עבור לתוכן

MEMTEST 86+ מצא 10 שגיאות בזיכרון, מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אחרי 8 שעות של סריקה גיליתי 10 שגיאות בזיכרון.

הזיכרון הוא OCZ PLATINUM DDR2 800 יש לי שני סטיקים של ג'יגה בדואל צ'אנל.

רציתי לדעת ממה נובעת הבעייה ואם אפשר לסדר את זה?, והאם 10 שגיאות זה קריטי בכלל?

הזיכרון עובד על 2.1 וולט....

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה באוברקלוק תוריד אותו ותעשה את הבדיקה שוב.

תחזיר לתזמוני DEFAULT של היצרן.

אם תוכל לפרט איזה סוג לוח ובאיזה תזמונים השתמשת...

במידה ועדיין יש שגיאות במצב ללא אוברקלוק במתח ותזמונים שמגדירים OCZ - אז הגיע הזמן לממש את האחריות.

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח של GIGABYTE 965 DQ6 REV 3.3 , האמת הזכרונות לא באוברקלוק הם עדיין על 800 אבל את התיזמונים שיניתי מ - 5.5.5.15 ל - 4.5.4.15 שאלה התיזמנים שקבע היצרן. הוספתי עוד 0.3 וולט בשביל להגיע ל 2.1

פורסם

האם אלה הזכרונות שלך?

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_dual_channel

אם כן - והמערכת אינה באוברקלוק (מעבד וזכרונות) אני מציע שתממש את האחריות.

מקווה שכאשר בדקת את הזכרונות ווידאת את הבאים גם כן:

C.I.A 2 Disabled

Memory performance enhancement - Disabled

עקרונית(במידה ואלה הזכרונות שלך) יש לך 2.2V EVP* כלומר תוכל לנסות להעלות את המתח עד 2.2 מבלי לאבד את האחריות על הזכרונות ולבדוק שוב.

תנסה לגעת בזכרונות לבדוק אם הם חמים...(אם אתה לא מסוגל להחזיק אצבע ל 10 שניות עליהם - הם חמים מדי) - זכרונות חמים מדי נוטים למות מהר יותר.

אין לי מושג איך הלוח שלך נתן מתח לזכרונות (OVERVOLT או UNDERVOLT) - מציע שתבדוק זאת.

בכל מיקרה ואומר זאת שוב:

אם הבדיקה נעשתה על גבי המערכת והיא אינה באוברקלוק (מעבד וזכרונות) אני מציע שתממש את האחריות.

למיטב ידעתי אין בעיות אם אחריות מצד OCZ.

פורסם

אתה עובד על T1 או על T2 ?

פורסם
  • מחבר

לא ציינתי, אבל רק המעבד באוברקלוק. 320 *7 = 2240 המכפלה של הזיכרון על 2.5 ככה שהזכרונות נשארו על 800.

לגבי הקישור שצירפת - אלה הם הזכרונות שלי, אני אנסה לעלות טיפה את המתח עד ל2.2 ונראה אם זה יסתדר.

C.I.A 2 Disabled - מבוטל

Memory performance enhancement - Disabled - אצלי הוא על נורמל, אני אבטל אותו.

אני לא עובד על CL 2 , אלה התזמונים: 4.5.4.15[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 09:32:35

לפי ה -CPUZ זה 2T
פורסם

אני בכל זאת רוצה להציע שתחזיר את המעבד לעבוד בתדר DEFAULT. ותעשה שוב את הבדיקה עם הזכרות על 800(בעזרת מחלק מתאים).

אם יש אפילו ERROR אחד..תמשש את האחריות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אני אחזיר הכל להגדרות יצרן, ואני אבדוק מאוחר יותר עם ה-MEMTEST (נתן לה לעבוד כל הלילה :smile1:) אם בכל זאת אני אמצא שגיאות אני אממש את האחריות.

תודה רבה על העזרה :D

פורסם

בנוסף למה שנאמר תמיד תבדוק שהכל בברירת המחדל.

מניסיון זיכרונות של OCZ גם הפשוטים שלהם עוברים את כל הבדיקות ללא טעות אחת.אני מניח ש"משהו" בהגדרות ששינית לא מתאימים לזיכרונות.

פורסם

מניסיון זיכרונות של OCZ גם הפשוטים שלהם עוברים את כל הבדיקות ללא טעות אחת.

כל זכרון תקין צריך לעבור את הבדיקות האלו,

בין אם הוא OCZ (פשוט או לא) ובין אם הוא מייד אין בינת' ג'בל.

פורסם

כל זכרון תקין צריך לעבור את הבדיקות האלו,

בין אם הוא OCZ (פשוט או לא) ובין אם הוא מייד אין בינת' ג'בל.

מניסיון??

פורסם

כן.

הדגש הוא על תקין.

פורסם

אז אני אראה לך עשרות סטיקים שעובדים,ועובדים מעולה במחשב,אבל...לא עוברים חלק מהבדיקות.. ;D

פורסם

אז הם לא תקינים.

פורסם

:lol: ואללה??מה את אומרת..הרי מה כתבתי מקודם?תקראי.

.

מניסיון זיכרונות של OCZ גם הפשוטים שלהם עוברים את כל הבדיקות ללא טעות אחת.אני מניח ש"משהו" בהגדרות ששינית לא מתאימים לזיכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים