עבור לתוכן

נסיון לעזרה בכרטיס מסך לפני שאני מחזיר אותו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200

התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. >:(

ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם:

ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו,

הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה)

חשוב לציין שהכרטיס הקודם שלי geforce 2 ti 64MB עבד ללא דופי.

האם עוד מישהו פה נתקל בבעיה הזאת והצליח לתקן אותה?

נתונים נוספים:

athlon xp 1800+

256 DDR

Gigabyte 7vtxp

Creative Audigy platinum

Maxtor d740 60GB

Maxtor d470 80GB

HP צורב SCSI

ספק 450w

Windows xp

direct x-9

תודה מראש...

פורסם

הספק הזה של 450W, זה באמת ספק של 450W או אחד כזה של מידי-קום/סאנשיין שרשום עליו 450W ?

פורסם
  • מחבר

ספק ג'נרי 450 W של חברה לא ידועה, העניין הוא שאני לא רוצה סתם להשקיע בספק בשביל לגלות שזאת לא היתה הבעיה.

פורסם

אז אולי להלוות ?

זה לא חייב להיות זה, אבל זה מאוד יכול להיות.

פורסם
  • מחבר

אז אולי להלוות ?

זה לא חייב להיות זה, אבל זה מאוד יכול להיות.

אין לי ממש ממי... :-\

פורסם

לא נראה לי שזה בגלל הספק.... בדרך כלל מספיק ספק של 300W

בדוק אם ההיטסינק של הכרטיס מסך מהודק טוב למנוע הגרפי (GPU) ושהמנוע הגראפי לא חם מדי.

פורסם

300Watt? מה זה קשור? קודם בודקים את המפרט ואז מחליטים כמה הוא צריך. לי בכל אופן אין גישה למפרט שלו, אם קיים אחד. וגם אם זה היה מספיק, זה לא אומר כלום כי הספק שלו הוא ג'נרי ולא ניתן לדעת כמה באמת הוא מספק או לפחות כמה הוא שוקל. אתה מבין? ניתן רק לשער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים