עבור לתוכן

האם כדאי לי לקנות 8800ULTRA

Featured Replies

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4336

יש לי את הכסף לקנות את הכרטיס מסך הזה. יש גם הנחה של 160שקל, ככה שהמחיר הסופי של זה הוא 3680שקל.

זה המפרט שלי:

1z15ukg.jpg

2f092tj.jpg

5vdgle.jpg

2mc5z7c.jpg

2em1pb7.jpgX4

השאלה היא האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב שלי? ובגלל שלא לחוץ לי לקנות את הכרטיס הזה כרגע אבל זה נראה לי מחיר סבבה בשבילו - האם כדאי לחכות לכרטיסים יותר חזקים שאמורים לצאת בקרוב, או לקנות עכשיו את זה?

שמתי לב שגם צריך ספק של 500W, ולי יש 475W של חברת HEC. האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות, או שצריך לשדרג גם את הספק כוח?

יש גם את האופציה הזאת - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=lv383&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE#

אם מישהו יוכל להגיד לי מה הכי כדאי לי לעשות(אם לקנות - אז מאיפה לקנות ואם צריך לשדרג ספק כוח אז גם אם אפשר הצעות אני אשמח מאוד), אני אודה לו מאוד.

בתודה מראש,

אופיר

פורסם

אני חושב שתלך על סקיי פיסי יותר משתלם

שירות יותר טוב ואחריות ל3 שנים בניגוד ל KSP

פורסם

לפי דעתי ULTRA לא שווה את הכסף... חפש GTX בזול ותמהיר אותו בOC קליל לעבר הULTRA.

פורסם

^

צודק

פורסם

כמו שאמרו פה.. ה-Ultra לא משתלם בשום מחיר שיש היום, הוא בעצם GTX מואץ(OC).. קנה GTX ותחסוך לעצמך לא מעט כסף.

פורסם

ב NOACOMP ו SKYPC יש אותו במחיר של GTX.

פורסם

קנה GTX או שחכה לנובמבר.

פורסם

מעניין שאף אחד לא הזכיר את היציאה הקרובה של GF9, ואת RV670...

חכה לכרטיסים אלו - GF9

או שתקנה את HD2900PRO..

הכרטיסים הכי טובים שיצאו, וקיימים כיום.

או שתחכה גם ליציאת 8800GT שיצא בליבת G92 אבל הוא יהיה יותר חלד מ 8800GTS

פורסם

אני לא מבין את העניין שמספר חנויות התחילו למכור את ה - ULTRA במחיר של ה - GTX, האם מישהו יודע את הסיבה לכך ?

פורסם

מחירת חיסול של LEADTEK, או שהחברה בבעיות או שהיא מנסה לקדם מחירות או שזה כרטיס גנובים :nixweiss:

פורסם

8800ULTRA זה כרטיס הכי לא משתלם שקיים.. כמעט פי 2 יותר מחיר מכרטיסים אבל הוא לא נותן אפילו פי 1.5 ביצועים!

ועוד בכלל, כל החדשות וההדלפות מצביעות על כרטיסים יותר משתלמים ממקודם אז יש מה לחכות.

והכי חשוב, אני לא יודע עם הכרטיס הזה יסתדר עם המפרט הזה.

פורסם

פותח הת'רד

אם יש לך 3600 ש''ח חופשיים ואתה מחפש שידרוגים

קנה ב2000 כרטיס מסך 8800GTS וב1600 הנותרים תקנה e6750 ולוח p35

פורסם

במקום לפתוח ת'רד חדש; Q6600 ו-2GB DDR2 יהווה צוואר בקבוק עבור ה-8800ULTRA?

פורסם

זו שאלה רצינית ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים