עבור לתוכן

מתלבט לגבי המסך - צריך קצת מידע לגבי הפנאלים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני מסכים LG L206WTQ 20" LCD LG או SUMSONG 206BW אני מחפש את המסך האידיאלי מבחינתי לצפיה בסרטים ובשידורי טלוויזיה יהיה במחשב כרטיס עריכה.

יש לי ארבע שאלות שאם תוכלו לענות לי עליהם אני אשמח!!!

1. אני צריך הסבר לגבי הפנאל של המסכים מה זה אומר???

2. על איזה מסך אתם הייתם הולכים?

3. בחרתי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe הוא בסדר לסרטים ושידורי טלוויזיה איכותיים או שכדאי ללכת על משהו אחר?

4. אם תוכלו להמליץ על כרטיס עריכה זה יהיה מצויין.

פורסם

לפי ההתלבטויות שלך התקציב המקסימלי שלך הוא כ-1500 ¤?

קרא בסטיקי את המדריכים למסכי LCD להבנה עמוקה יותר של טיב הפנלים והייעוד שלהם.

המסכים שבחרת הם בעלי פנל TN, ולכן אינם נחשבים לבחירה נבונה לצפייה בסרטים. מומלץ שתקרא את המבחן ההשוואתי החדש שבדף הראשי למסכים איכותיים.

בתקציב של כ-1500 ה-VP930 מתאים לשימושיך הוא מציג כמות קטנה יחסית של רעש בסרטים, כפי שזה אופייני לפנל P-MVA. אם אינך מתכוון לשחק משחקי FPS מהירים, ה-Samsung 971P נותן איכות תמונה סטטית עדיפה ולסרטים הוא טוב מאוד מבחינת הצגת גוונים נכונים וקונטרסטיים - קרובים לאלו של ה-EIZO 1931 המעולה.

לגבי הכרטיסים שאל בפורום גרפיקה.

פורסם

לסרטים ולשידורי טלוויזיה גם כרטיס מסך VOODOO 3 עם 16MB זיכרון יספיק. כי המעבד (או כרטיס העריכה שלך) עושים את כל העבודה.

פורסם

אם אתה מתכוון לרכוש מסך, לפחות תשקיע בפאנל איכותי. עזוב את םאנל ה TN. אחרי שראיתי את איכות התמונה במסך סמסונג 971P לעומת שאר המסכים בעלי פאנל TN ברשת שיווק ארצית מסוימת (אני לא מתכוון לעשות פרסום) , הבנתי שכדאי להשקיע במסך איכותי.

אני אישית רכשתי את הפליפס 200w6cs ואיכות התמונה בו הפתיע אותי לטובה. Brilliance בכל מובן המילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים