עבור לתוכן

שאלה לגבי התאמת מסך חדש לכרטיס מסך ישן

Featured Replies

פורסם

ברצוני לרכוש בקרוב מסך 22 אינטץ' וזה סופי ,או Samsung 226BW או ViewSonic VX2235wm. רוב הסיכווים את ה 2235 . [אני קונה 2 מסכים ל-2 מחשבים].

יש לי שני מחשבים ואני רציתי לדעת האם המסכים יעבדו כמו שצריך בשניהם ויתנו את התצוגה הנדרשת מהם בכרטיסי מסך הבאים : ג'יפורס 2 , וג'יפורס 6600 GT .

נ.ב נא להתייחס לשאלה זו בלבד ולא להמליץ על מסכים אחרי וכו' כי את המסכים הללו אני יכול לארגן במחיר שמשתלם לי אישית מיבואן ולכן חבל על הוויכוח.

תודה רבה ;) .

פורסם

את ה-GF2 כדאי מאוד שתחליף. כל דבר החל מסדרה 6 של NVIDIA או סדרה 9 של ATI יעשה את העבודה מצויין (דגמים עם DVI כמובן).

פורסם

הייתי אומר אפילו סדרה 5 של NVIDIA (המקבילה ל-9 של ATI).

פורסם

גם סידרה 4 תתאים, מניסיון.

פורסם

רק החל מסדרה 6 הוא יקבל איכות תמונה מקסימלית מהניסיון שלי (וגם מהבדיקה של Tom's hardware)

פורסם

מקסימלית - כן, אבל הבחור שפתח את התרד שאל אם המסך החדש יעבוד כמו שצריך על כרטיס ישן, אז התשובה היא - כן. מסך חדש יעבוד כמו שצריך על כרטיס ישן.

פורסם

לא ממש, הכרטיסים הישנים האלה גורמים לפעמים לכל מיני תופעות לא רצויות בתמונה.

פורסם

כמו מה למשל? (אני באמת מתעניין כי אני בעצמי עובד כרגע עם כרטיס די ישן - 4200TI והכל עובד חלק וברור) ואם כבר בנושא עסקינן, עד כמה משפיע הכרטיס על איכות התצוגה? אם אפשר לתת נתון באחוזים (כרטיס לעומת מסך).

פורסם

כבר יצא לי לראות כל מיני פסים וקווים שהופיעו משום מקום. יכול להיות שאצלך אין בעיה, אבל אני לא יכול להמליץ על סדרות 4 ו-5 של NVIDIA ככלל, יש לי פה במגירה TI4400 שעושה בעיות, וכבר ראיתי עוד כרטיסים בעיתיים.

פורסם

טוב זה די לגיטימי, הרי אחרי הכל אלו כרטיסים ישנים.

פורסם
  • מחבר

אין לי כרגע אופציה להחליף שום כרטיס מסך.

שוב אני שואל האם יהיו לי בעיות בתצוגה לפחות ב 6600GT ?

תודה.

פורסם

בעיות בתצוגה לא יהיו לך בשני הכרטיסים, פשוט אל תצפה למקסימום ביצועים אם אין לך כרטיס לפחות מסידרה 5.

פורסם

A1eX צודק, לפי הערות שאנוידיה שיחררה עבור דרייברים ForceWare כרטיסי GeForce 6600 GT אמורים לתמוך ברזולוציה גבוהה עד 2048x1536, אז אני לא חושב שהכרטיס לא יצליח לתת רזולוציה טבעית למסך 22" על מנת לאפשר עבודה יעילה ביישומי שולחן העבודה. אצלי במחשב יש אפילו מאיץ אינטגרלי יותר חלש מהכרטיס הזה שתומך ב-24" ללא בעיה.

פורסם

בדיוק מה שרציתי לשאול..ובחיפוש לפני השאלה מצאתי..

אני עם דרייבר 84.21 והרזולוציה המקסימלית שלי היא 1440X1920.

אני עם אותה ההתלבטות כי גם אני עומד לרכוש אחד משני המסכים האלו ו/או את ה-2007WFP.

האם שינוי בדרייבר יעלה לי את אפשרויות הרזולוציה?

פורסם
  • מחבר

רגע

גם בכרטיס ה GEFORCE 2 שברשותי התצוגה תוכל לעבוד כראוי במסך ה 22 אינטץ' ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים