פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר הברגים אמורים להגיע עם המארזכנראה הטכנאי לקח משם את הברגים והשתמש בהם במארז החדש ...
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אמורה להיות חבילת ברגים בתוך המארז החדש שלך. איזה טכנאי לקח מה? צירתי תמונה שתבין איזה חור הולך לאן, מוזר שאתה לא יודע בסימנים הכחולים צריך לשים ספיסרים, והברגים הולכים לעיגולים האדומים שבקושי רואים, אבל אתה תזהה אותם לפי החצים. זה תרשים כללי, לא תואם ללוח או למארז שלך - רק שתקבל מושג. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים חשוב לחבר את הUSB הקידמיים נכון אחרת זה עלול להרוס אותם ללא אפשרות תיקון.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר אמורה להיות חבילת ברגים בתוך המארז החדש שלך. איזה טכנאי לקח מה? צירתי תמונה שתבין איזה חור הולך לאן, מוזר שאתה לא יודע בסימנים הכחולים צריך לשים ספיסרים, והברגים הולכים לעיגולים האדומים שבקושי רואים, אבל אתה תזהה אותם לפי החצים. זה תרשים כללי, לא תואם ללוח או למארז שלך - רק שתקבל מושג. הבנתי לחבר פשוט לא שמתי לב שאין לי ברגים כדי לחבר את הלוח אם ... אני כבר אסתדר =] אני קונה משחה טרמית בשם Arctic Silver 5 של 3 מיליגרם ... זה יספיק למעבד וקצת לכרטיס מסך נכון ?..
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אני לא חושב שתצתרך בכלל משחה הכרטיס מסך מגיע לך מוכן רק לחבר אותו ולמעבד תחליף אם אתה רוצה אותו יותר קר בכמה מעלות!
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר אני לא חושב שתצתרך בכלל משחה הכרטיס מסך מגיע לך מוכן רק לחבר אותו ולמעבד תחליף אם אתה רוצה אותו יותר קר בכמה מעלות!החלקים שאני הולך לבנות איתם את המחשב הם החלקים שהיו לי במחשב הישן ... ז'תומרת כשקניתי את המחשב החדש הבאתי את המחשב הקודם שלי והם לקחו משם רק כונן דיסקים וכונן דיסקטים ואת המארז ... אז כל החלקים שהיו במארז הקודם פורקו והביאו לי אותם לחוד ... עכשיו יש לי בבית עוד מארז שעליו אני מתכוון להרכיב את החלקים שפורקו מהמחשב הקודם ככה שאני אצטרך למרוח משחה טרמית ...
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר בכל אופן במידה ותצתרך עוד עזרה אנחנו כאן בהצלחה סבבה תודה (: תגיד זה באמת נכון אם אני מחבר לא נכון את הלדים של ה - USB של ה - Front Panel זה נהרס ואי אפשר לסדר את זה ?.. וכשאני צריך לחבר את הדיסק הקשיח שלי (חיבור IDE) אז יש לי כבל שבקצה אחד כתוב עליו Master ובקצה אחר כתוב System ... אז אני צריך לחבר את ה - Master לדיסק הקשיח ואת ה - System ללוח M ?..
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים לגבי הIDE - כן. והחיבורי USB , דיי קשה לא לחבר אותם נכון... הפינים מגיעים בצורה לא שווה , ככה: והחיבור נראה ככה: השמאלי ביותר. שים לב שבמקום שאין פין בחיבור בלוח אם - אז החיבור המקביל בקונקטור סגור, זה לא יתן לך להכניס אותו הפוך.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים תגיד זה באמת נכון אם אני מחבר לא נכון את הלדים של ה - USB של ה - Front Panel זה נהרס ואי אפשר לסדר את זה ?.. לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון וכשאני צריך לחבר את הדיסק הקשיח שלי (חיבור IDE) אז יש לי כבל שבקצה אחד כתוב עליו Master ובקצה אחר כתוב System ... אז אני צריך לחבר את ה - Master לדיסק הקשיח ואת ה - System ללוח M ?..כן
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר חשוב לחבר את הUSB הקידמיים נכון אחרת זה עלול להרוס אותם ללא אפשרות תיקון.LinKaDinK תקרא מה ירוני כתב לי ...
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים לגבי הIDE - כן. והחיבורי USB , דיי קשה לא לחבר אותם נכון... הפינים מגיעים בצורה לא שווה , ככה: והחיבור נראה ככה: השמאלי ביותר. שים לב שבמקום שאין פין בחיבור בלוח אם - אז החיבור המקביל בקונקטור סגור, זה לא יתן לך להכניס אותו הפוך. תסתכל כאן ותחבר לפי מה שמופיע בתמונה במידה ותחבר את הכבלים הפוך אתה יכול לשרוף או לגרום נזק להתקן שאתה מחבר
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר תסתכל כאן ותחבר לפי מה שמופיע בתמונה במידה ותחבר את הכבלים הפוך אתה יכול לשרוף או לגרום נזק להתקן שאתה מחבר תראה את התמונה ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.