פורסם 2003 במרץ 1322 שנים יש לי amd1700 עם המאוור הבסיסי, זכרון 333 של גייל ולוח אם לידטק k7ncrg-proאיך אני מעלה את מהירות המערכת מבלי לקנות רכיבים חדשים ?
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים תראה זה קצת קשה אבל אפשר תמיד להסתדר,תראה תנסה להעלות אותו עד 2400 משהו כזה אבל אל תשכח להעלות לו מתח כי אתה יודע שהוא נשחק עם הזמן!אתה תצליח,תאמין לי מנסיון
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים מחבר מה זה לעלות לו מתח ?לאיזה מידה ?מתיי הוא יהרס ?והאם זה משמעותי בצריכת חשמל ?ה fsb שלי זה 166 , האם יש דרך להעלות את זה גם ?
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים דבר ראשון כותרת עניינית יותר כמו " חדש בעסקי ה- OC , שאלות .." משהו כזה דבר שני .. תבדוק אם בביוס יש לשוניה של Clock Frequencies או משהו כזה .. ואת ה CPU Operationg Speed תשנה ל User Define וב- CPU FSB Clock תעלה באס הנה תמונות .. אבל אל תשכח להעלות לו מתח כי אתה יודע שהוא נשחק עם הזמן מתח מעלים רק כשרואים שאי אפשר להעלות יותר באס ... :
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים מחבר עד כמה אפשר להעלות את המתח ?מתיי הוא מתחיל להישחק ?ומה המשמעות בצריכת החשמל ?
פורסם 2003 במרץ 1322 שנים מה זה לעלות לו מתח ?לאיזה מידה ?מתיי הוא יהרס ?והאם זה משמעותי בצריכת חשמל ?ה fsb שלי זה 166 , האם יש דרך להעלות את זה גם ?אתה בטוח ש 166 ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.