עבור לתוכן

שאלה לגבי תוכנות שבודקות את יציבות המערכת

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו)

באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת?

תודה רבה מראש עמיר :xyxthumbs:

פורסם

קרא בבקשה את חוקי הפורום ושנה את הכותרת בהתאם.

פורסם
  • מחבר

קראתי ושיניתי,

אפשר בבקשה לקבל תשובה לשאלה?

אני אוריד לבד רק שמות של התוכנות או אם יש תוכנה אחת שעושה הכל אז מה טוב

פורסם

זיכרון- MEMTEST86 או פשוט MEMTEST.

מעבד- PRIME95 או ORTHOS 2006, עדיפות לORTHOS מכיוון שזה בודק את שני הליבות של המעבד והבדיקה שלו יותר נוקשה מהPRIME.

כרטיס מסך- 3DMARK 2005\2006, תריץ 3 בדיקות ברצף כדי להיות הכי בטוח שאפשר.

טמפרטורות- EVEREST 4.1\EVEREST 4.0.9 או לחלופין SPEEDFAN, קח בחשבון שאחת מהם תהיה פחות מדויקת מהשנייה אן לפיכך אף אחד לא תהיה בדיוק מדויקת עקב קריאת חיישן שגויה, פעולה שעשויה להיגרר לעדכון ביוס.

יציבות כללית של המערכת- מלבד כל התוכנות האלו שהן האינדיקציה הכי טובה, אתה יכול להוריד גם PCMARK 2005\2006 כדי לבדוק את המחשב על כל רמ"ח איבריו.

פורסם

יש שתי תוכנות שבודקות לך את הכל ב-LOOP:

1.SP2004

2.S&M.

פורסם
  • מחבר

זיכרון- MEMTEST86 או פשוט MEMTEST.

מעבד- PRIME95 או ORTHOS 2006, עדיפות לORTHOS מכיוון שזה בודק את שני הליבות של המעבד והבדיקה שלו יותר נוקשה מהPRIME.

כרטיס מסך- 3DMARK 2005\2006, תריץ 3 בדיקות ברצף כדי להיות הכי בטוח שאפשר.

טמפרטורות- EVEREST 4.1\EVEREST 4.0.9 או לחלופין SPEEDFAN, קח בחשבון שאחת מהם תהיה פחות מדויקת מהשנייה אן לפיכך אף אחד לא תהיה בדיוק מדויקת עקב קריאת חיישן שגויה, פעולה שעשויה להיגרר לעדכון ביוס.

יציבות כללית של המערכת- מלבד כל התוכנות האלו שהן האינדיקציה הכי טובה, אתה יכול להוריד גם PCMARK 2005\2006 כדי לבדוק את המחשב על כל רמ"ח איבריו.

תודה רבה אני מוריד עכשיו את התוכנות שכתבת

פורסם

מועבר לפורום תוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים