עבור לתוכן

שאלה | האצת מהירות המאוורר של הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

אז ככה ... יש לי כ.מ x1950 Pro 512 של Sapphire עם מאוורר סטוק והטמפרטורה שלו במנוחה היא 52 בערך וכשאני נגיד נכנס לשחק ב - Crysis MP Beta אחרי כ - 10 דקות זה קופץ לי ל - 62-64 ... זה נורמלי ?.. יש לי קירור די טוב במארז כולל גוף קירור למעבד + 2 מאווררים של 120 ... האם ניתן להאיץ את המהירות של המאוורר של הכ.מ ואם כן המאוורר לא יכול להתקלקל או להשרף ?.. ועם איזה תוכנה עושים את זה ?..

תודה מראש,

משה

פורסם

זה בסדר גמור :)

פורסם
  • מחבר

זה בסדר גמור :)

אבל כשזה מגיע ל - 62-64 מעלות בזמן שאני משחק ב - Crysis זה מתחיל קצת לקרטע ... ואיך שאני נכנס למשחק כשהכרטיס שלי על 52 מעלות המשחק עובד חלק ...

פורסם

בטמפ' של 65+- מעלות אתה לא צריך לראות שוב קירטוע..אולי זה נובע מבאג בבטא או מהגדרות גבוהות מדי..

פורסם

זה לא בדיוק באג. זה פשוט הבטא מאוד כבדה ולא שום אופטימיזציה הנראת לעין.

יש אנשים נוספים עם הכרטיס שלך ששיחקו וקיבלו אותם בעיות. זה לא קשור לחום של הכרטיס שלך שאגב בזמן עבודה יכול להגיע גם לאזור של ה80-100 מעלות!

פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק באג. זה פשוט הבטא מאוד כבדה ולא שום אופטימיזציה הנראת לעין.

יש אנשים נוספים עם הכרטיס שלך ששיחקו וקיבלו אותם בעיות. זה לא קשור לחום של הכרטיס שלך שאגב בזמן עבודה יכול להגיע גם לאזור של ה80-100 מעלות!

אז איך זה כשאני נכנס למשחק כשהטמפרטורה של הכ.מ שלי היא 53 המשחק עובד חלק ואחרי איזה 10 דקות כשהטמפרטורה קופצת ל - 62-64 מעלות זה לפעמים מקרטע ?..

פורסם

כי המשחק טיפש, המעבד נשרף, יש לך גמדים בתוך ההארד דיסק או משהו.

אבל הכרטיס מסך לא יכול לקרטע בשום אופן ב65 מעלות וגם לא ב75 מעלות

פורסם

הטמפ' שלך טובות.

בכל מקרה לא מומלץ להאיץ את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך כי הוא מאוורר קטן וזה יוסיף המון רעש. אם תרצה(למרות שלא צריך) לקרר אותו יותר, אז שים מולו מאוורר 80ממ או יותר גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים