עבור לתוכן

אני קונה 8800GTS. האם אני צריך ויסטה ??

Featured Replies

פורסם

אני צריך למסך 22''.

חוץ מזה שאני מתעב את הכרטיסים של ATI ומוותר על התוספת של כמה אחוזי ביצועים שהם נותנים.

אה ואני לא עושה OC. לדעתי זה קשקוש, סתם התעסקות, בזבוז זמן, ומקצר את חיי המחשב.

[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 14:54:38

לכל מי שעזר לגבי הויסטה - תודה רבה !!

אני נשאר עם XP בנתיים :)

חוץ משאתה נשאר עם XP: אתה n00b.

מסכי 22" גרועים בגלל הפאנל, OC אם עושים אותו כמו שצריך לא מקצר אורך חיים, וכרטיסי ATI לא פחות טובים מאלה של NVIDIA.

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שכחת עוד חוסר הסכמה בינינו -

אני לא חושב שזה מגניב לכתוב אפס במקום O

פורסם

חוץ משאתה נשאר עם XP: אתה n00b.

מסכי 22" גרועים בגלל הפאנל, OC אם עושים אותו כמו שצריך לא מקצר אורך חיים, וכרטיסי ATI לא פחות טובים מאלה של NVIDIA.

מחזק :xyxthumbs:

פורסם

ויסטה עובדת נהדר עם 8800GTS

שווה לעבור ואפילו בשביל החוויה

פורסם
  • מחבר

הממ אתה יכול לפרט ? תודה

פורסם

לפני שאתה קונה 8800GTS ללא קשר לויסטה

עדיף שאולי קצת תמתין יש דיבורים שעוד 3 שבועות יוצא 8800GT שנותן תוצאות 3DMARK06 של 10600 ליבת G92/G8P

פורסם

ויסטה עובדת נהדר עם 8800GTS

שווה לעבור ואפילו בשביל החוויה

אחרי הרבה משתמשים (ומומחים, וחברי צוות, ומומחים שהיו פעם מומחים והיום הם כל כך מומחים שהם חברי צוות...) שראיתי עוברים לויסטה ומתחרטים על זה, אני אומר מפורשות: אל תעשו את זה, לא יהיה לכם כוח אחר כך להתחיל לחזור ל-XP, וזה מבאס תחת להשאר מערכת הפעלה עם באגים ובעיות וכו' וכו'...

פורסם

גם מומחים טועים

אין שום באגים ובעיות וכ' וכ', לפחות אין משהו שלא תמצא ב-XP

אני עם ויסטה 64 נהנה מכל רגע, תאמין לי, יש לי הרבה נסיון.

פורסם
  • מחבר

זה בטח תלוי בחומרה שלך ובתוכנות איתן אתה עובד. יכול להיות עניין של מזל

פורסם

אחרי הרבה משתמשים (ומומחים, וחברי צוות, ומומחים שהיו פעם מומחים והיום הם כל כך מומחים שהם חברי צוות...) שראיתי עוברים לויסטה ומתחרטים על זה, אני אומר מפורשות: אל תעשו את זה, לא יהיה לכם כוח אחר כך להתחיל לחזור ל-XP, וזה מבאס תחת להשאר מערכת הפעלה עם באגים ובעיות וכו' וכו'...

באמת אין שום בעיות מיוחדות. עברתי לפני כמה ימים להשתמש בVISTA U והיא פשוט מעולה מבחינת הכל.

פורסם
  • מחבר

לאלו שמרוצים מויסטה - כמה זכרון יש לכם (אני מנסה להבין אם חייבים 4 ג'יגה או ש 2 גם טוב) ?

פורסם

לאלו שמרוצים מויסטה - כמה זכרון יש לכם (אני מנסה להבין אם חייבים 4 ג'יגה או ש 2 גם טוב) ?

לפי מה שהבנתי יש להם 2GB

פורסם

איך אתם יכולים להיות מרוצים מויסטה?

כל המשחקים שיצאו עד עכשיו עושים בעיות בויסטה, חלק לא עולים חלק מלאים באגים, חלק צריך לשבור תראש כדי להפעיל...

יש תוכנות שעדיין לא בנויות לויסטה

ושמעתי שהקטע הזה עם האבטחה בויסטה מעצבן (צריך לאשר כל דבר שעושים)

פורסם

יש משחק אחד שלא עבד לי על וויסטה וזה TRACK MANIA NATIONS אבל זהו! שאותו אפשר להפעיל אם מתאמצים קצת..

וויסטה היא אחת המערכות הטובות שיש היום... מהיום הראשון שהתקנתי אותה היא לא עשתה לי בעיות, לא בחומרה ולא בדרייברים... כנראה מזל :P

בכל מקרה 2GB מספיק לוויסטה אבל עדיף 4GB כי ברגע שאתה מפעיל את המחשב כבר תפוס 600-800MB מהמערכת ולכן למשחקים לא נשאר הרבה..

פורסם

איך אתם יכולים להיות מרוצים מויסטה?

כל המשחקים שיצאו עד עכשיו עושים בעיות בויסטה, חלק לא עולים חלק מלאים באגים, חלק צריך לשבור תראש כדי להפעיל...

יש תוכנות שעדיין לא בנויות לויסטה

ושמעתי שהקטע הזה עם האבטחה בויסטה מעצבן (צריך לאשר כל דבר שעושים)

רב סרן שמועתי עוד לא יצא לפנסיה.

גמרתי עם ויסטה מלא משחקים כולל Medal of Honor Airborne ו- Bioshock

מפעיל באופן קבוע את פלייט סימולטור X

כל המשחקים נראים הרבה יותר יפה מאשר על XP

את האבטחה אפשר להשתיק בלי שום בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים