עבור לתוכן

בעיה לא שגרתית ב windows xp sp2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ואני מתנצל מראש אם זה ארוך מדי,

יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: Pentium D 3.00 Ghz, 2GB RAM 667 Mhz, GeForce 8800 GTS, 200GB HD, Win XP SP-2.

כבר זמן מה שיש לי בעיה מוזרה בווינדוס: מדי פעם המערכת קופאת לזמן לא קבוע ורק לאחר "הרבה" לחיצות ctrl+alt+delete מנהל המשימות עולה וגם אז המערכת לא תמיד מגיבה ולעיתים נדרש reset; התופעה מתרחשת לעיתים גם מיד לאחר login למערכת ורק לאחר פתיחת מנהל משימות וסגירת יישום explorer.exe ופתיחתו מחדש בצורה ידנית המערכת חוזרת לפעולה לא לפני שמופיעה הודעה: "setting up personalized settings for system32:svct.exe" למרות שלא מצאתי קובץ כזה בתיקייה system32.

בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת משימוש ב- zone alarm firewall אבל לאחר שהחלפתי אותו ב- outpost הבעיה עדין קיימת והיתה קיימת גם ללא firewall.

יש לציין שבוצעו סריקות ווירוסים אינסופיות כולל סריקת רוגלות , ניקוי רג'יסטרי ואיחוי דיסק וכל דבר שיכולתי לחשוב עליו.

אם מישהו נתקל בבעיה הזו או בעיה דומה, ויש לו עצות אנא פרסמו תגובות כי אני כבר משתגע מזה!! :s07:

תודה מראש.

פורסם

אני אמנם לא נתקלתי בבעיה דומה אבל אומר לך מה הייתי עושה במקרה כזה:

1.בדיקת זיכרון (עם MEMTEST)

2.בדיקה של ההארדיסק(עם VICTORIA)

במידה ושניהם תקינים תעשה CHKDSK להארדיסק (תעשה BOOT מהCD של הWIN ותכנס לRecovery Console ותכתוב CHKDSK /P)

פורסם
  • מחבר

אני אבצע את ה- memtest (למרות שנראה לי שכבר עשיתי לא מזמן)

אגב, מה זה victoria, לא מכיר.

וחוץ מזה ב- recovery console בשביל בדיקה מלאה צריך R/ לא P/.

תודה.

פורסם

הVICTORIA גם בודקת סקטורים פגומים ואם היא לא תמצא אין טעם לעשות את זה שוב עם CHKDSK (סתם לוקח הרב זמן).

/R עושה בדיקה רק על חלקים בהארדיסק שבהם יש מידע.

http://hddguru.com/content/en/software/2005.10.03-Victoria/

פורסם
  • מחבר

ביצעתי בדיקת memtest מלאה ולא היו שגיאות, כמו כן בדקתי את הדיסק בדיקה מעמיקה בעזרת Western Digital Diagnostics ויצא בסדר גמור (הדיסק הוא של WD).

יש עוד משהו שאולי יכול לעזור?

פורסם

אם הית מחפש בגוגל הית מוצא שזה חלק מסוס טרויני Trojan-Proxy.Win32.Agent.p

קבל קישורית

http://spywarefiles.prevx.com/RRDGHE28102929/SVCT.EXE.html

הנה המקומות שהתוכנה נמצאת בהם

HKLM\..\Run: [himem.exe] C:\WINDOWS\system32\svct.exe -s

O4 - HKLM\..\Run: [MnEx32] C:\WINDOWS\system32\svct.exe

פורסם
  • מחבר

רק היום יצא לי להסתכל שוב בת'רד.

עשיתי סריקה עם prevx והוא באמת מצא בעיה עם הקובץ הנתון והסיר אותה.

לא יאמן; מה בדיוק כל תוכנות הantispyware האחרות עושות אם אף אחת לא הצליחה למצוא את זה?

בכל מקרה עכשיו יש לי הגנה, ונראה שבינתיים זה פתר את הבעיה.

תודה לכל מי שהשתתף בת'רד ובמיוחד לך FireFlash, מקווה שגם אני אוכל להיות לכם לעזר מתישהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים