עבור לתוכן

אני קונה 8800GTS. האם אני צריך ויסטה ??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

PainKiller כמה זכרון יש לך במחשב ? נראה לך ש 2 GB יספיקו ?

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך 2.5G או יותר.

VISTA היא המערכת הכי גרועה שראיתי, נגיד שאין באגים (דבר שלא הגיוני כי זה מוצר של MS) עדין הביצועים ירודים במשחקים, ה FPS תמיד נמוך יותר, אין דבר כזה שמשחק יראה יותר טוב ב VISTA, אם הוא לא DX10 הוא יראה בדיוק אותו דבר!

אם תשווה את VISTA לכל מערכת הפעלה אחרת ברמה שלה (MAC OSX ומערכות שמבוססות על KDE 4) תיראה שהם דורשים חצי ממה ש VISTA דורשת ונותנות ביצועים הרבה יותר טובים.

אז נכון ל OSX אין משחקים וב LINUX צריך להתקין WINE או CEDEGA אבל זה זמני, יש היום הרבה מנועים שמתאימים ל MAC ו LINUX, עד היום כל המשחקים של ID יצאו ל LINUX ומהיום הם יצאו גם ל MAC. המנועים UT3 (של EPIC GAMES) ו TRCH5 (של ID) מתאימים לכל המערכות החדשות שיש היום וזו רק ההתחלה.

פורסם

שלום לכה

עדיף שתתקין XP

אבל לא שווה לקנות אני לפניי שנה קניתי ב500 שח את הגרסה הבתית

וזה חבל והמחרים לא ירדו מהר

ובתור אחד שעובד עים ויסטה אולתימט מה שברור לא כדאיי לעבור כרגע

לויסטה בגלל הייצבות והרבה סיבות

בהצלחה

פורסם

ישנם סיבות למה ויסטה לוקחת יותר משאבים מ xp (מה שאני לא אפרט כאן).

אם יש לך מחשב חזק דיו (core 2 או quad ) אין מה לך מה לדאוג בגלל שהסיבה היחידה שהביצועים בויסטה גרועים זה אך ורק בגלל שהמערכת הזאת לא בשלה ולא שום סיבה אחרת נקודה. ויסטה זה מערכת הפעלה נהדרת (כשהיא תיהיה יותר בשלה וזה יהיה עם הוצאת sp1).

אם אתה תשתמש בלינוקס כך בחשבון שיפעלו שם משחקים רק עם opengl ואל תשכח שגם השימוש באימולטור בלינוקס מוריד גם בביצועים כשאתה משתמש בו (מול אקס פי).

נכון שישנם משחקים שיותאמו ומותאמים ללינוקס אבל אם תשתמש ב מאק או בלינוקס תיקח בחשבון שהם לא יעשו שימוש ב dx10 .

פורסם

באמת אתה חושב שאם יצא DX10 לא יהיו יותר משחקים ל LINUX ו MAC :screwy:

חוץ מזה זה עובדה של LINUX ו MAC דורשים מה ש XP דורש והינה רק הדגמה אחת להבדל בין המערכות הפעלה (UBUNTU VS VISTA):

נ.ב.

השיר ברקע כל כך טוב xD

פורסם

באמת אתה חושב שאם יצא DX10 לא יהיו יותר משחקים ל LINUX ו MAC :screwy:

אני לא אמרתי שלא יהיו יותר משחקים ל מאק וללינוקס אלה שפשוט הם לא יעשו ניצול ב dx10 זה הכל

פורסם

יהיה DX 10 גם ב XP זה רק עניין של זמן ;)

חוץ מזה אני דיי בטוח שאמרו אותו דבר כשיצא ה DX9 והיום אפשר להפעיל משחקי DX9 בלינוקס.

פורסם

PainKiller כמה זכרון יש לך במחשב ? נראה לך ש 2 GB יספיקו ?

2 GB יספיקו

תיכנס למפרט מחשב שלי ותראה

פורסם
  • מחבר

<תתעלמו. שאלתי שאלה OT>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים