עבור לתוכן

מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005? 657 הצבעות

1. 1. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם זה יקרה ל ATI זה לא יהיה דומה למקרה של 3DFX

פורסם

אולי פשוט נחיה ונראה עד 2005 ?

אף אחד מאיתנו לא מגדת עתידות...

פורסם

nvidia ! למה ? כי אני שונא את ati !

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר ATI מת יחי המלך החדש!!!! :AR15:

פורסם

stop the spam ::)

פורסם

זה לא יקרה לNVIDIA, מהסיבה הפשוטה שזה לא יכול לקרות לה... NVIDIA היא חברה ענקית, והיא יותר גדולה מATI. אף אחד כרגע לא יכול לקנות את NVIDIA, כי אין לו מספיק כסף. לNVIDIA יש התמחויות אחרות כאשר היא מייצרת גם צ'יפסטים וזה נותן לה תחומי הכנסה אחרים. כפי שניתן לראות בבירור, יש לה תוכניות לעתיד, והיא לא מתכוונת ללכת לשום מקום. למה נראה לכם שיקרה בכלל משהו לאחת מהחברות? אם יש חברה חדשה בשוק שמציעה כרטיסים חדשים ויותר טובים נכון להיום, אז זה אומר שהחברה שהייתה ישר מתפרקת? לא!!! זה קרה ל3DFX בגלל טעויות שהיא עשתה, והיא לא הייתה חברה גדולה מספיק ומבוססת. אתם יכולים לתת עוד הרבה דוגמאות למה שקרה עם 3DFX?

בקיצור, אף אחד לא יתקפל וימכר, ואני מאמין שאם זה כבר יקרה למישהו, אז זה רק לATI כי היא יותר חדשה.

פורסם

זה לא יקרה לNVIDIA, מהסיבה הפשוטה שזה לא יכול לקרות לה... NVIDIA היא חברה ענקית, והיא יותר גדולה מATI. אף אחד כרגע לא יכול לקנות את NVIDIA, כי אין לו מספיק כסף. לNVIDIA יש התמחויות אחרות כאשר היא מייצרת גם צ'יפסטים וזה נותן לה תחומי הכנסה אחרים. כפי שניתן לראות בבירור, יש לה תוכניות לעתיד, והיא לא מתכוונת ללכת לשום מקום. למה נראה לכם שיקרה בכלל משהו לאחת מהחברות? אם יש חברה חדשה בשוק שמציעה כרטיסים חדשים ויותר טובים נכון להיום, אז זה אומר שהחברה שהייתה ישר מתפרקת? לא!!! זה קרה ל3DFX בגלל טעויות שהיא עשתה, והיא לא הייתה חברה גדולה מספיק ומבוססת. אתם יכולים לתת עוד הרבה דוגמאות למה שקרה עם 3DFX?

בקיצור, אף אחד לא יתקפל וימכר, ואני מאמין שאם זה כבר יקרה למישהו, אז זה רק לATI כי היא יותר חדשה.

פורסם

מצטער להגיד לך אבל ATI היא ממש לא חברה חדשה אלא הרבה יותר ותיקה מNVIDIA וגם מספיק גדולה.

מספיק לנבאות כאן מה הולך לקרות שום דבר לא בטוח חוץ מהמוות.

בכל מקרה אני חושב על כניסה של חברה שלישית לתחרות (בצורה רצינית ביותר לא סתם משהו קטן מהצד)... מי ישלוט מבניהם? אין לי מושג

פורסם

גם SIS יכולה להפתיעה... 8) :P

פורסם

ATI נמצאת בשוק לפחות 10 שנים יותר מ NVIDIA, ההבדל הוא שברוב הזמן הם לא התעסקו בכרטיסי 3D.

אין סיבה להאמין שאחת מהן תקרוס, רק שיהיו מאבקי כוחות שבהם המובילה יכולה להתחלף מדי פעם.

פורסם

כמו שאמרתי כודם (נידמה לי שבטרד הזה) יש את 3DLABS ו S3 והינה יש באתר כתבה אל ה DELTA CHROME של S3 ושהוא לוקח את NVIDIA ו ATI

פורסם
  • מחבר

זה שכרטיס אחד יותר טוב מהשני לא אומר שהוא יצליח מסחרית. רוב הצרכנים בעולם הם לא מבינים בחומרה, ולכן הרבה מהם ישר חושבים ש GF זה הכי טוב. גם עם המעבדים זה ככה במיוחד בארץ שהרבה מאוד אנשים לא מכירים בכלל את AMD, ומבחינתם אינטל הכי טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים