פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים טוב כבר הרבה זמן הMK3 שלי מדשדש לו ולא עושה כלום (לא לדאוג הפרויקט לא מת, מצאתי פתרון לבעיה שלי, עוד מעט יהיה עדכון בנושא) אז בנתיים החלטתי לקחת את ה HEC-300AR-TF שיושב לי בצד ולעשות ממנו ספק ניסויים (שיחליף את הקיים) הייתי היום בעיר בטבריה על מנת לעשות כמה שיפצורים ראשוניים (אחד מהאנשים שרציתי להיפגש איתם לא היה אז קצת נדפקתי) מה יצא מזה? הורדתי את רוב הכבלים שהיו בספק ועשיתי את הקצר שמאפשר לי להפעיל את הספק ללא לוח אם (החוט הירוק בחיבור 20 פינים לכל חוט COM שחור) תמונות: הספק לפני הניתוח הקיצוץ הראשוני ציפוי הקצוות ב HEATSHRINK הקורבנות שהוקרבו התוצר הסופי לבנתיים בדיקת מתחים המתחים לא משהו לעומת הספק שיש לי במחשב אבל עומדים בתקן של ATX שעומד ב10%, אולי אני גם אייצב אותם ביום אחר אז מה עומד לפנינו היום ומחר 1. מצאתי גליל של טפט בגוון חום כהה של עץ בצד = מצפים את הספק 2. תאורה - מארגן 4 לדים כחולים עם מפסק שיהיה לנו קצת נעים בעין 3. בקר מהירות 5-11.5 עם מעבר ל12 4. מד מתח בתצוגה של 10 לדים שאמור לתת לנו אינדיקצה לכמה המאוורר מקבל אני מצפה לתת עדכונים היום (לא סביר כי אני חייב לצאת לסידורים) ומחר בנושא
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר טוב קצת עדכונים בגלל כקצת בלגן כי אמא שלי באה היום לביקור בבית וגם העובדה שמסתבר שטעיתי בחישוב הגודל של החורים שאני צריך בשביל המתגים (מה שהוביל לסנפיר עקום בספק מקדימה) אני מעביר את יצור המד מתח והבקר לשבוע הבא בנתיים הוצאתי את החוטים מהPCB עצמו מה שסידר לי קצת בפנים... חוץ מגיד של COM שיושב בצורה בעייתית בפנים.... חיברתי את המאוורר עם חיבורי סיליקון ולא ברגים עשיתי ציפוי לכיסוי של הספק מה עוד נותר לי להלילה? 1. לסיים את הכיסוי של הגוף של הספק 2. יצור התאורה מ4 לדים כחולים (אני תוקע לד בכל פינה של הספק) 3. יצירת כבל ניתק שמכיל חיבור חשמל SATA,MOLEX ופלופי (זה אמור לכסות הכל) עדכון 07.10.07 03:50 הספק סגור אחרי העבודה מופעל באור בחושך התמונות מצולמות ע"י הV3X המעפן שלי אז זה מה יש לבנתיים בהמשך אני אביא מצלמה נורמלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.