עבור לתוכן

האם זה נבון להריץ הרד דיסק במאונך?

Featured Replies

פורסם

אני לפעמים עובד על המחשב כשמארז tower מונח אנכית ופתוח, שאלתי אם תוך כדי כך שההרד דיסק רץ במאונך הוא יכול להינזק?

פורסם

לא

פורסם

שחבר שלי מביא הארד דיסק נשלף כדי להעתיק קבצים הכונן במצב מאונך , ולא נגרם שום נזק אחר כך ...

פורסם

רק זויות חדות. זוית לא חדה אבל דיי קיצונית תפריע לפעולת הכונן-הקשיח, לא תמיד אבל בעיקרון זה מפריע. דרך אגב, שימוש בהגדרה 'מאונך' לא עזר לך בתיאור. כי הצורה הנורמאלית בה המחשב מונח, היא המאונכת. אולי מאוזן, גם זה לא מדויק, אבל עדיף.

פורסם

אתה יכול לחבר אותו איך שתרצה בכל כיוון ואפילו לחבר אותו רק עם בורג אחד או סתם להניח אותו או לתלות אותו על הכבל

פורסם

צורת ההתקנה של הכונן הקשיח לא ממש משנה, כל עוד הוא יציב במהלך העבודה.

פורסם

אגב, ראיתי פעם מארז Tower שכל המקומות להארדיסקים הם "עומדים", כלומר במאונך..

פורסם

לא יגרם לו שום נזק...

בעידן ה 286 וה386 חלק גדול מהדיסקים עבדו במאונך...

פורסם

למעשה הרדיסקים ישנים יעבדו טוב יותר במאונך

כאשר המיסהים נשחקים

הצבה במואנח מפחיתה את החיכוך

היה לי פעם הרדדיסק שרק במאונך הוא יכל להסתובב

פורסם

יתכן ושעמידה ב90מעלות של הכונן מהרצפה יכולה להוסיף לביצועים שלו, אבל תהיו בטוחים שבתנוחות אחרות (45 מעלות למשל..), ביצועי הכונן הקשיח ותקינותו עלולים להפגע. קרה לי שהעתקתי קבצים מאצל חבר עם הכונן הקשיח, העמדתי אותו בצורה עמוקה על ערימת ספרים, כי לא היה מקום. נחשו מה קרה? בעת העתקת הקבצים, קיבלתי הודעה האומרת שלא ניתן להעתיק את אותם קבצים, אך הגישה לכונן עדיין התקיימה. כשהנחתי אותו בצורה טובה יותר הוא עבד בצורה מושלמת.

מאונך או מאוזן זה סבבה. חוץ מזה, לא מומלץ.

פורסם

אולי היתה בעיה עם החיבורים ?

למיטב ידיעתי כל החלקים בפיסי עובדים רגיל בכל מצב

פורסם

אפשר בכל זוית כל עוד אתה לא מטלטל אותו או מזיז אותו במהלך העבודה

זה לא בריא

להרד דיסק ולכיס

פורסם

לא היו בעיות בחיבורים. בדקנו את הדבר לעומק. ניסינו כל מיני מצבים- בכל מצב ניסינו את ההארדיסק כשהוא ישר וכשהוא לא.

ולא, זהו לא דיסק-קשיח ישן או משהו, למרות שאני מאמין שזה לא קשור, אני מציין זאת רק בכדי להוריד את מנת הספק.

פורסם

טכנאי אחד אמר לי פעם שצריך לשים אותו ישר בגלל שהוא בנוי ממגנטים וכל הפעולה שלו תהיה יותר טובה ובכל מקרה לא לשים אותו הפוך !

פורסם

שאני אבין כל דבר שבנוי ממגנט אי אפשר לשים אותו הפוך?

וגם אם הוא הפוך הוא עושה את אותן פעולות כמו שהוא עשה כשהוא היה במצב הרגיל...

מי זה הטכנאי הזה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים