרטים אני מתכוון. מבוססי פנטיום 4 ובעלי כרטיס מסך ג'יפורס 4. הם אלו המפרטים שמושכים את עיניי הקונים הפשוטים. ולכן, ההכנסות של nVidia גדולות מאין-כמוהן גם בלי קשר לתחומים האחרים בהם החברה מתמחה.

פורסם

וואי אנשים תראו אם למישהו פה יש איזה כדור בדולח אז שיסלח לי ויעבור לתגובה הבאה אבל אף אחד לא מגד\ת עתידות ולכן במקום לגרום לי לדיכאון כרוני כל פעם שיש ת'רד שכזה על nv (תקראו תחתימה) אולי פשוט נחיה ונראה? :-[

פורסם

NIKE, אני יודע שהכרטיסים הכי נימכרים הם של NV מסידרת ה MX אבל פעם ככה הייתה גם VOODOO לא?

פורסם

לא, 3DFX ייצרה רק כרטיסים לשוק הגבוה.

הדבר הכי נמכר שלהם היה הוודו3 אבל גם הוא לא היה כרטיס שנמכר בכמויות עצומות.

פורסם

ל-Nvidia יש את השם שהולך לפניהם !

אתם שוכחים שרוב האנשים אינם מבינים וכאשר הם שומעים את השם Geforce הם יעדיפו אותו על גבי השם Radeon

כמו התופעה המוכרת של intel ו- amd...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים