עבור לתוכן

לא מצליח לגשת\לחלץ קבצים מהרדיסק תקול - בבקשה עזרה...כל החומר שלי שם..

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז ככה, אתמול נתקע לי המחשב ונתתי לו הארד ריסט ומאז התחילו הצרות. המחשב לא הסכים לעלות בצורה רגילה, ז"א בכל פעם שהווינדוס טוען את העצמו וחושב, המחשב מבצע לעצמו ריסט. זה דבר אחד. היום החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי מחשבים שיבדוק לי את הבעיה כי זה חזר על עצמו מספר פעמים לפני כמה חודשים טובים. מסתבר שיש לי כמה בד סקטורים על הארד דיסק (שאגב מדובר בסאטא 80 ג'יגה) וככל הנראה הייתה קריסה של הארד דיסק ומערכת ההפעלה לא הצליחה לעלות.

או קיי, קיבלתי את זה בהבנה והבנתי שזה קורה ואין מה לעשות ונקנה חדש. קניתי היום הארד דיסק חדש 160 ג'יגה של סאטא גם כן (אני חושב שזה אפילו סאטא 2 אבל לא משנה) ואמרתי אני אחבר במקביל את הארד דיסק הבעייתי על מנת להעתיק משם את כל החומר שנצבר לי מזה זמן רב ובזה יגמר כל הסיוט. מה שקרה זה שחיברתי את ההארד דיסק הישן במקביל לחדש, וכאשר ניסיתי להיכנס לכונן הרצוי קפצה לי הודעה שאומרת לי שהכונן אינו מפורמט ויש צורך לפרמט אותו ואז כן או לא לפרמט..

חשוב לציין שבבוקר בזמן שהייתי אצל הטכנאי הצלחנו לראות את החומר בכונן של הארד דיסק הישן, מה שאומר שהוא קיים ונמצא ולא נמחק בדרך כלשהי..

ניסיתי כל מיני דברים, להגדיר מחדש, למחוק, להתקין, לפזר מלח, הכל...לא עובד.

ראיתי שרשום לי שהסוג קבצים בכונן הם מסוג RAW ולא NTFS כמו שאני צריך.

ועכשיו שאלת השאלות:

מישהו יודע איך לעזאזל אני יכול להיכנס לכונן מבלי לקבל הודעת שגיאה לגבי פירמוט? לא ניסיתי בכלל לפרמט את הכונן, לא ניסיתי לשחק איתו, כלום! אין לי שמץ למה זה מקפיץ לי הודעה כזאת במיוחד לאחר שהכונן הנוסף בהארד דיסק הישן (כונן C) כן נפתח לי ולא מראה לי שגיאה. מדובר בכונן D בהארד דיסק הישן למי שלא הבין.

בבקשה בבקשה תעזרו לי...

חזרתי מחו"ל רק לפני יומיים, יום לפני הטיסה פרקתי כתף, סיוט גהנום. אני לבד בבית כי ההורים בחו"ל וראיתי איך אני תוקע לעצמי כדור בראש.

בבקשה כל מי שחושב שהוא יכול לעזור לי בבקשה שיעשה זאת, יש שם חומר שנאסף במשך שנים. מדובר במוזיקה ובתמונות מטיולים חשובים.

אני מודה לכם ומתנצל מראש אם חפרתי כמו שנראה לי לפחות, אבל תבינו את המצב שלי.

תודה..

פורסם

א. תערוך את הכותרת שתיהיה מספיק אינפורמטיבית (כמו: "ניסיון לגשת\לחלץ קבצים מהרדיסק תקול").

ב. מכוון שהפתרון פה הוא תוכנתי בלבד, את הצד החומרתי דיי סכמת בזה שההרדיסק עם בד קלסטרים\סקטורים - אז אני מעביר לפורום תוכנה.

ג. תנסה לעבוד במקביל עם partition magic לשחזור מערכת הקבצים ועם r-studio לשחזור הקבצים עצמם.

ד. שיהיה בהצלחה.

פורסם

חפש תוכנה בשם Get Data Back.

פורסם
  • מחבר

תודה תודה תודה!!!

זה עבד לי מעולה!!

אני מודה לך מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים