עבור לתוכן

הרצת משחקי 95 על מחשב חזק עם וירטואל משין

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לדעת האם ניתן לבצע המרה של מערכת XP למערכת קבצים של 95 98.

בהנחה שהארכיטקטורת מעבדים של אז לא אותו דבר כמו היום.האם ניתן להריץ אפליקציות של 95 כמו משחקים ישנים תחת הדמייה של 95.

כלומר ככה זה יעבוד

XP -- וירטואל משין --- 95 ---- משחקים ישנים.

ידוע לי שהמעבדים של היום מהירים מדי למשחקים של פעם לכן השאלה האם תיהיה תאימות לרעיון או שאני חייב פנטיום 1 או 2 על מנת שזה יעבוד.

ואני מדבר על מאריו קומנדר קין פרינס וכדומה...

תודה רבה

פורסם

Dosbox

פורסם

שני תיקונים:

א. משחקים כאלה הם לא משחקים של windows 95/98, אלא משחקים של דוס. Dosbox לא יכול להריץ משחקי windows, אבל יכול להריץ אותם.

ב. הסיבה שהם לא יכולים לרוץ היא לא בגלל מהירות (זה נכון רק לגבי משחקים ממממממממש ישנים), אלא בגלל כל מיני בעיות תאימות ודריוורים.

קפיש?

פורסם

שני תיקונים:

א. משחקים כאלה הם לא משחקים של windows 95/98, אלא משחקים של דוס. Dosbox לא יכול להריץ משחקי windows, אבל יכול להריץ אותם.

ב. הסיבה שהם לא יכולים לרוץ היא לא בגלל מהירות (זה נכון רק לגבי משחקים ממממממממש ישנים), אלא בגלל כל מיני בעיות תאימות ודריוורים.

קפיש?

א.סתרת את עצמך

ב.הוא יכול

ג.יש אפשרות כדי לסדר מהירות/איטיות

ד.נמאס לי מאנשים שלא יודעים להשתמש בDosBox וחושבים שהם יודעים הכל עליו רק בגלל שבשם שלו כתוב Dos

פורסם
  • מחבר

הבנתי את מה שכתבת (לפחות בלי הסתירה העצמית)

השאלה האם משחק שנועד למחשב 133 מגצ יעבוד על מחשב 2200 דואלי או 1800 מגצ רגיל

אתה לא חושב שאין פה קשר לדריברים אלה לפער טכנולוגי?....אלה משחקים שלא דרשו הרבה כח והם עבדו מחשבים מאד מאד מוחלשים בהשוואה למה שיש לנו

היום.האם הפיתרון שלי הוא להרכיב פנטיום 1 במהירות 200 מגצ או כמו שאמרו החברה הקודמים תוכנת דוס בוקס??

אני יודע ש 128 מגה וחלונות 95 יספיקו מעל ומעבר.

פורסם

הבנתי את מה שכתבת (לפחות בלי הסתירה העצמית)

השאלה האם משחק שנועד למחשב 133 מגצ יעבוד על מחשב 2200 דואלי או 1800 מגצ רגיל

אתה לא חושב שאין פה קשר לדריברים אלה לפער טכנולוגי?....אלה משחקים שלא דרשו הרבה כח והם עבדו מחשבים מאד מאד מוחלשים בהשוואה למה שיש לנו

היום.האם הפיתרון שלי הוא להרכיב פנטיום 1 במהירות 200 מגצ או כמו שאמרו החברה הקודמים תוכנת דוס בוקס??

אני יודע ש 128 מגה וחלונות 95 יספיקו מעל ומעבר.

ואני כבר אמרתי שיש אפשרות לשנות את ה"מהירות של המשחק"... תאמין לי זה יעבוד כמו שצריך אם תקרא את המדריך למשתמש כמו שצריך...

פורסם

א.סתרת את עצמך

ב.הוא יכול

ג.יש אפשרות כדי לסדר מהירות/איטיות

ד.נמאס לי מאנשים שלא יודעים להשתמש בDosBox וחושבים שהם יודעים הכל עליו רק בגלל שבשם שלו כתוב Dos

א. לא, התכוונתי שהוא לא יכול להריץ משחקי windows, הוא כן יכול להריץ את המשחקים שפותח הת'רד ציין (=אותם) (כי הם משחקי דוס).

ב. איך? אתה טוען שאפשר להריץ משחקים שדורשים windows מתוך dosbox?

ג. מה הקשר?

ד. אני לא אגיב על זה.

מצטער על התגובה המאוחרת.

פורסם

לפי השמועות..

e-com station אפילו יותר טוב מ DosBox להרצת משחקים ישנים ויישומי דוס

למי שלא יודע על מה מדובר: http://www.ecomstation.com

כן זה OS/2 שעדיין בשימוש :lol:

פורסם

די לבלבל בשכל DOSBOX ותוכנות מהסוג שלה יכולות להריץ מישחקים ישנים וגם יש אפשרות לשנות את המהירות של ההרצה של המישחק

פורסם

ואני מדבר על מאריו קומנדר קין פרינס וכדומה...

כל המשחקים שציינת עובדים לי יופי עם הDOSBOX כנ"ל לגבי המשחקים:

פרה היסטוריק (האדם הקדמון) 1 ו-2.

הנסיך הפרסי 1 ו-2

מלך האריות

קין למינהם

קפטן קומיק

האג (זה עם המסוקים)

פאקמן

ואפילו טסט דרייב ראשון אז כל המשחקים יעבדו לך יופי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים