עבור לתוכן

למה להתחפש????

Featured Replies

פורסם

אני מתחפש לאב'שך @ Live, משו לללללללללליגה...

לוקח שני טכניקסים, אחד לכל זרוע (זה הולך לכאוב)... ותולה על הצוואר מיקסר מטבח (מיקסר, עירבולים... למאותגרים).

לוקח חולצה לבנה, רושם עליה משני הצדדים בעזרת פרמננט שחור עבה - Abash'ha @ Live.

קצת יהיו סרטים לעלות ככה לאוטובוס, או לעבור במעברים צרים... לא כל יום יוצא לאנשים לראות תקליטן בפוזת "ישו הצלוב" מגרה.

רעיון שהיה אמור להיות מיושם בשנה שעברה כביכול, אבל מפאת קשיים טכניים ירד מהפרק... בתקווה שהשנה יהיה בסדר.

נשמע חזק, תצטלם עם זה...

ואנוכי מתחפש לכיפה אדומה כנראה...

• תגובות 50
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני וחברה שלי מתחפשים לניאו והחברה שלו ממטריקס

אתם יודעים, לובשים חליפה שמגיעה עד הריצפה משקפי שמש אקדחים מפלסטיק ( זה מה שהמורות יחשבו ;) )

אנחנו ניקח מקום ראשון ונזכה באחד מהמחשבים של הבית ספר :P

סתאאם הפרס הראשון הוא איזה מערכת סטריאו שנראת כמו צעצוע

פורסם

אני מיתחפש לראפר.

טבעות על הידיים שרשראות.

כובע טמבל.

יהיה פצצה.

פורסם

בשנה שעברה התחפשנו אני ועוד שבעה חברים לתליינים. משום מה אני הייתי היחיד שידע להכין לולאת חנק ::):)

פורסם

שמעו איזה רעיון גאוני!! לשים במקום מסכת של מפלצת מסכת אב"ח!! איזה גאוני זה יכול להיות לא?!

ההורים שלי לא מרשים לי לפתוח את הקופסה.. :P

פורסם

מן הסתם ... כי היא לא תהיה טובה אחרי זה. למי בא להפקיר את החיים שלו בשביל תחפושת מגניבה :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

שמעו איזה רעיון גאוני!! לשים במקום מסכת של מפלצת מסכת אב"ח!! איזה גאוני זה יכול להיות לא?!

ההורים שלי לא מרשים לי לפתוח את הקופסה.. :P

חשבתי גם על זה, ויש לי גם קשרים בתחנה

אבל וויתרתי בסוף על הרעיון, לא יודע לא אוהב אותו :-\

פורסם

מן הסתם ... כי היא לא תהיה טובה אחרי זה. למי בא להפקיר את החיים שלו בשביל תחפושת מגניבה :lol: :lol: :lol: :lol:

בלי להעליב אבל אתה כניראה לא מבין, זה לא באמת הורס, זה רק חושף את המסכה לאוויר...

פורסם

תקווה שהמלחמה תתחיל במהלך החג...

פורסם

בלי להעליב אבל אתה כניראה לא מבין, זה לא באמת הורס, זה רק חושף את המסכה לאוויר...

זה הורס. זאת לא מסיכה אולטרה עמידה בכל דבר אשר תשרוד שואה אטומית, עובדה שאפילו שהיא יושבת בקופסא במשך 3 שנים כבר מוריד מערכה ומצריך אותך להחליף אותה, אז בטח ששימוש בה (נשימה דרכה)

נקווה שהמלחמה תתחיל אחרי החג, גם ככה יש חופש אז למה לעשות דווקא ולא ללכת לבית ספר גם בחופש ?

נ.ב אני נכנעתי (לחץ חברתי :nono: ) ואני כנראה אאלתר איזה תחפושת חייל\קולונל ברטון שהרגע עשיתי מבגדים ירוקים ווסט באג' (שאף פעם לא לבשתי)

פורסם

ביצפר שלנו עושה בערך שתי מסיבות, אחת ביום שבת בערב ואחת ביום ראשון בבוקר.

אז אני וחברה שלי מתחפשים בערב לזוג אלגנטי ורשמי כזה וביום ראשון ל"יום שאחרי" ולמי שלא הבין הכוונה אחרי סקס פרוע ומתמשך...היא עם החולצה שלי ואני עם חלוק עם מלא איפור מרוח עלי.

ומה יהיה בין המסיבה הראשונה לשניה? 8) ;D

פורסם

בסוף התחפשתי לנינג'ה... ;D

פורסם

בסוף התחפשתי לנינג'ה... ;D

ROFL

פורסם

ביצפר שלנו עושה בערך שתי מסיבות, אחת ביום שבת בערב ואחת ביום ראשון בבוקר.

אז אני וחברה שלי מתחפשים בערב לזוג אלגנטי ורשמי כזה וביום ראשון ל"יום שאחרי" ולמי שלא הבין הכוונה אחרי סקס פרוע ומתמשך...היא עם החולצה שלי ואני עם חלוק עם מלא איפור מרוח עלי.

ומה יהיה בין המסיבה הראשונה לשניה? 8) ;D

;D בדיוק!

פורסם

ROFLMAO :lol:

למה התחפשת בסוף Moo^Moo ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים