עבור לתוכן

שידרוג מעבד כמה שאלות .

Featured Replies

פורסם

אז ככה ..

נתחיל מהמפרט שלי :

מעבד : E2140

לוח אם : P5VD2-MX של אסוס

כונן קשיח : 80 ג'יגה .

זיכרון : 1536 מגה קינגסטון .

כרטיס מסך : 8600GT ג'יגה בייט .

העיסקה היא כזאת .

מישהו מאשדוד בא אליי לבית בשדרות אני משלם לו 50 שקל נסיעות + 350 שקל והוא מרכיב לי את המעבד ובודק

אותו ומראה לי שהכל טוב ויפה וכל העיסקה מתבצעת בלי אחריות של שתי המעבדים .

המעבד שהוא מביא לי זה E6600 אני מביא לו E2140 ויוצא לי להוסיף 400 שקל .

האם שווה לי ?

ואיזה בעיות יכולות להתעורר בעקבות החלפת המעבד , משחה טרמית וכו'. .

***העיסקה תתבצע שבוע הבא מתישהו בגלל שאני טס יום ראשון לפולין 10 יום .

תודה .

פורסם

לפי רשימת המחירים של מעבדי אינטל מספטמבר, ה E2140 עולה $64, וה E6600 עולה $224, כלומר הפרש של $160 בינהם, שזה בערך 640 ש"ח. על הנייר העיסקה נראית משתלמת.

מעשית, ה E6600 הוא כבר לא מעבד משתלם היום, מכיוון שיש מעבדים חזקים יותר שעולים פחות (כמו ה E6750 וה Q6600). הבעיה היא שהלוח שלך תומך רשמית ב FSB מקסימלי של 1066MHz, כלומר המעבדים מסידרת ה E6X50 לא יעבדו אצלך (הם דורשים FSB של 1333MHz), ואני לא בטוח בקשר ל Q6600 (דורש FSB של 1066, אבל חלק באתר של ASUS לא פועל כרגע, ולכן אני לא יכול לבדוק אם המעבד הזה נמצא ברשימת המעבדים הנתמכים של הלוח).

חוץ מכל זה, העניין של האחריות קצת מפריע לי - למרות שמעבד בד"כ לא מתקלקל, אחריות על המעבד היא תמיד דבר טוב, ולדעתי היא שווה תוספת מחיר.

השאלה הסופית היא - האם אתה באמת צריך מעבד חזק יותר? אם כן - תעשה את העיסקה זו, אם לא - תחשוב שוב.

פורסם
  • מחבר

לפי רשימת המחירים של מעבדי אינטל מספטמבר, ה E2140 עולה $64, וה E6600 עולה $224, כלומר הפרש של $160 בינהם, שזה בערך 640 ש"ח. על הנייר העיסקה נראית משתלמת.

מעשית, ה E6600 הוא כבר לא מעבד משתלם היום, מכיוון שיש מעבדים חזקים יותר שעולים פחות (כמו ה E6750 וה Q6600). הבעיה היא שהלוח שלך תומך רשמית ב FSB מקסימלי של 1066MHz, כלומר המעבדים מסידרת ה E6X50 לא יעבדו אצלך (הם דורשים FSB של 1333MHz), ואני לא בטוח בקשר ל Q6600 (דורש FSB של 1066, אבל חלק באתר של ASUS לא פועל כרגע, ולכן אני לא יכול לבדוק אם המעבד הזה נמצא ברשימת המעבדים הנתמכים של הלוח).

חוץ מכל זה, העניין של האחריות קצת מפריע לי - למרות שמעבד בד"כ לא מתקלקל, אחריות על המעבד היא תמיד דבר טוב, ולדעתי היא שווה תוספת מחיר.

השאלה הסופית היא - האם אתה באמת צריך מעבד חזק יותר? אם כן - תעשה את העיסקה זו, אם לא - תחשוב שוב.

תקשיב אחי אני בעיקרון מעדיף לשדרג לאט לאט את המעבד שלי מבין אחי ..

וברור שאני מעדיף שיהיה יותר מהיר ותודה על זה שאמרת לי על הFSB מקסימלי כי שכחתי מזה לגמריי ..

בקיצור תודה שאני יחזור מפולין אני כנראה יבצע את העיסקה הזו .

ותבין מעבדים אחריות וכל זה אמרו לי הרבה שזה לא משנה אחריות שהוא מביא לי תמעבד אני עושה בדיקה איתו שעה עם אורטוס

ואם באמת המעבד טוב אין לי שום סיבה לא לאשר לו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים