פורסם 2003 במרץ 1322 שנים לאחר שהmsi סירב לעבוד לפני שבועיים , כנראה אני מקבל היום\מחר את אותו כרטיס אבל של לידטק .סביר להניח שאני אקבל את הכרטיס ללא קופסה או תוכנות לvivo , האם אותה תוכנה של ה msi תעבוד גם עם הלידטק , או שצריך תוכנה אחרת ?
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים מחבר תודה , הורדתי משם את הדרייבר לmyvivo ובנוסף את התוכנה שלהפתעתי ניתנת להורדה בחינם מהאתר .אני מקווה שהכרטיס יגיע לפחות מחר כדי שיהיה לי כ.מסך טוב לסוף שבוע .
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים מחבר כן , בדיוק התחלתי להקליט קליפים ותוכנות טליווזיה עם ה Msi ...האיכות היא די טובה עם הmsi , נדמה לי שההקלטה של הלידטק קצת יותר איכותית .
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים אני ירשה לך להקליט עם הליטדק, רק עם תשים מתחת לאווטר Leadtek RULEZ ;D אוקיי, וברצינות, תתחדש
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים אפשר לראות TV דרך הVIVO?!?!?רציני?אוייי...אני מחליף את הRADEON 9500 PRO שלי =]
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אז רגע, יש שקע של חיבור אנטנה רגילה בGEFORCE TI או שזה דרך ממירים, בלאגנים ...כי אז אני נשאר עם ה R300 =]
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר Video InVideo Outבכל אופן, מה הרזולוציה של הקליפים שאתה מקליט?מכיון שרק קיבלתי את הכרטיס היום ( בעיות עם הדובים ) אני יכול לענות לך רק עכשיו .אני מקליט כעת על 480*640 , האיכות מעולה , לדעתי אף יותר טובה מה MSI .תודה IronEddie .לסיכום : leadtek RULEZ !! .
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אז רגע, יש שקע של חיבור אנטנה רגילה בGEFORCE TI או שזה דרך ממירים, בלאגנים ...כי אז אני נשאר עם ה R300 =]יש COMPOSITE ויש S-VIDEO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.