פורסם 2003 במרץ 1322 שנים כל ההפסקות חשמל הורסות לי את המחשב,כבר קרה לי שנמחק לי איזה קובץ חיוני ונאלצתי לפרמט מחדש כי פשוט מערכת ההפעלה(XP PRO) פשוט לא עלתה.איזה פיתרון יש ?
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים GHOST הוא פיתרון מצויין אבל אם יש לך הרבה הפסקות חשמל באזור שלך מה דעתך על משהו כמו זה?
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים מה זה Norton Ghost ואיפה אני משיג את זה?תוכנה,תשאל בחנות המחשבים הקרובה לביתך... ;Dדבר שני, נסה לתת כותרת יותר אינפורמטיבית לנושא שלך.
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים אתה יכול לפתור את הבעיה מהשורש (בהנחה ואתה לא יכול למנוע את הפסקות החשמל) ולקנוUPS (אל פסק בעברית) המחיר מתחיל מ 600-700 שקל ויספק למחשב שלך חשמל במהלך 5-10 דקותלאחר נפילת המתח כך שתוכל לסיים את עבודתך ולכבות אותו בצורה מסודרת או עד שתרים את הפחתאתה יכול להשתמש בתוכנ גיבוי כמו נורטון גוהסט אבל אם אתה רוצה לגבות 40 ג'יגה, אז טוב, זה בערך 50 דיסקים (קצת הרבה..)אתה יכול להרכיב מערך RAID 1 שיכתוב לשני דיסקים קשיחים (צריך לקנות עוד הארדיסק) ואם אחד מהם נדפק איכשהו המידע יהיה ניתן לשיחזור ממהארדיסק השני (זה אפילו ישפר במקצת את המהירות קריאה)מפה.. זאת כבר בחלטה שלך
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים ליתר דיוק, ספק-כח אל-פסק. זוהי לא בדיוק הפעולה שלו, אבל הוא נקרא כך כי הוא לא מפסיק לעבוד.40GB יתאכסנו ב55דיסקים של 750MB. במהירות 48x, תהליך צריבת 55הדיסקים תיארך 2:08 שעות, בלי חישוב זמני הביניים.מערכות UPS מתחילות מאיזור ה450ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.