עבור לתוכן

שאלות | בנוגע להרכבה עצמית של מחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הברגים אמורים להגיע עם המארז

כנראה הטכנאי לקח משם את הברגים והשתמש בהם במארז החדש ...

• תגובות 85
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמורה להיות חבילת ברגים בתוך המארז החדש שלך.

איזה טכנאי לקח מה?

צירתי תמונה שתבין איזה חור הולך לאן, מוזר שאתה לא יודע :screwy::P

בסימנים הכחולים צריך לשים ספיסרים, והברגים הולכים לעיגולים האדומים שבקושי רואים, אבל אתה תזהה אותם לפי החצים.

זה תרשים כללי, לא תואם ללוח או למארז שלך - רק שתקבל מושג.

[attachment deleted by admin]

פורסם

חשוב לחבר את הUSB הקידמיים נכון אחרת זה עלול להרוס אותם ללא אפשרות תיקון.

פורסם
  • מחבר

אמורה להיות חבילת ברגים בתוך המארז החדש שלך.

איזה טכנאי לקח מה?

צירתי תמונה שתבין איזה חור הולך לאן, מוזר שאתה לא יודע :screwy::P

בסימנים הכחולים צריך לשים ספיסרים, והברגים הולכים לעיגולים האדומים שבקושי רואים, אבל אתה תזהה אותם לפי החצים.

זה תרשים כללי, לא תואם ללוח או למארז שלך - רק שתקבל מושג.

הבנתי לחבר פשוט לא שמתי לב שאין לי ברגים כדי לחבר את הלוח אם ... אני כבר אסתדר =]

אני קונה משחה טרמית בשם Arctic Silver 5 של 3 מיליגרם ... זה יספיק למעבד וקצת לכרטיס מסך נכון ?..

פורסם

כן

פורסם

אני לא חושב שתצתרך בכלל משחה הכרטיס מסך מגיע לך מוכן רק לחבר אותו ולמעבד תחליף אם אתה רוצה אותו יותר קר בכמה מעלות!

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שתצתרך בכלל משחה הכרטיס מסך מגיע לך מוכן רק לחבר אותו ולמעבד תחליף אם אתה רוצה אותו יותר קר בכמה מעלות!

החלקים שאני הולך לבנות איתם את המחשב הם החלקים שהיו לי במחשב הישן ... ז'תומרת כשקניתי את המחשב החדש הבאתי את המחשב הקודם שלי והם לקחו משם רק כונן דיסקים וכונן דיסקטים ואת המארז ... אז כל החלקים שהיו במארז הקודם פורקו והביאו לי אותם לחוד ... עכשיו יש לי בבית עוד מארז שעליו אני מתכוון להרכיב את החלקים שפורקו מהמחשב הקודם ככה שאני אצטרך למרוח משחה טרמית ...

פורסם

בכל אופן במידה ותצתרך עוד עזרה אנחנו כאן

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אההה הבנתי!

פורסם
  • מחבר

בכל אופן במידה ותצתרך עוד עזרה אנחנו כאן

בהצלחה :xyxthumbs:

סבבה תודה (:

תגיד זה באמת נכון אם אני מחבר לא נכון את הלדים של ה - USB של ה - Front Panel זה נהרס ואי אפשר לסדר את זה ?.. וכשאני צריך לחבר את הדיסק הקשיח שלי (חיבור IDE) אז יש לי כבל שבקצה אחד כתוב עליו Master ובקצה אחר כתוב System ... אז אני צריך לחבר את ה - Master לדיסק הקשיח ואת ה - System ללוח M ?..

פורסם

לגבי הIDE - כן.

והחיבורי USB , דיי קשה לא לחבר אותם נכון...

הפינים מגיעים בצורה לא שווה , ככה:

usb.gif

והחיבור נראה ככה: השמאלי ביותר.

samurai_faq01_1.jpg

שים לב שבמקום שאין פין בחיבור בלוח אם - אז החיבור המקביל בקונקטור סגור, זה לא יתן לך להכניס אותו הפוך.

פורסם

תגיד זה באמת נכון אם אני מחבר לא נכון את הלדים של ה - USB של ה - Front Panel זה נהרס ואי אפשר לסדר את זה ?.. לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון

וכשאני צריך לחבר את הדיסק הקשיח שלי (חיבור IDE) אז יש לי כבל שבקצה אחד כתוב עליו Master ובקצה אחר כתוב System ... אז אני צריך לחבר את ה - Master לדיסק הקשיח ואת ה - System ללוח M ?..כן

פורסם
  • מחבר

חשוב לחבר את הUSB הקידמיים נכון אחרת זה עלול להרוס אותם ללא אפשרות תיקון.

LinKaDinK תקרא מה ירוני כתב לי ...

פורסם

לגבי הIDE - כן.

והחיבורי USB , דיי קשה לא לחבר אותם נכון...

הפינים מגיעים בצורה לא שווה , ככה:

usb.gif

והחיבור נראה ככה: השמאלי ביותר.

samurai_faq01_1.jpg

שים לב שבמקום שאין פין בחיבור בלוח אם - אז החיבור המקביל בקונקטור סגור, זה לא יתן לך להכניס אותו הפוך.

תסתכל כאן ותחבר לפי מה שמופיע בתמונה

במידה ותחבר את הכבלים הפוך אתה יכול לשרוף או לגרום נזק להתקן שאתה מחבר

פורסם
  • מחבר

תסתכל כאן ותחבר לפי מה שמופיע בתמונה

במידה ותחבר את הכבלים הפוך אתה יכול לשרוף או לגרום נזק להתקן שאתה מחבר

תראה את התמונה ...

2v9f48n.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים