פורסם 2003 במרץ 1322 שנים אנשים... פורים בפתח, וזרקו מה שאתם הולכים "ללבוש" או סתם רעיונות...אני אובד עצות ???תודהMOOMOO
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים אני הולך להתלבש כמו כול הפריקים בלהקות בלאק מטאל...עם האבי מייקאפ ופאה עם שער ארוך או לספידר-מן לפני שהוא המציא את החליפה שלו, כמו שהיה לו בקרב שלו נגד מתאבק בכלוב או שאני לא מתחפש לכלום בגלל שאני ישאר עדיין חולה
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים נראה לי שאנחנו מתחפשים כל החברים לKKK. LOL חשבתי על זה... אבל נע... ;D אני אישית לא מתכוון להתחפש... פשוט אין לי כוח... שםוך על עצמך פחית צבע או משהו ( אני חושב שזה די מאוחר להחליט למה להתחפש )
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים מחבר מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות/להשכיר את הSUPERMAN... זה יתאים לי...ומזה KKK?
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות/להשכיר את הSUPERMAN... זה יתאים לי... ומזה KKK? איך אתה לא מכיר את האנשים החביבים האלו?:
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים Ku Klux Klanקבוצה גזענית מארצות הברית במקור (החולרות מתפשטים בשנים האחרונות גם באירופה)
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים מחבר אז איך מתחפשים לקבוצה גזענית???ANYWAY, למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג את התחפושת סופר מן?
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים אהה.... KKK. עכשיו הבנתי. הWHITE POWER.אני נראה לי אמשיך עם התחפושת שלי מה3 שנים האחרונות: אני, עצמי אנוכי. או אם מגוונים אז יש גם "בן אדם" או "איש" או "אחד שהולך לבית ספר". ןבמקרה הכי גרוע צובעים את השיער לאדום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.