עבור לתוכן

IAUDIO - D2 שאלה שמציקה לי בזמן האחרון ורציתי לשאול אתכם..

Featured Replies

פורסם

או קיי אז ככה... מה שחשבתי הוא איך ניתן להפוך את הנגן הזה לנגן באמת גדול! והתשובה היא אינטרנט.

יש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי שאפשר לחבר אותו לD2 (אותו חיבור) או שאני מתבלבל אבל אפשר לעשות את זה עם מחברים כבלים שונים, לא משנה זה לא העיקר...

הכרטיס עובד על WIFI אז אולי ניתן לכתוב תוכנה שתזהה את הכרטיס רשת האלחוטי, ולהשתמש בתוכנה כמו OPERA מיני בשביל גלישה... נכון זה נשמע אולי מפורך אבל האם בתיאוריה זה אפשרי? אולי אפילו COWON עצמה תעשה את זה... תשמעו אולי אני יותר מידי אופטימי אבל אם זה אפשרי אז חבל להפסיד אפשרות כזאות.

מה אתם אומרים?

פורסם

נשמע מעניין תיארטית אבל זה מצריך Firmware Update עצבני, ואין מצב שזה יקרה מצד COWON כי לנגן אין תמיכה חומרתית מובנית (ע"ע מקלט WIFI) ולכן יש צורך באילתורים יצירתיים כמו שתיארת בעצמך. הסיכוי היחידי אולי זה ע"י פירמוור לא-רשמי כמו רוקסבוקס אבל גם זה לא נראה סביר כי כל העניין לא ממש ישים אף על פי שזה רעיון באמת נחמד. או שזה כבר עובדה בשטח ומישהו יכול לתקן אותי בעניין הזה..?

אה ואיזה כרטיס רשת אתה בדיוק מדבר עליו ובאיזה חיבור אפשר לחבר אותו לD2? בUSB?

פורסם
  • מחבר

כן הכרטיס מתחבר דרך מיני USB ולזה התכוונתי שכנראה זה יצריך עידכון למכשיר שיגרום לו להבין ולקלוט את הכרטיס האלחוטי.

יש למישהו עוד דעות לגבי זה?

הכרטיס רשת הוא של VIGOR דגם 510. אבל זה לא משנה יש לי עוד כמה בבית של 3COM וEDIMAX.

פורסם

תכתוב מייל ל IAudio.

פורסם
  • מחבר

אולי אני באמת יעשה את זה... אבל אני לא ממש יודע להתבטא טוב באנגלית ויש לי שגיאות איומות... אולי אתם יכולים לעזור לי לכתוב מכתב לCOWON?

פורסם

אם אתה רוצה PDA תקנה PDA.יש מכשירים שעושים מה שאתה רוצה - אבל הם לא D2 ולא עולים כמו D2.

סביר להניח שלבנות פונקציונליות כזאת יעלה עוד (הרבה) כסף (גם אם זה ברמת התוכנה) והמחיר של ה D2 כבר מצויין למה שהוא עושה.

פורסם
  • מחבר

טוב לא משנה... תודה על התשובה.

פורסם

טוב לא משנה... תודה על התשובה.

:yelclap:

אל תתיאש תעשה את זה בסוף חברת IAUDIO עוד יודו לך!!

תמצא מישהו ותכתבו מכתב ואז בסוף כולנו נוכל גם לגלוש מהמכשיר הזה , והחברה הזו תמכור עוד יותר מהמוצר הזה!

תעשה את זה תמצא מישהו שיעזור לך לנסח מכתב באנגלית!

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

או קיי כתבתי את המכתב.. ושיפצתי אותו (גלית יודעת) אבל הוא עדיין לא מוכן... ויש עוד מלא שגיאות כתיב וניסוח, ועכשיו הייתי רוצה אם מישהו יכול לבדוק את המכתב.. איך הוא האם הוא בסדר..

ועוד משהו... לא מצאתי את הכתובת שלהם... הם דורשים איזה הרשמה מוזרה לאתר שלהם וקצת הסתבכתי.. מישהו יכול לעזור?

תודה רבה :xyxthumbs:

Hello Cowon

First of all my English is not so well so excuse me.

My name is X and I live in Isreal.

I own one of your players COWON D2 and this is a very good and powerfull player, Thank you for creating it :)

Last cuple of days im thinking about the player a lot and about his abilitys, Becouse it has so match potenthial in it, So i was thinking about a way to connect a wirlless card to it and with proper Drivers and internet program like Opera Mini or others to surf on the internet. Like WIFI but not bild in.

I think its can be done by a simple FirmWare update.

I beleve this is will help your saels goes much better and us, Your loyil costumers.

I hope you'l respon to my Email and tell me what you think.

Thank you very much for lisining me.

X.

פורסם

ואני חושב שכדאי שתעשה הגהה...

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא ממש טוב באנגלית, אולי משהו יכול לעזור לי לעבור על המכתב? אני [glow=red,2,300]א[/glow]ודה לו מאוד ;D

מרוצה? :s07:

פורסם

*אודה

פורסם

חחחחחחחחחחח גמרת אותי עם המכתב הזה,

שמע חבוב אני ממש לא בקטע להוריד לך את המצב רוח, וגם לא כ"כ נעים לי לבאס את סגי שכנראה מנסה לראות עד איפה ת'דרדר, אבל... אין שום סיכוי בעולם ש-COWON יוציאו מה שאתה מבקש, רק כי אתה מבקש...

תנסה למצוא חלופות אחרות, ממה שהבנתי מאחד המודרים זה של-A2 אפשר להתקין לינוקס עם כל מיני שטויות דומות למה שאתה רוצה, תחפש אולי יש פתרון חיצוני כלשהו גם ל-D2.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

*אודה

אני חושב שתדע עברית לפני שאתה כותב מכתבים באנגלית.

יוו... מה הבעיה שלך?? מה לא קורה לך שיש לך איזה מילה שאתה לא יודע לרשום? מה אתה לא בן אדם? כי אני כן ואני לא נולדתי בארץ עיברית היא לא שפת האם שלי!

מה לעזעזל אתה רוצה ממני?? אני מנסה לעשות פה משהו... וכל מה שאתה יכול לעשות עם התג הזה של "מומחה" הוא לרדת על העיברית שלי בגלל שכתבתי מילה אחת לא נכון?? אם ככה אני חושב שיש לך בעיה רצינית... הרבה יותר רצינית מזה שאני לא יודע לנסח מכתבים באנגלית או לכתוב בעיברית!

זין על כולכם הורדתם לי את החשק.. :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים