עבור לתוכן

מתלבט בין שני מכשירי סלולר מבוססי WIN6

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ה GPS זה יתרון, אבל אני בוקשי נוסע - כרגע אין רכב, גנבו לי אותו ויעבור זמן רב לפני שאני יוכל להרשות לעצמי אחד חדש.

האלחוטית, אין לי בדירה אחלחוטית אז גם אם אני ירצה לגלוש באלחוטית אני לא יוכל, ביחוד שכול הרשתות מסביבי זה רשתות בתשלום, או נעולות ע"י השכנים.

והמקלדת של הדיול היא אכן יתרון, אבל הבנתי שגם לטאץ הבסיסי עומדים להגדיל את גודל המקלדת ככה שזה ישפר את הביצועים פי אלף.

הבעסה זה שהמהירות חיבור של הטאץ איטית יותר מהדיול וזה רואים די בבירור יש הבדל של שמים וארץ במהירות חיבור לרשת ויש לדיול גם HSDPA שלא ראיתי שיש לטאץ, שזה גם די חשוב הבנתי.

אני מחפש משהו דק שיכנס לכיס אני לא אוהב דברים שלא נכנסים לכיס כמו שאני לא אוהב להסתובב עם יותר מתיק גב ומזוודה, שתבין את גודל העצלנות שבי :silly: :silly: :silly:

פורסם

HSDPA זה מה שנקרא בארץ דור 3.5

אפילו אם יגדילו את המקלדת בטאץ' לדיול יש מקלדת _חומרה_ יענו מקשים אמיתיים לא על מסך המגע

כמובן שהם בלי עיברית אז צריך לברר אם יש מקומות שיוכלו לחרוט לך עליהם עיברית בארץ.

אם אתה צריך מכשיר דק ואין לך צורך ב wifi הדואל מושלם בשבילך.

פורסם
  • מחבר

והטאץ תומך בדור 3? או בדור 2 כמו האייפון

ולמישהו יש תמונות שלו עם תרגום לעברית אני רוצה לראות את הממשק מתורגם[br]פורסם בתאריך: 7.10.2007 בשעה 23:08:16

ובנוסף שאלה נוספת, אם אני בחברת סלקום בחבילת דור שלישי, אני יצתרך לרכוש חבילה מיוחדת נוספת בנוסף?
פורסם

אסור לייבא מכישיר דור שלישי לארץ כרגע, אם זה יתפס זה יוחרם כמו כן לכל מכשיר סלולארי אתה צריך אישור ממשרד התקשורת המצהיר לזה הוא מותאם לתדרים המורשים בארץ.

פורסם

אפשר להשיג אישור שכזה..זה לא סיפור כמו שזה נשמע..

פשוט רצוי לעשות את כל "הסידורים" האלה לפני ההזמנה..

פורסם
  • מחבר

אני עובד בהודו ובארה"ב אני לא מייבא את המכשיר, זה המכשיר שישמש אותי לעבודה, אני לא חושב שאני חייב לאף אחד דין וחשבון על מה שאני מכניס ומוציא מהמדינה הזו ביחוד אם הוא לא נשאר פה ואני לא יעשה עליו קומבינה כלשהי.

אני ישתמש במכשיר הזה גם בהודו וגם בארה"ב ולא זכור לי שאי פעם עשו לי בעיות אם להכניס את הלפטופ או הסלולרי שלי, אתם נראה לי מדברים פה קצת שטויות.

זה מכשיר לעבודה הוא רשום בהודו ולא בארץ, אני כבר בקושי תושב הארץ נחשב אני כמו תייר עם דרכון ישראלי זה הכול

פורסם

אפשר להשיג אישור שכזה..זה לא סיפור כמו שזה נשמע..

פשוט רצוי לעשות את כל "הסידורים" האלה לפני ההזמנה..

לא לדור שלישי.

פורסם

^^^בטוח ? לפני מספר ימיים דיברתי עם בחור שהשיג אישור לP3600...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים