פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים שלוםיש לי WIN XP וכאשר אני מפעיל את המחשב אז ליפני עליית הWINDOWS כתוב לי ככה:invalid boot.ini filebooting from c:/windowsוזה אחרי הטבלה של הנתונים שיש לי במחשב.מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה כי אני חושב שקודם זה לא היה ..תודה
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אבל הווינדווס עולה לך אחרי זה?תנסה את זה, צור קובץ בכונן C בשם BOOT.INIתערוך אותו ובפנים תרשום:[boot loader]timeout=15default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectזה ההגדרות שיש אצלי, יש לי דיסק קשיח אחד, הווינדווס מותקן על כונן C. אם אלה ההגדרות כמו אצלך, אז אני מניח שזה יעבוד. אבל אם יש לך כמה הארד דיסקים, על אחריותך בלבד.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר יש לי הרדיסק אחד שמחולק לשניים C ו D כעיקרון הWINDOWS מותקן על Cמה בכלל הבעיה שהוא כותב את זה ?ומה לעשות עכשיו?וכן הWIN עןלה
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים סבבה, זה כמו ההגדרות אצלי.אני מניח שזה רושם את ההודעה כי חסר לך הקובץ BOOT.INI בכונן C או שהוא פגום.תנסה לעשות את מה שאמרתי לך.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים כן, תפעיל מחדש את המחשב.אם אתה לא בטוח שעשית את זה נכון, אז תרד מזה, כי אם טעית איפשהו זה יכול לגרום לווינדווס לא לעלות בכלל.אתה יכול לעשות REPAIR לווינדווס עם דיסק ההתקנה
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר עשיתי בידיוק כמו שאמרת.יצרתי קובץ בכתבן שנקרא BOOT.INI ובו כתוב את זה [boot loader]timeout=15default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect(עשיתי העתק הדבק על מה שכתבת)שמתי אותו בכונן C.זה נראה לי בסדר..זה טוב?
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים כן.שוב, אם אתה מפחד לסכן את המחשב, ויש לך את הדיסק של הווינדווס, תעשה REPAIR.בכל מקרה, תנסה את מה שאמרתי, תפעיל את המחשב מחדש, ואם זה יעשה לך בעיות, תעשה REPAIR.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.