פורסם 2003 במרץ 1322 שנים יש לי כרטיס מסך Geforce 2 MX, Hercules 3D Prophet II MX Dual-Display Videoועשיתי פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט הכרטיס לא עבד טוב!עדכנתי אותו לDriver הכי מעודכן מהאתר Http://us.hercules.com גירסה:40.41יש לי WIN 98 על אותו מחשב והכרטיס עובד חלק בWIN98!!!ניסיתי לבדןק בהגדרות ולא הלך.. כשביטלתי את כל האפשרויות לתלת מימד הכרטיס היה טובהבעיות בכרטיס:-המחשב ניתקע כשאני מפעיל אותו בWINXP - הצלחתי חלקית לסדר את זה.-אי אפשר להפעיל משחקים ודברים תלת מימדיים.-אפילו כשהוספתי WordArt למסמך בWORD אז המחשב ניתקע!!!
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים תנסה להתקין דריברים יותר ישנים, כמו למשל 29.42 או 23.11 .לכרטיסים הישנים, הדריברים החדשים הם לאו דוקא הכי טובים, ואפילו להפך!
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים מחבר ניסיתי להתקין את הדריברים שהיו לי לפני הפירמוט ולא עזר )':שמתי לב עכשיו שכל פעם שיש בעיה אז יש נקודה ירוקה בפינה השמאלית העליונה!!
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים זה נשמע כמו בעיית חומרה, אבל אם רק פירמטת...איזה לוח יש לך? אם יש לו צ'יפסט של VIA תתקין VIA 4-IN-1
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים תסלח לי אם אני לא במקום אבל אם יש נזילה בקיר לפני ששוברים אותו ובונים חדש בודקים אם החלון סגור : ולכן תבדא שהדריברים שהורדת הם של WINXP לפני שאתה עושה דברים קיצוניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.