עבור לתוכן

עזרה בקניית עכבר לגיימר תקציב-220 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי את העכבר Genius Ergo 525 שלדעתי אין לו מתחרים בנוחות אבל נהרס לו הכפתור שבגלגלת ואני רואה שהכתובית מתחילה לדהות שזה מכוער

אני הייתי מעדיף להשאר איתו ולתקן,אבל אני יכול גם לקנות חדש בתקציב כמו למעלה

האופציות שלי הן:

Logitech G5 כמובן

microsoft lm 6000

A4Tech x750

אני אוהב את האחרון,כי יש לו 2500 DPI (אני יודע שזה לא מורגש אבל כיף לדעת שיש...)וגם יש לו כפתור של Triple click שזה די שימושי לי למשחקים שלי

כמובן שה-G5 גם טוב, אבל הוא לא הכי נוח,לעומת ה- Ergo שיש לי אבל יש לו את הנורות שמראות באיזה מצב ה-DPI ויש לו כפתורים + ו- שאפשר להגיע לכל מצב שאני רוצה במהירות לעומת ה-Ergo שיש לו רק +

מה כדאי לי לקחת?

אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף בקניה

אם יש עוד משהו שכדאי תמליצו עם חריגה של עד 30 ש"ח

ויש לי

steelpad qck+

פורסם

קצר מוזר לי שאתה אומר שה-G5 לא נוח בהשוואה לעכבר שלך כי העיצוב של שני העכברים מאוד מאוד דומה.

עכשיו, בוא נבהיר משהו אחד. הדבר האחרון שאתה צריך להסתכל עליו כשאתה קונה עכבר זה המפרט הטכני שלו, 2500 DPI? מזה משנה כמה העכבר מהיר אם החיישן שלו מדלג על פיקסלים כל 2 שניות, ולא עקבי בגרוש? אני לא יכנס לזה יותר מדי אבל תאמין לי שהן ה-A4Tech והן ה-G5, ובכלל כל עכבר לייזר היום, לא מתאימים כלל וכלל לגיימרים למרות המפרט הטכני המרשים של כולם.

במחיר של 220 שקל אתה יכול לקנות MX518, עכבר פשוט מעולה שגם דומה בצורה שלו לעכבר שלך ככה שלא יהיו לך בעיות להתרגל אליו. בניגוד לעכברי הלייזר החיישן שלו מדוייק מאוד, יציב מאוד, ועוקב בצורה מושלמת.

לא הייתי ממליץ על אף אחד מהעכברים ברשימה שלך מהסיבה הפשוטה שבמחיר נמוך יותר אתה יכול להשיג עכברים טובים בהרבה, האופציה הטובה ביותר שלך מהרשימה היא ה-G5 אבל - ה-MX518 זהה לו לחלוטין בצורתו, אך החיישן של ה-MX518 טוב יותר והוא גם עולה פחות. אין שום סיבה שבעולם לבחור G5 על פני MX518.

אם אתה רוצה להוסיף עוד 30 שקל יש לך גם את ה-Razer Diamondback שהוא גם מעולה אם כי העיצוב שלו סימטרי לחלוטין והוא קטן יחסית ל-MX518. אין זה אומר שהוא לא נוח, ההפך הוא הנכון, אבל אני מנחש שיהיה לך קל יותר להתרגל לעכבר שדומה בצורתו לעכבר הנוכחי שלך מאשר לעכבר עם עיצוב ומימדים אחרים לגמרי.

בקיצור - MX518.

פורסם
  • מחבר

שתדע לך שהצורה של הג'ניוס וה לוג'יטק ממש לא דומה!!!

הג'ניוס מתלבש על היד בדיוק כמו כפפה

הלוג'יטק ממש לא

ללוג'יטק יש רק שקע לאגודל קטן וזהו

אצלי יש שקע ממש נוח לאגודל,ויש גם חיפוי לזרת,מין חצי עיגול כזה בצד ימין

צורתו של הג'ניוס היא כמעט בדיוק כמו MX1000 (ואם לא אז בדיוק)

ואני מתעקש על לייזר

כמה עולה ה- Diamond Back??

הוא אופטי או לייזר ?

כרגע אני מנסה לתקן את שלי,אבל אני בטוח שבקרוב אני אחליף אותו שוב ל-G5 או משהו אחר

אולי CopperHead אם ירד במחיר?

ומהי החנות הכי זולה לעכברים וגם אמינה באיזור ב"ש או באינטרנט?

פורסם

אתה מתעקש על לייזר אבל אני אומר לך שזה סתם בזבוז של כסף. עכברי לייזר עולים בערך ב-100 שקל יותר מעכברים אופטיים וגם לא ממש עונים לדרישות התקציב שלך, לא בגלל שהם טובים יותר, אלא בגלל שהם נתפסים ככאלה וגם בגלל שהייצור שלהם עולה יותר כסף, בפועל הם מתפקדים הרבה פחות טוב מעכברים אופטיים כמו MX518/Diamondback/DeathAdder.

G5 זהה בצורתו ל-MX518 רק של-MX518 חיישן טוב יותר ומה גם שהוא עולה פחות. ה-Diamondback הוא עכבר אופטי ( כמו ה-MX518 ) והוא קטן מהעכבר שיש לך כרגע, סימטרי לחלוטין, אבל גם מאוד מאוד נוח, לא בטוח שתאהב אותו אם אתה רגיל לצורה של ה-Genius.

Copperhead הוא אחד העכברים הכי פחות משתלמים מבחינת איכות/מחיר. הוא עכבר לא רע כשלעצמו אבל במחיר שבו הוא נמכר אני יכול להשיג 2 עכברים טובים פי כמה וכמה עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים