עבור לתוכן

האם כדאי לקנות את הN95?

Featured Replies

פורסם

בעיקרון עשיתי קצת ריסרצ' משלי... והיגעתי למסקנה שזה.. ה.. פלאפון... אבל ה' הפלאפון הזה סובל מבעיה אחת גדולה...

סוללה..

אני בתור אחד שתקוע על הפלאפון 24/7 יכול לשחק בו בלי הפסקה...

העם זה באמת תיהיה בעיה?

אני פשוט רוצה את הסימביאן כל כך חזק... ויש בו כל מה שחיפשתי.. אבל סוללה

קיבינימט

פורסם

לדעתי כן. אם יש לך כסף אז למה לא?

הסוללה נגמרת ביום ובשימוש אינטנסיבי מאד תוך שעות ספורות היא נגמרת. תדאג שהחברה שאתה קונה ממנה צרבה לך את הגירסה הכי עדכנית כי יש שם משהו שמשפר את זמן הבטריה.

הבטריה נטענת תוך רבע שעה- 30 דקות בערך.

אחלה פלאפון :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה, אם אתה בבית תישתמש בטלפון שלך לכל מקום שאתה הולך תחבר אותו למטען :xyxthumbs:

אם זה בנסיעות, אתה יכול לקנות מטען לאוטו,

ואם זה בחוץ, מומלץ לקחת סוללה נוספת, כאילו במקרה הכי גרוע היא תעלה 99 ש"ח :P

פורסם

מה שאמרו פה, ואני גם אוסיף, שאם יש לך אופציה לקנות בחו"ל, אז שתדע שיצאה גירסא חדשה למכשיר, בשם n95 8gb, כאשר שמו הולך לפניו.

בנוסף לזיכרון (קשיח), יש גם סוללה הרבה יותר חזקה, מסך גדול יותר (2.6<2.8), ו128 מגה ראם (32).

החסרונות היחידים הם שאין מכסה לעדשה ושהמכשיר טיפה שמן יותר (5-10 גרם).

לא יודע עד כמה זה קריטי לך.

http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות..

וטוב לדעת על הגירסא ה"המשך" שלו...

נחכה שיגיע לארץ וניקנה..

בעיקרון אני רוצה את הפלאפון הזה שיעביר לי את הזמן בשמירות... כי אני עוד מעט מתחיל בעבודה של שמירות.. אז זה הכל זין שם משעמם רצח חח

פורסם

תברר אם יש נקודה חמה באזור חחח

פורסם
  • מחבר

חחח לא ניראה לי... זה עוטף ירושלים חחח

חוץ מפלסטינאים אין שם כלום

פורסם

למה אתה כל כך סומך על זה שהוא יגיע לארץ? מישהו הבטיח לך?

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה, אם אתה בבית תישתמש בטלפון שלך לכל מקום שאתה הולך תחבר אותו למטען :xyxthumbs:

אם זה בנסיעות, אתה יכול לקנות מטען לאוטו,

ואם זה בחוץ, מומלץ לקחת סוללה נוספת, כאילו במקרה הכי גרוע היא תעלה 99 ש"ח :P

סוללה מקורית עולה 300 מי שמכניס למכשיר שעולה 4600 שקל סוללה לא מקורית שיכולה לנזול\לקצר\להתפוצץ הוא מפגר(וכן אני יודע שהיו גם כמה סדרות פגומות של סוללות מקוריות, אבל זה לא משפיע על הN95 והן מוחלפות ע"י נוקיה בחינם)

בכלליות עם שיחות ושמיעת מוזיקה של שעה וחצי שעתיים ביום + גלישה פה ושם הסוללה מספיקה לי ליום~.

GPS באוטו זה לא בעיה כי בכל הערכות של הN95 בארץ יש מטען לרכב.

הסוללה נטענת יחסית מאוד מהר, כשלושת רבעי שעה.

הדבר היחידי שאתה רוצה לבדוק זה שהN95 שקיבלת ייוצר בפינלנד ולא סין, יש כמה batchים בארץ הגרסאה הסינית יותר בעייתית ממה שמספרים ברשת.

מה שאמרו פה, ואני גם אוסיף, שאם יש לך אופציה לקנות בחו"ל, אז שתדע שיצאה גירסא חדשה למכשיר, בשם n95 8gb, כאשר שמו הולך לפניו.

בנוסף לזיכרון (קשיח), יש גם סוללה הרבה יותר חזקה, מסך גדול יותר (2.6<2.8), ו128 מגה ראם (32).

החסרונות היחידים הם שאין מכסה לעדשה ושהמכשיר טיפה שמן יותר (5-10 גרם).

לא יודע עד כמה זה קריטי לך.

http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php

לN95 יש 64mb RAM לN95 ME בגסאות הES שייצאו מהמפעל יש חילוקי דעות, 2 היו עם 128mb ואחת עם 64MB הגרסאה עם ה64MB הורכבה מאוחר יותר כפי שנראה ולכן בשל חוסר הכרזות רשמיות של נוקיה אין עדיין שום דבר ממשי.

הסוללה של הME נותנת זמן שימוש קצר יותר(כשעה פחות דיבור, ואפילו עוד יותר פחות למולטימדיה) אבל עם stand by time ארוך יותר.

הN95 איבד את הסלוט לכרטיס הזכרון ככה שהוא מוגבל ל8GB, ותאמין לי זה לא כלכך הרבה למכשיר הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים