עבור לתוכן

מבקש המלצות לעכבר+לחצנים ומקלדת עם לחצן ווליום. (אפשר שיהיו אלחוטיים).

Featured Replies

פורסם

ראיתי בחנות מקלדת עם שפופרת ולא הבנתי מה זה תורם. זה בעצם מיקרופון ורמקול בעיצוב שפופרת? זה מיועד לשיחות בסקייפ? או שלמקלדת יש חיבור לקו הטלפון ואז מדובר ברעיון מצויין?

יש חידושים בכלל בתחום המקלדות או שלא כדאי לקנות?

כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים? נכון לעכשיו יש לי עכבר GPT עם לחצן 'קדימה' ו'אחורה' וזה מאוד שימושי. הוספתי עוד 20 שקל כשקניתי את המחשב הקודם ממש מזמן ועד עכשיו הוא עובד טוב ואני מרוצה עד הגג. משום מה, אני לא מוצא עכברים עם לחצנים במחיר שפוי. זה רק מתחיל מ-200 שקל. למזלי החששות שלי שהעכבר ישבוק חיים התבדו. אבל עדיין אני כל יום חושש מהרגע שהוא יפסיק לעבוד. הוא נפל לי עשרות פעמים. קצת מוזר שאני קיבלתי עכבר שימושי בתוספת של 20 שקל. וזה עוד היה לפני כ-5 שנים.

בנוסף, יש ימים שאני עובד על העכבר במשך זמן רב ומתחילים לי כאבים בידיים ולכן חשבתי על עכבר ארגונומי. מכירים דגמים וגם צילומים שלהם?

האמת חשוב לי שבמקלדת יהיו לחצנים לכיוון עוצמת הווליום אבל יש לי כ. קול מובנה בלוח. זה משנה? הלחצנים האלה ישלטו על עוצמת הווליום?

בעצם תגידו אתם מה כדאי ומה לא. סומך עליכם (אהה כן, טווח המחירים הוא עד 200 שקל למקלדת במידה וזה יהיה שווה את זה, או 250 שקל למקלדת+עכבר. על נוחות אין לי בעיה לשלם)

פורסם

הכותרת שלך לא עניינית.

ערוך אותה בהתאפ לחוקים שבראש הפורום או שהתרד ינעל.

פורסם
  • מחבר

או קיי שיניתי ואני מקווה שזה בסדר ושזה יקפוץ כי לא הייתי פה מס' ימים

פורסם

לא צריך - יש תוכנה חינמית וקטנה (שאינה דורשת התקנה אפילו) שמאפשרת לשלוט על הווליום עם הגלגלת של כל עכבר.

מניסיון ארוך איתה - זה מאוד טבעי ואחר כך לא תבין איך הסתדרת בלי...

היא נקראת VoluMouse באופן מפתיע... http://www.portablefreeware.com/?id=1340

פורסם
  • מחבר

התוכנה באמת הצעה טובה.

אבל מעניין מה ראיתי בחנות בקשר למקלדת עם השפופרת.

אתה מכיר מקלדות עם תאורה ו/או שמתחברות לקו הטלפון?

ולגבי העכבר-כדאי להחליף את מה שיש לי עכשיו? אולי כדאי משהו אלחוטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים