עבור לתוכן

MEMTEST 86+ מצא 10 שגיאות בזיכרון, מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

ממה שכתבת משתמע שיש זכרונות אחרים שהם תקינים ולא עוברים את כל הבדיקות,

כמו שכבר אמרתי-זה פשוט לא נכון.

• תגובות 30
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אני אראה לך עשרות סטיקים שעובדים,ועובדים מעולה במחשב,אבל...לא עוברים חלק מהבדיקות.. ;D

לקרוא,לקרוא,ולהפנים.

יש זיכרונות שעובדים במחשבים והמחשב עובד כמו אריה.תריצי בדיקת MEMTEST ויהיו להם שגיאות.

מה לא נכון במה שכתבתי?כל הזיכרונות עוברים את כל הבדיקות??שטויות.

פורסם

put your money where your mouth is

תגיד לי של איזה חברה הזכרונות ונשאל אותם, טוב?

בינתיים אני מציעה שתפסיק להטעות אנשים,

כל זכרון תקין צריך לעבור את הבדיקות ללא שגיאות בספספיקציות שהיצרן הגדיר, קרי מתח ותזמונים.

בדיוק כמו שכל כרטיס מסך צריך לעבור בדיקת ארטיפקטים.

פורסם

אני עם סופר בקטע הזה, לא נשמע הגיוני שתקנה זיכרון , תפעיל אותו באותם מתחים ותזמונים שהיצרן קבע ושהוא יחזיר שיגיאות.

פורסם

ההגיון עבר ניתוח אתמול..

אתה יכול לבדוק שני סטיקים ותקבל שגיאות.

אתה יכול כל סטיק בנפרד ולא תקבל שגיאות.

אתה יכול לא לקבל שגיאות עם MEM86,ואתה יכול לקבל שגיאות כשאתה מריץ את MEMTEST על חלונות.

אתה יכול לא לקבל שגיאות בלוחX.

אתה יכול לקבל שגיאות עם אותם הזיכרונות על לוחY.

נראה לך שחברות המייצרות זיכרונות מריצים את הזיכרונות בדיקות של 8/9/10 שעות??כנס לעולם אבטחת האיכות ותתפלא שממש לא!

זה שהיא מנהלת פורום לא אומר שצריך להשתחוות לכל אימרה שהיא כותבת.

פורסם

אין קשר בין מה שכתבת לבין מה שאני אומרת,

יכול להיות שהזכרונות תקינים אבל יש בעית תאימות ואז יהיו שגיאות בMEMTEST,

אבל זכרונות תקינים ללא בעית תאימות עם הלוח/בקר הזכרון ושימוש בספספיקציות של היצרן לא צריכים לתת שגיאות בMEMTEST.

למה אנחנו ממשיכים להתווכח?

תגיד לי את השם של החברה ואני אשלח לה מייל,

דבר נוסף, מדבריך הבנתי שאתה עובד בחנות מחשבים (לפחות זאת ההרגשה שקיבלתי), אשמח אם תציין מי החנות הקיקיונית שלא לומר הבזיונית,

שמוכרת במודע זכרונות שנותנים שגיאות בMEMTEST.

ולסיום, ציטוט מהMANUAL של MEMTEST

If you do get an error, you should consider replacing you RAM or at the very least verifying that your machine is correctly configured. Note that even ONE error is a sign of a serious problem - a correctly functioning computer can run MemTest for weeks with no errors.

How many errors are acceptable?

No errors are acceptable. Even if there is just one error, something is amiss which can cause your system to crash. Of course what the cause of the errors is you will still have to determine.

פורסם

:lol: עכשיו נפל לי האסימון..חחח

דבר נוסף, מדבריך הבנתי שאתה עובד בחנות מחשבים (לפחות זאת ההרגשה שקיבלתי), אשמח אם תציין מי החנות הקיקיונית שלא לומר הבזיונית,

שמוכרת במודע זכרונות שנותנים שגיאות בMEMTEST.

גם את זה את לא הבנת.... :lol: :lol:

אבל תשמרי על שפה נאותה,זה הופך אותך לאחת מהרחוב..(?)

ולא,את ממש..אבל ממש לא בכיוון כמו בשאר.

פורסם

אני שומרת על השפה שלי, ואני יכולה לדאוג לעצמי, אז בבקשה תגובות ענייניות בלבד.

אני גם לא מבינה למה אתה מתחמק...

מי הם היצרנים של אותם זכרונות קסומים שנמכרים למרות שהם לא עוברים בדיקות בMEMTEST?

מה הבעיה לתת לי שם, נקפוץ לפורום שלהם אם יש, נחפש קצת בגוגל ואם לא נמצא תשובה נשלח להם מייל.

ולמה MEMTEST אף פעם לא שמעו עליהם?

בינתיים, כמו שכבר אמרתי, תשמור את השטויות מחוץ לפורום שלי.

אולי תשאל את החבר המהנדס שלך בנושא, אני בטוחה שהוא יוכל להעמיד אותך על טעותך,

או בשפה שלך-יגיד לך שאתה ממש לא בכיוון.

פורסם

זה שהיא מנהלת פורום לא אומר שצריך להשתחוות לכל אימרה שהיא כותבת.

אה? מי משתחווה ?, לא נראה לי הגיוני לקנות זיכרון ולקבל איתו שגיאות. מאיפה הבאת את זה?

תשאר עיניני.... :bash:

פורסם

שטויות?בבקשה..תסבירי שאין מצב שאין טעויות!

"Please be aware that not all errors reported by Memtest86 are due to bad memory. The test implicitly tests the CPU, L1 and L2 caches as well as the motherboard. It is impossible for the test to determine what causes the failure to occur. "

Once a memory error has been detected, determining the failing SIMM/DIMM module is not a clear cut procedure. With the large number of motherboard vendors and possible combinations of memory slots it would be difficult if not impossible to assemble complete information about how a particular error would map to a failing memory module.

יש לך משהו מקצועי/עינייני להוסיף,או שאתה מספים?שמענו ..לאחר שתקרא תגיד אם זה הגיוני או לא.

פורסם

ברור שהכוונה היא במידה וכל שאר החלקים תקינים...

מן הסתם אם יש בעיה במטמון של המעבד/בבקר זכרון/בדים עצמו וכו' יכולות להיות שגיאות למרות שהזכרון הוא תקין.

אבל זה לא המצב עליו אנחנו מדברים,

אתה תיארת מצב בו זכרונות מסויימים יכשלו בבדיקה במקום שבו זכרונות אחרים (כמו OCZ) יעברו,

במידה ואין בעית תאימות עם הזכרונות, הדבר נובע מדבר אחד בלבד-הזכרונות לא תקינים.

אבל אתה אפילו לא מבין מה אתה מצטט,

במיוחד לאור העובדה ששני הציטוטים שלי באים מאותו מקום ואומרים בבירור:

If you do get an error, you should consider replacing you RAM or at the very least verifying that your machine is correctly configured. Note that even ONE error is a sign of a serious problem - a correctly functioning computer can run MemTest for weeks with no errors.

How many errors are acceptable?

No errors are acceptable. Even if there is just one error, something is amiss which can cause your system to crash. Of course what the cause of the errors is you will still have to determine.

פורסם

לפותח הת'ארד, כנראה שאתה לא לבד.

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?t=25675

shirNoshe

אני רק מביע דיעה, ומנסה לעזור. זה לא פשע - ולא עובר על חוקי הפורום ובטח שלא מספים.

פורסם

shirNoshe , זיכרון תקין פירושו זיכרון שעובר כל בדיקה במערכת תקינה ש הוכח שהיא לא מייצרת טעויות עם זיכרונות אחרים מאותו סוג , תחת התנאים בהם מוצהר שהזיכרון אמור לעבוד תקין (טמפ. לחות ....), כל זיכרון שלא עומד בבדיקה זו הוא זיכרון לא תקין .

פורסם
  • מחבר

עברתי עוד 8 שעות סריקה וזה הסתדר - לא נמצאה אפילו שגיאה אחת.

הורדתי את המתח מ +0.3 ל +0.2 זאת אומרת שהמתח של הזיכרון על 2 וולט עכשיו, כנראה שהייתי עם מתח גבוה מדי.

תודה רבה לכל העוזרים. ;D

פורסם

Memtest86 היא תוכנה פשוטה בסה"כ.

היא מזינה לזכרון תבנית מסויימת של נתונים, מבצעת על התבנית הזו פעולות מתמטיות מסוימות עם תוצאות ידועות מראש.

את התוצאה בזכרון משווים לתוצאה הידועה מראש.

במידה ויש הבדל כלשהו בין התוצאה הידועה מראש לבין מה שהתקבל, משהו לא בסדר.

המשהו הזה - הוא בד"כ הזכרון.

לא ייתכן מצב בו הכל בסדר והתקבלה שגיאה ב-Memtest86.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים