פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר יכול להיות שזו רק בעיה של מגעים תנסה לנקות את הכרטיס והסלוטותבדוקסבבה תודה (:
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר בכיף ובקצב כזה בסוף תעבור קורס תכנאי בלי לשים לב חח הלוואי (: הייתי רוצה להיות טכאני או משהו
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר בקשר לכרטיס מסך. הייתי מנסה גם לאפס ביוס או לעדכן אותו.לאפס את הביוס אתה מתכוון להוציא את הבטריה לכמה זמן ולהחזיר אותה ?.. ואחרי שאני מאפס את הביוס אני צריך להגדיר אותו ?..
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים בקשר לכרטיס מסך. הייתי מנסה גם לאפס ביוס או לעדכן אותו. עוד פעם אתה מסבך אותו
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר עוד פעם אתה מסבך אותו אולי זה באמת מה שיפתור לי את הבעיה עם הכ.מ ?..
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים עוד פעם אתה מסבך אותו רק ככה לומדים. :jump1: אולי זה באמת מה שיפתור לי את הבעיה עם הכ.מ ?.. תבדוק איך לאפס בדיוק בחוברת של הלוח, לפעמים גם צריך להזיז ג'מפר..
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר רק ככה לומדים. :jump1: תבדוק איך לאפס בדיוק בחוברת של הלוח, לפעמים גם צריך להזיז ג'מפר.. אבל אם אני מאפס אותו אני אצטרך להגדיר אותו מחדש ?..
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אם היה OC אז כן. אם לא אז הוא מזהה זיכרונת ומעבד ולפיהם מגידר את עצמו.אם יש משהו מיוחד כמו תיזמוני זיכרונות שונים או תדר זיכרון מסויים תצטרך להגידר לבד.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר ^ולהגדיר BOOT FROM CD להתקנה של ה WINתאריך שעה וכו'אמרו לי פעם שאי אפשר לעשות OC עם גרסאת הסטוק של הלוח אם שלי ... צריך לעשות לו Flash לגרסא אחרת ואז זה אפשרי אבל אני צריך אחר כך להתקין כרטיס רשת כדי שהאינטרנט יעבוד (יש לי כרטיס פנוי כזה בבית) כי אם אני צורב גרסא ל - BIOS הוא משום מה לא יזהה את כרטיס הרשת המובנה שלו ... ככה שלא שיניתי שום הגדרות ב - BIOS ... אז אם אני אאפס את ה - BIOS אני אצטרך רק להגדיר את ה - BOOT From CD ואת התאריך והשעה ?..
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אמרו לי פעם שאי אפשר לעשות OC עם גרסאת הסטוק של הלוח אם שלי ... צריך לעשות לו Flash לגרסא אחרת ואז זה אפשרי אבל אני צריך אחר כך להתקין כרטיס רשת כדי שהאינטרנט יעבוד (יש לי כרטיס פנוי כזה בבית) כי אם אני צורב גרסא ל - BIOS הוא משום מה לא יזהה את כרטיס הרשת המובנה שלו ... ככה שלא שיניתי שום הגדרות ב - BIOS ... אז אם אני אאפס את ה - BIOS אני אצטרך רק להגדיר את ה - BOOT From CD ואת התאריך והשעה ?..אמממממ, כן.. כנראה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.