פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר ההרד דיסק לא קניתי לפני כמה ימים הוא כבר שלי מלא זמן ונגמר לו האחריות אז עכשיו אני תקוע עם 13 ג'יגה ( ורק הקליפים שלי של KORN תופסים 10 ג'יגה )אז אני הולך לחסוך ולקנות עוד פעם 80 ג'יגה
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים איך יכול להיות שפגה עליו האחריות?לא עברה עדיין שנה מאז שקיצצו את האחריות ככה שהוא חייב להיות באחריות. אני לא מאמין שקנית דיסק של 80GB לפני 3/2000.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר זה מוזר!אחרי שהסתכלתי על ההרד דיסק אני רואה שיש עליו שתי מדבקותעל אחת כתוב Teacher והיא די קרועה אבל יש 00 01 02ועל מדבקה אחרת כתוב C.R.G ומסומן בעיגול 1 ו 04זאת אומרת שזה עד 2004?איזה מדבקה קובעת?
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים במדבקה של TEACHER מה שרשמת זה השנים (אף אחת לא מסומנת ממה שאתה אומר).תסתכל מה תאריך הייצור שלו ותדע מה פחות או יותר טווח האחריות, אני די בטוח שיש עליו עוד הרבה זמן אחריות.
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים גם לי קרה משהו דומהאחרי שהעברתי כמה שעות בפירוק המחשב הישן ובהרכבת המערכת החדשה נתקעתי במשך יומיים בבעיה רציניתהציפסט של סיס ו-XP לא מוכנים להכיר במערך הדיסקים שלי כ- ULTRA DMA 5 אלא כ- PIO בלבד!כמובן שהמשמעות של האסון הזה הוא לעבוד עם פנטיום 4 במהירות של פנטיום 3ואצלי יש WD80 + IBM45+MAXTOR 40אחרי אין ספור ריבוטים ואין ספור שינויים במערך ובג'מפרים ואין ספור התקנות מחדש של הDEVICE התברר כי ה-IBM וסיס לא הולכים ביחד.הדיסק שעבד נהדר עם 815EP לא מוכן לעבוד עם SIS655 עכשיו הכל בסדר (כמובן שהדיסק סולק לטובת המחשב השני שלי) ואני חייב לציין שהלוח Gigabyte 8SQ800 Ultra עם הזיכרונות של וינבונד יציב בצורה מדהימההמחשב עובד כבר כמה ימים 24 שעות ביממה מוריד דברים, מריץ משחקים הכי כבדים והכל בלי שום פיספוס!!
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים מחבר אצלי הכל דופק פצצה רק שאני תקוע עד יום ראשון רק עם 256 זיכרוןוהרד דיסק 13 ג'יגה אבל יום ראשון אני קונה עוד 256 ושלחתי את ההרד דיסק שיחליפו אותוכמה קיבלת ב 3D Mark?
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים עוד לא בדקתינבדוק בקרובעכשיו נזכרתי שהעפתי אותו אחרי שגמרתי לראות את כל הדמו שלוצריך להתקין מחדש
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים מחבר אני יסתדר בנתיים עם ה 13 שלייש לך דואל עם זכרונות של 400איך זה משפיע על הביצועים?
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים דרך אגב ניסו לזמבר אותי ומזל שלא ביקשתי משלוח אלא הלכתי לקחת בעצמיכשעמדתי לקחת בדקתי מה אני לוקח וראיתי שקיבלתי לוח אם רגיל ולא את האולטרההיה רגע לא נעים, בדקו את הניירות וראו שאני צודק והחליפו את הלוחעכשיו נשאלת השאלה כמה אנשים לקחו דברים אחרים ממה שהזמינו !לא כולם מבינים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.