עבור לתוכן

יש לי בעיה בבחירת מעבד ולכן הגעתי לפה בשביל OC

Featured Replies

פורסם

יש לי תקציב של 5K למיפרט (אני לא אדחוף אותו לפה כי זה לא קשור לנושא...) בקיצור זה מיפרט שמשלב Q6600 לוח אם מתקדם קירור מעולה (TT V1) וספק מצוין

כיוון שאני לוקח למיפרטי Q6600 אני אצטרך להישאר עם הX1950PRO שלי...

ולכן בניתי עוד מיפרט שיש בוא אותו דבר בדיוק כולל הכל ספק דיסק קשחי וכו' רק עם השילוב הבא: (כמובן שזה עלה לי ב500 שקל המיפרט...)

E4400+2900PRO עכשיו כיוון שלקחתי קירור מצוין אני יוכל להגיע איתו ל-3.0-3.2GHZ אם לא יותר.. (בעזרת השם טפו טפו טפו...)

עכשיו אני יודע שהוא מצוין שוא בOC אבל אני בכל זאת חושש ומכאן נובעות כמה שאלות...

איך הוא למשחקים?

לאיזה מעבד הוא ישתווה תחת הOC?

אינאעל דינאק 2MB Cache?

פורסם

נראה לי שה-6550 או ה-6750 + 8800 GTS יתנו תמורה הרבה יותר טובה. הזיכרון CACHE של המעבדים האלה גדול יותר (כמו של המרובעים) והם קרים יותר מהמעבדים המרובעים כך שיעלו לתדר גבוה יותר. ל-3G אין לי ספק שתוכל להגיע איתם עם מארז מאוורר טוב וגוף הקירור שציינת. החומרה של ה-2900 פרו מרשימה אבל הדרייברים פחות והכרטיסים האלה ידועים כרותחים אז חבל לדעתי להשקיע בהם.

פורסם

בעתיד אתה תמיד יכול להחליף כרטיס מסך...והX1950PRO שלך יסחוב עד אז אני בטוח...

פורסם
  • מחבר

אז אני יכול לרדת במארז ובספק ולקחת HEC+400TRT

זה יחזיק לי 8800GTS+E6550 או E6750 + OC?

פורסם

הספק והמארז שכתבת יתאימו. לגבי כרטיס המסך, TAOTAO צודק ועדיף לחכות לעוד חודשיים לכל היותר כי NVIDIA מוציאים דור חדש (יש ידיעה חדשה בנושא בעמוד הראשי). אחרי שיצא הדור החדש, מין הסתם יש לצפות לירידת מחירים בסדרה 8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים