פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר אני לא מבין הם מנסים לעשות את התוכנה יותר טובה או יותר גדולה (מבחינת מקום)...הרבה מאוד זבל בשביל תוכנת צריבהוכשתצא גירסת אולטרה או לייט,איך שלא קוראים לזה, אז מה יהיה בה יותר טוב מהגירסה העכשיות?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים בגירסת הלייט נטו צריבה בלי כל הבולשיט והבלגן אחי אתה צודק ב100%, אבל אני אחד כזה שתמיד רוצה את הכי החדש הכי טוב רק שהכי חדש לא תמיד הכי טוב לכן אני שואל דעות של אחרים תודה על כל התגובות (והדעות)
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים התקנתי עכשיו את הנרו 8. בחרתי להתקין רק את ה BURNING ROM ולא שום דבר אחד. זה תופס לי כ80 מגה. זה לא הרבה בכלל.ויש שם יותר אופציות למתקדמים.בקיצור, סתם אותה תוכנה עם אופציות שאולי ישפרו את החוויה לחלק מהמשתמשים.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים לא ממש למתקדמים אבל לא זכור לי שהיו אופציות כאלו בעבר.ראה תמונות[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מטעמי חוקיות לא נראה לי שמותר לי לפרסם פה קישור, אבל בחיפוש קל מצאתי שכבר יש NERO 8 LITE, ההורדה תופסת בערך 28 מגה.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים כמו שאמרתי, אצלי זה תופס כ80 מגה לאחר התקנה. לא בחרתי בהתקנה מלאה אלא רק BURNING ROM וזהו.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים אין עדין נירו 8 לייט זה מזוייף כן צודק, שמתי לב אחרי זה. אגב, הנרו 8 הזה, לוקח לו איזה 20 שניות עד שהוא עולה.... אבל אהבתי את הלוגו הזה בזמן הטעינה...
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים אני משתמש בנרו 6 אולטרה אדישן והיא מעולהתופסת רק 30 MBואין בה את כל השטויות של 7 כמו כלים לראיית תמונות, שמיעת שירים, וראיית וידאולדעתי נרו 7 סתם מכביד ולא משתלם
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אני אישית אמשיך להשתמש בגרסה 7 בילד הכי חדש, כי התוכנה העיקרית אינה יותר כבדה מאשר 6 ממה שהבחנתי אפילו על מחשבים איטיים ולא נתקלתי בשום באג בבילדים האחרונים (לא שאני צורב כל-כך הרבה)... אנ'לא חייב להשתמש ביתר הזבל של גרסה 7 (ואכן ביטלתי את ה-Scout הזה), אבל אולי "פעם ב" אני אצטרך להשתמש במשהו שם. אז יגנוב לי עוד כמה מאות מגות מקום כהרד דיסק. לא נורא. אני אעבור לגרסה 8 (גם היא יותר מהירה כרגע כמו שאמרו פה) רק עוד 3-6 חודשים, אחרי שהיא תבוגג כראוי. לא שווה אפילו לחשוב לנסות אותה כרגע לטעמי.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים היא אמנם כבדה אבל מיועדת למקצוענים בצריבה, יש בה הרבה פיצ'רים שלא היו בגרסאות קומות. אז למי שרק רוצה לצרוב אז היא באמת מיותרת...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מה מיותר בה? כולה 80 מגה. מה אתם עושים עניין מ80 מגה? אז אל תתקינו את כל השטויות וזה יתפוש 80 מגה וזהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.