עבור לתוכן

מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005? 657 הצבעות

1. 1. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

פורסם

ברור ש-ATI.

פורסם

לא ברור, כמו שATI הפתיעו את NVIDIA גם NVIDIA יכולה להפתיע את ATI...

למרות שאנו גם מרוויחים וגם מפיסדים מהתחרות ביניהם...

רווח: יש הורדות מחירים מהיצרניות...

הפסדים: אתה קונה כרטיס, תוך חודשיים יש כבר חדש....

אבל חשוב שNVIDIA תישאר במירוץ, תחרות תמיד טובה לעם..

פורסם

אתה יכול להוסיף גם "אחר" מכיון שאולי חברה חדשה תפרוץ עד אז עם כרטיס חדש , שמציע ביצועים טובים במחיר טוב ?

פורסם

צריך לשאול איזה מבין החברות הקיימות תהיה עדיין קיימת :lol:

פורסם

nvidia ! למה ? כי אני שונא את ati !

פורסם

אני דווקא חושב שATI היא זו שתשלוט בשוק, תראו נכון לעכשיו, נווידה הפסידה בכל החזיתות, בשוק גבוה הGFFFX נכשל טוטלית ובנתיים ATI לא עוצרים ומשחררים של הR9800 PRO ועוד מעט את הR9900 PRO בשוק הבינוני הR9500 PRO מביס את הGF 4 TI 4600 ואת הGFFX 5600 בשוק הבינוני-נמוך הR9100\PRO לוקח את הGF 3 TI TI 500 ובשוק הכי חשוב שזהו השוק הנמוך הR9000 PRO מביס את כל סדרת הMX של נווידה...

עכשיו אל תשחכו, שATI ביססו את מעמדם בשוק לא עם הR9700 PRO אלא דווקא עם הR8500, שבזמנו, היה יותר חלש מהGF 4 TI 4XXX והמטרה שלו הייתה להלחם בנווידיה בשוק הבינוני ולא בשוק הגבוהה...נווידה לעומת זאת מנסים כעת לשחרר כרטיס שיהיה החזק ביותר בשוק במקום לנסות וקודם כל לשוק בשוק הבינוני ובשוק הנמוך, ורק אח"כ להתפנות לטפל בשוק הגבוהה...רק בגלל הסיבה הזאת אני חושב שבשנת 05 ATI עדין תשלט בשוק

פורסם

המקום היחידי ש NVIDIA נכשלה בו הוא השוק הגבוהה.

בכל מקום אחר הם יהיו תחרותיים מאוד בתוך זמן קצר.

התחרות היא:

GF FX 5200/ultra vs Radeon9200/pro

GF FX 5600/ultra vs Radeon9600/pro

GF FX 5800/ultra vs Radeon9800/pro

בשוק הנמוך אין לרידאון 9200 מה לחפש בכלל, ה 5200 קורע אותו בכל מובן ברגע שמפעילים כל סוג של AA או AF.

בשוק הבינוני יהיה מענין מאוד

בשוק הגבוה ATI מובילים

את הכסף עושים בשוק הנמוך ככה ש NVIDIA תעשה הרבה מאוד כסף בקרוב.

אני דווקא חושב שATI היא זו שתשלוט בשוק, תראו נכון לעכשיו, נווידה הפסידה בכל החזיתות, בשוק גבוה הGFFFX נכשל טוטלית ובנתיים ATI לא עוצרים ומשחררים של הR9800 PRO ועוד מעט את הR9900 PRO בשוק הבינוני הR9500 PRO מביס את הGF 4 TI 4600 ואת הGFFX 5600 בשוק הבינוני-נמוך הR9100\PRO לוקח את הGF 3 TI TI 500 ובשוק הכי חשוב שזהו השוק הנמוך הR9000 PRO מביס את כל סדרת הMX של נווידה...

א.GF 4 TI4600 יצא מהתחרות, המוצר מת. כנ"ל הרידאון 9500 בדרך החוצה.

ב.רידאון 9100 לא לוקח GF3 ובכלל GF3 לא קיים כבר הרבה מאוד זמן.

ג.רידאון 9000 פרו לא ממש מביס את ה MX440 בצורה משמעותית ואת ה MX440 8X

הוא בכלל לא מביס כי העלו לו את התדר של הזיכרון ב 50MHZ ביחס לגרסא עם AGP X4.

פורסם

א.GF 4 TI4600 יצא מהתחרות, המוצר מת. כנ"ל הרידאון 9500 בדרך החוצה.

ב.רידאון 9100 לא לוקח GF3 ובכלל GF3 לא קיים כבר הרבה מאוד זמן.

ג.רידאון 9000 פרו לא ממש מביס את ה MX440 בצורה משמעותית ואת ה MX440 8X

הוא בכלל לא מביס כי העלו לו את התדר של הזיכרון ב 50MHZ ביחס לגרסא עם AGP X4.

ד. זהו רק דור של כרטיסי מסך. בכל חצי שנה יבואו כרטיסים חדשים ושני החברות יתחרו אחת בשניה מחדש. הדבר היחיד שיכול לבסס את אחד הצדדים בצורה טובה יותר ולגרום לו להוות יסודות טובים יותר לעתיד של כרטיסי-מסך טובים יותר, הדבר הזה הוא הנסיון של החברה. אין לדעת מי יוביל וניתן רק לשער. לבסס דעות על עובדות מסוימות ולנחש את העתיד הצפוי לקרות בקרוב מאוד.

אני דיי בטוח שATi ימשיכו להוביל על nVidia, אך זהו רק הימור. אי אפשר לדעת שום דבר בבטחה ובשביל זה נפתח הת'רד. שלא תבינו אותי לא נכון. אני עשוי להביא המון טענות בעד לטובת nVidia, אבל זה יהיה רק בשביל להראות שהדבר לא בטוח וכל דבר אפשרי במקרה הזה.

הנה הטענות בעד ונגד לגבי שתי החברות ומה שאני חושב שישפיע לגבי העתיד.

ATi הפתיעו והובילו עד כה על nVidia. נראה שזה ימשיך כך.

nVidia ישקמו עצמם ויובילו בצורה טוטאלית על ATi.

nVidia אכזבה עם הGFFX שצפה להיות שיפור הסטורי בתחום כרטיסי המסך.

ATi מתכננת כרטיסים שנראים טוב יותר ונראה שזה ימשיך כל.

nVidia היא חברה גדולה יותר אשר נראה שהיא תשתמש במהלך סודי כלשהו.

ATi היא עוד חדשה בשוק עם הכניסה של הRadeon, יחסית, ואין לה נסיון.*

*- הכוונה היא לנסיון רב יותר עם כרטיסי מסך מתקדמים ולא עם Rage-ים שנוכל למצוא אך ורק בחנויות של ענתיקות.

פורסם

ריך לקוות שאף אחת לא תשלוט ושהן ימשיכו לעשות אחת לשניה חיים קשים ככל שניתן, אבל בלי שאף אחת מהן תפשוט את הרגל.

זה יהיה הכי טוב בשבילינו.

אני אישית מאוד נהנה מהמאבקים שלהן, זה עושה לי טוב.

פורסם

אנשים, אני לא רואה סוף לזה, אני רואה מחירים יורדים, יותר משתתפים:

3DLabs Announce PCI Express Graphics

DeltaChrome Challenges ATI, nVidia

אז מי יודע אולי לא ATI ולא NVIDIA אבל אני חושב שכול כמה זמן ישתנה המלך ובשנת 2005 יהיו בזמנים שונים לפחות שני מלכים

פורסם

אתם תראו בסוף מטרוקס תיצא עם איזה ליין חדש של כרטיסי מסך ותישתלט על כל השוק... :smoke:

פורסם
  • מחבר

אתם זוכרים את 3DFX? החברה ש Nvidia ניצחה ועכשיו היא רק היסטוריה? גם זה יכול לקרות ל Nvidia, שכרגע לא נמצאים ביתרון על ATI, שהפתיעה בשנה שעברה עם כרטיסי מסך חדשים שהציגו ביצועים הרבה יותר טובים מהכרטיסים המקבילים (מבחינת מחיר) של Nvidia.

בכל מקרה, Nvidia אכזבה אותי קצת, כי בכל זאת חשבתי שהיא תנצח את ATI עם ה GF FX, שמבחינתי הוא אכזבה.

פורסם

NVIDIA לא בונה רק GPU אלא גם CHIPSET ו כמה דברים אחרים, מקסימום NVIDIA תימכור את חתיבת הGPU לחברה אחרת ותתחיל ליצר משהוא אחר ותיהיה צל של החברה שהיא היתה פעם אבל אני לא חושב שהיא תאלם טוטלית

פורסם

אתם זוכרים את 3DFX? החברה ש Nvidia ניצחה ועכשיו היא רק היסטוריה? גם זה יכול לקרות ל Nvidia.

זה יכול לקרות גם לATi, כפי שאתה לבטח יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים