פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אני לא מבין בתחום אז לא לתפוס אותי בשגיאות.יש לי חבר שטוען שאחד מבני המשפחה שלו אנימטור, עושה אנימציות ב MAYA, 3d max- וכו', והוא בכלל לא יודע לצייר באמיתי אלה רק בתוכנות האלה.האם זה הגיוני?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים כה שמע יש הבדל בין לצייר ביד עם שמן, עיפרון, צבעים וכו' ובין למדל בתלת מימד ולעשות טקסטורות בפוטושופ בעזרת מחשב. יש מצב שהבן אדם יצירתי ובעל חוש באומנות אבל חסר לו שליטה ביד עם עיפרון למשל... אני גם מתעסק בתלת מימד ובציור אני ממש לא משקיע ולא יוצא לי יפה לעומת מה שיוצא במחשב.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים בחברות גדולות שמפיקות סרטי אנימציה יש אנשים (מאיירים) שמציירים את כל הדמויות והסצנות הכלליות ולאחר מכן מעבירים את את האיורים שלהםלאנשים שיבנו מודלים תלת מימדיים בהתאם אותם אייורים.גם בתחום התלת עצמו יש אנשים בעלי התמחויות שונות כגון אנשים שמתמחים במידול, טקסטור, תאורה, רינדור, ריגים והאנימציה עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.